Жената овен/14 тема

• 20 050
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Коколинке, няма да забравя Peace Hug

# 61
  • Варна
Медузке, Ели  Hug

Последна редакция: сб, 05 юни 2010, 15:57 от Neri

# 62
здравейте.моите съкровища спят...аз изчистих,ходих на фризьор и си направих педикюр....после на разходка.хайде лек ден!

# 63
Някой да носи фотоапарат на срещата  Grinning Че и днес се очертава да сме по-голяма тумба.
Изкъпах се, отивам да се нагримосам  newsm03 smile3509 4470

# 64
  • Varna
КОКОЛИНКЕ Hug
Честита ти Църковна годишнина, Душе!!! Hug

Добре, че ми припомни за това, че аз забравих да броя тия моите от Църковния брак smile3538

# 65
Тръгвам Joy

# 66
Първата завърнала се от срещата докладва Simple Smile:
Изкарахме си чудесно!
Момичета, много се радвам, че се запознахме и на живо Hug!

# 67
  • Varna
МацуранкитИИИИИИИИИИИИ newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68
Благодаря ви, отново. Страхотно си изкарах, много, много ми беше хубаво със вас.
Сега да докладвам, за момичетата които по рано заминаха- паричките които останаха ги оставиха на съхранение при стария счетоводел, кака ви ДелтЪ. КактУ дадУх обещание и сЪ заклеФ- сложих ги във камилсктУту прУтмУне.
А сИга искам да пУдгоня Еличка, Ягодинка, Коколинка и НеритУ- абе момичета, прибирам сЪ у дома и отивам аз във  банята. И кО да видЪ- устните ми кЪт чИрешЪ деТ сЪ newsm03 и оклепана под тях със кЮнефе rotfImao rotfImao rotfImao Абе виЙ мЪ зяпахтИ у сУрата толкУз мнагУ времИ, аз, че съм кьорсун табела, съм, ама виЙ що не ми казахтИ да сЪ обърша и да не срамя ОвенскиЬО род бееее Joy Добре, че не минаФ през центрУтУ и да не сЪ излагам Joy

# 68
Момичета,пуснах снимките във Фейса.Тук пускам само една.http://media.snimka.bg/6410/019075108.jpg
Вече чакам следващата среща. Hug

# 69
Делти мислех че си сложила някакво лекарство под устничката...Гледах те и наистина това си помислих  Blush
Срещата беше страхотна, не ми стигна!  Hug
Отивам да гледам снимки  Grinning

# 70
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Уморена съм, бях с Марти на цирк, пък и след 4 - 5 часа сън и интензивно тренировка тае-бо, домакинствахме с Марти - резултат - вкусен бял ориз с пиле (колко съм скромна  Embarassed) и бисквитена торта, сега пийвам бира и си лягам, но не съм сигурна, че Марти ще е съгласна с плана ми.
Съжалявам, че не живея във Варна, настроението се забелязва и от снимките, а си представям колко е било приятно, особено както съм самотна - още повече ви завиждам благородно.
Лека вечер!!!

# 71
Мдаа, във Варна не само велоалеи си имате, ами и срещи Confused #Cussing out
А ние, горките- нищо! Смрък! Joy Joy
След малко ще ви видя снимките във фейса.
Бенджи, аз там съм Мила, а ти Вили ли си, или бъркам?

Коколинке, честита годишнина! До златнната сватба все да се обичате, а после -още повече!!!

Мира, и аз се ядосвам, че няма да изляза от града днес и утре  Cry Объркаха ми се плановете, много окъсняхме днес със задачите, и голямата ми щерка май някакъв грип я е хванал...

# 72
  • Варна
Момичета много се радвам, че се запознахме.
Много ми хареса срещата. Всички сте чудесни.

Делтич кюнефчето съвсем малко беше и ти отиваше newsm53
Мирамче знайш ли къде бяхме- на турски ресторант

# 73
  • при моите деца .....
cayenne, аз съм Борислава Дакова във фейса - единствената като напишеш излизам.
Май да си напишем имената във фейса в началото на темата!

# 74
Боби, ей сега ще те потърся  Grinning
Ама темата си е добре така, само с никовете, според мен. Пък имената са си за фейса. Peace Ние си се намираме, като гледам  Laughing

Я ме просветете какво значи кюнефче?

Общи условия

Активация на акаунт