Жената овен/14 тема

• 20 096
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
Добър ден и от мен. )
Гледам супер среща сте си спретнали както обикновено. ) Много ви завиждам на варненки за тая работа...) Аз тук в Плевен съм си "и сам воина и воин". )

Ние излизахме малко на разходка с едни приятели дето сме им кумове. )

КоКолинка, ние сме на 2деца кръщелници, та ти ме биеш по тези параграфи. )))))

# 91
  • Varna
ШЪ ви дам аз на вас едно лЮкарствУ и едно, не се било виждалУ от далечИ Joy
Аз писах по горЯ, чИ иЧ нИ стИ грижовни и Идна от вас не мЪ запита дали нИ страдам rotfImao Joy
Абе, аз нали ви бях писала, че като ходих да изпращам клиперите, срещтнах Ягодинчето и че това стрина, хич не и отива. Нали ви писах какво представлява. Ама виЙ колкУ помнИтИ беееее, калпазанки такиваааа #Cussing out Laughing
Не помните, струвало ви сееееее #Crazy Я сЪ взИметИ У ръцееее smile3513 Laughing

# 92
Делте, аз помня за "стрината". Laughing

# 93
  • Варна
DELTA загрижени сме ама мнооого за тебе душко  newsm51
Ягодинке махай я тая стрина, че хич не ти ходи smile3521
Аз и днеска като се сетя за срещата и се усмихвам, вървя си по улиците и си се усмихвам като идиот newsm62
Кръщелниците на Коколинка баяджа натод са   bigdance2 да са ви живи и здрави.
Имам идея да дремна с малката ама да видим тя какво мисли по въпроса с дремането

# 94
Калина заспа накрая, ама голямо лигавене му удари преди това...)

Оххх, от утре пак съм на работа, че тази седмица ми е бая натоварено...( Ама пък другата във вторник приключвам....та ще си се мотая в къщи после. ) Остава и да ми платят и ще се заимам с пари, ехееее....)

Ето някоя снимка от разходката ни днес. ) Пускам направо линка от фейсбука, вече всички май имат. )
към фейсбук

# 95
Върнахме се от Карфур-а, пълно разочарование. Няма да повярвате, че купих един ананас, 2 сапуна и едно охладено пиле  Grinning После в квартала си намерих всичко на много по-добри цени и без да ги мъкна от другия край.Толкова-броихме го за разходка.
Да, дъщеря ми идва днес и ми е голям стрес, защото вече е кацнала, не ми се е обадила (с немски момер е) и сега не знам с какво пътува / или не пътува насам- самолет, рейс..Пия едно турско кафе и се мятам в кухнята.

Да ви налея и на вас?  Grinning

# 96
Момичета Blush, благодаря за милите думи! Прекръствам се веднага. Между другото, преди бях баба Ягодина и стрина Цонка.
Коколинке, да ти са живи и здрави! И поне още толкова да кръщаваш Simple Smile! На мен много ми се кумува, но страх ги е хората да се женят...
А като се изпращахме след срещата се оказа, че с Делта сме се виждали и преди. Тя започна да разказва една случка, а аз се сетих къде съм я чувала- на първата детска консултация на сина ми. Докато чакаме лекарите в коридора сме се заговорили. Това овните...през девет дола се подушваме Laughing.
Ели, в София ли каца самолетът?
А някоя от вас има ли регистрация в Нетлог?

# 97
Ягодинче имам, но не съм влизала бая време там!
Значи Делта ще излезе, че я познава половин Варна, а другата половина ще иска да се запознае с нея Laughing

Сложих една пъстървичка да пека във фурната и едно винце изстудявам в хладилника.Цял ден обикаляхме за едни матраци да търсим за апартамента, но ядец...Ще разъкам из нета, дано са реални разпродажбите им, че в Бриколажа лъжат- едно в сайта им, а друго на място Mr. Green

Да ви кажа да не сядате на новото заведение след Сардиня, на алеята.Виното, което пихме в турския, там беше 18лв.Ребрата на скара ужасно мазни.Салатата Цезар с увяхнала салата.А от фукачите им с чеснова паста може и да ти изпадат зъбите.НО, мидите с ориз бяха много вкусни!

# 98
Ягодинче, така много повече бива. Какви са тези стрини, кави са тези баби, а пък за Цонките да не говорим  Crazy Я се виж колко нежна и красива си, пък ти, ехееееее . Или си заблуждавала противниците   Mr. Green

Фран, поне на едно хубаво ястие сте попаднали, мале.
Момичета имам един малък проблем. Казаха ми, че не трябва да ям миди, а толкова обичам, ужасТ, как ще издържа  Thinking

Ели, представям си как ти се е свило под лъжичката. То май щом самолета каца в София, бая късно през нощта ще дойде.

# 99
  • Варна
Фран какво е това ново заведение #Crazy аз и миди не ям- значи за мен няма нищо Shocked
А пъстървичка с бяло винце уважаваме и ние вкъщи.
Дано намериш матраци.
Ягодке Hug как се водиш у фейса.
Мирамче дъщеря ти е чудесна и как позира самооо Hug
Елии има ли новини от дъщеря ти. Пътуват ли вече насам?

Малката такова поведение прави вчера, че хич не върви да ви се оплаквам какви инати изпълнения прави hahaha
Айде лекинка вечер и аз си чакам мъжете, че ми домъчня 2 деня за тях

# 100
Хахаха Нери, няма лъжа, няма измама, ама малката наистина страхотно поведение направи вчера.
Сякаш си е казала, чакай аз сега да слушам, че да не вярват на мама какви магарии върша    Mr. Green

# 101
Дъщеря ми пътува насам, вече мина В. Търново. Обаче има  проблем... Sad приятелката, с която идва се оказа, че й трябва виза за да дойде в България, защото явно не е с немски, а с турски паспорт. Ако всичко е наред ще дойде след три дни..дъщеря ми излетяла сама за да не изгори и нейния билет. Та така..мъчно ми стана.
Иначе направим любими манджи и на двете  Grinning Сега само десерта мятам във фурната.
Целувки от мен, може по-късничко да се включа.  Hug

# 102
Бенджи, да, не е препоръчително да се ядат морски продукти като миди и др. от този сорт.
Иначе за риба няма проблем.

Нери, месри мила. )))

Ели, дано всичко да е ок и момичето да пристигне скоро. )

# 103
Аз попрочетох за мидите, недопеченото месо, недоузрели сирена.
Ама калмари поне не може ли  Confused Не мога и от тях да се лиша

# 104

Общи условия

Активация на акаунт