Жената овен/14 тема

• 20 052
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
  • Varna
КАЙЕН Hug
Кюнефе е вид турско сладко. Като кадаиф, но във вътрешността има специален вид сирене, което се точи като кашкавал, даже цвета е такъв жълтеникав. И се поднася горещо.

Шъ ви кажа аз на вас, предателки такива, било ми приличало остатъка от кюнефето Joy Ми питайте бе, страдам ли от нещо, колко страдам, боли ли ме Joy Никак, ама никак не сте грижовни #2gunfire Joy

# 76
Е ,радвам се ,че сте си изкарали добре/то няма и как де/.Аз преди малко се връщам от работа.Детето понакашля и ще трябва в понеделник да я водя на лекар.

# 77
Момичета и аз се  прибрах Hug срещата както винаги беше супер Laughing. Много приказки, много смях забавлявахме се всички, нямам търпение пак да се съберем, но този път по-рано Wink.
Делте Hug от далеко не се виждаше Wink Joy Joy Joy
Пепи, следващият път и ти ще дойдеш Hug
Филма, който гледахме беше много хубав, ако някой иска да го гледа няма да съжалява.
Лека вечер от мен Hug  newsm46

# 78
Делте, не съм се запознала досега с туй турско сладко, остава да кажеш, че и него само във Варна го има и съвсем ще се замисля да мигрирам малко на изток... Mr. Green

# 79
  • Varna
КАЙЕНЧЕ Hug
Правят го във Турските ресторанти бе Джанъм.
МЕДУЗКЕ Hug
Абе на мене не ми пука от вас, ама шЪ излагам ОвенскУтУ войнствУ, кЪт ходя такава омърляна Joy

# 80
Добро утро, поспаланки Hug едно кафенце за късмет Wink

И една диетична закуска, че пак приядох снощи Mr. Green

# 81
  • Varna
ДобрЮутрУУУУУУУУУУУУУУ newsm68 newsm68 newsm68
Благодаря, Медузкейййй  bouquet
Ти пък си станала по нощите бееее. Къде хукна #Crazy

# 82
Абе, много рано си станала, медузке!Явно от преяждането не си могла да спиш Joy

Делте, какви предателки, а JoyБило лекарство Joy

ЕЛИ, носих машинката за комари и я забравих в чантата ooooh!Много ме е срам, да знаеш!

Другия път сме на обяд, защото да има половин ден да се наприказваме...

Доволна съм от новите запознанства  bouquet

# 83
Момичета,много сте готини. Hug Hug Hug

# 84
  • при моите деца .....
Добро утро!!!

medusa:-), мерси за закуската и кафето.  Кой е филма?
Отново разгледах снимките - много сте готини!!!!!!
Днес сме на детски рожден ден.

Хубав ден!!!!

# 85
Добро утро и от мен Simple Smile,
Медузке, мерси за кафето и закуската!
Делте Embarassed, и аз реших, че е лекарство.
Изчезвам, момичета, приятен ден Heart Eyes!

# 86
 И от мен добро утро..даже малко се успах  Blush Ама пък се събудих усмихната, едно ми е готино такова

Фран, не се ядосвай, то и аз се сетих за машинката като се прибрах у дома и ми бръмна кръвожадно чудовище край ухото  Laughing
Медузке, бладодаря за кафето и закуската, аз си мисля да не са те помъкнали мъжете на риболов толкова рано? Thinking
Ягодинке, хубав ти е ника , ама без първата част. Малка и сладка като ягодка си  Grinning Стрина на такова бисерче не върви  Hug
Пепина, следващия път непременно да дойдеш, ще се съобразим всички с теб, не можеш да си представиш какво изпускаш.  Grinning

# 87
Медузке,мерси за кафенцето! Hug

Нещо съм изтървала.Какво й е имало на Делта? newsm78

И на мен "стрина"  не ми се вързва с Ягодка Naughty.Преди да я видя си представях една масивна лелка,а тя се оказа едно миниатюрно и сладко момиченце Hug.Пълна противоположност.

И ние тръгваме за детски рожден ден-на кръщелника ми.Между другото аз имам трима кръщелника. Laughing

# 88
Добро утро.

Аз май се поуспах  Blush
Ама се прибрахме към 1.30 от рожденния ден.
Медузке, супер кафенце и закуска. Вземам си с удоволствие.

Боби, "Робин Худ" е филма.

Делте и аз срам не срам, помислих, че е умишлено  Embarassed

Ели, днес ли идваше щерка ти?

# 89
Много рано станах, защото не ми се лежеше в леглото сама Wink. Станах сварих си сладкото от ягодки, после ходихме до "Метро" и сега ще легна малко да си почина. Надявам се, че довечера ще си хапна рибка, но ние взехме за всеки случай пешки пържоли Wink.
Ели, много мразя да ходя за риба ooooh! и никога не можеш да ме подлъжеш да отида.
Ягодинке, и на мен не ми допада това "стрина" Peace.
Коколинке, много кръщелници имаш Shocked успяваш ли да им насмогнеш Joy.
ай де по едно сладоледче от мен Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт