Жената овен/14 тема

• 20 382
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна
Здравейте милички  Hug
Маргало скорошно оздравяване на тати ти, и синчето да се оправи.
Мерси момичета за инфото, което сте ми дали, ще ги разгледам подробно, и като се спрем на нещо ще пиша.
Лейди много хубаво местенцето.
Коки кафето е разкошно, с каймак взимам второто.И на Делтето и на Пепито от закуската си взимам- нали си е обичам такава пухкавка  hahahaJoy
За вкуса май май все сме се събрали с един отвратителен та затова се надушваме hahaha
Отивам да поработя на това 1swing и на това smile3540 и на това  piasyk и накрая това sweating

# 616
Еййй, пак сте купонясвали снощи без мен!  Crossing Arms Маргалчето се появи и веднага почна партито  Grinning
Маргалчеееее!  Hug Hug Много, ама много ми липсваше- на мен и на всички нас. И аз стискам палци за здравето на татко и малкия, че не умея да се моля.
Кокииич, същото кафенце е пред мен, все едно ти си го сипала. Благодаря ти, душицо  Hug Много си търчала, много работа си свършила-браво!
Пепии, честито за победата над килограмите   bouquet Аз моите не ги меря ни килограми, ни грамове, че не ми се разваля настроението и добродушното блаженство на незнанието  Joy Joy И тенкю за черешите Simple Smile
Нери, прасни една целувка по петичката на най-малкото агънце в стадото ни-Алис   love001
Делтич, какви лЮкарства пиеш ти? Добре ли си, скъпа?
Ася, как е малката красавица, освен че ожаднява и й се припишква по нощите?  Wink
Лейди, тъй няма да се разберем-няма да изчезваш в комплект с Маргалото  Stop Тук поне едната ще остава да кодоши какво прави другата  Laughing
Медузке, как е пиратчето?  Hug Hug
Аз имах много хубава вечер и нощ, а днес чакам пратка с нови бои - тъй че и деня ми ще е хубав  smile3503
Уфф, много писах бе..  smile3507

# 617
  • Varna
Споко Еличка, щом съм на крака, не съм болнЪ Wink
нЪл, знаЙш за нас ОвнетЪтЪ. Трябва да умирГамИ и тогава едва склонявамИ да полегнем.
И аз излизам, че трябва малко да напазарувам.
ХаДи до скоро Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 618

нЪл, знаЙш за нас ОвнетЪтЪ. Трябва да умирГамИ и тогава едва склонявамИ да полегнем.

А вярно,вярно е това.

# 619
Добър ден, момичета!
Маргало, много здраве за баща ти и малкия!Всичко ще е наред- така трябва Peace

Таман заредих посудата и застлах в апартамента, че утре заминаваме със Славена и в понеделник ще се чърнем.Ако "случайно" някой някой се обади - мъжа ми да не се шашка Joy

Утре децата имат шанс да са на финали- моля за стиснати палци StopВ неделя са 14двайки, там не мисля, но дано са по напред, де Wink

# 620
# 621
Добър ден и от мен. )
Направихме една хубава разходка с Калина, тъкмо се прибираме. )

Маргало, дано скоро баща ти се оправи, малкия и той.

Франчи, ще стискаме палци непременно. )

Neri, ако искаш повечко спокойствие - Рибарица. ) Ако искаш минерална вода в басейните и повечко лудница - Чифлика. )
Мога да ти предложа и Вършец, не знам дали си го мислила като дестинация. Ние ходихме преди 2месеца там и е просто страхотно.

# 622
  • Varna
ФРАНЧИ Hug
Изпращам си колежката Фея, да помага на децата за финалите babydust7
МИРАМИЧ Hug
Ти нали писа, че във Вършец, голяма скука бе newsm78

# 623
  • Варна
Фран   Hands Thumbsup dancing Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Ако не им дадат медалче на децата свиркай, дигаме гълъбите и отиваме на бой. Mr. Green
Мирамче минерални басейни и лудница имам на 200м. от нас Joy Joy Joy не ми се ходи чак до Чифлика.
Към троянския див балкан се ориентирахме.
Медузке твоя юнак оправи ли се вече Hug
Да ви черпя с любимото си сладко- пишманийе, няма аналог в българия за да го преведа

# 624
  • Varna
Виж кО Нери Hug
ЗнаЙш, чИ кака ти ДелтЪ ни гУ обича тУва пишмание. Дай там един гюлляч или пък казан диби, че съм на такава вълна. Днеска от бъбрене със аверката ми, забраЙх да потърся оризово брашно за казан-дибито. Banghead

# 625
Нери,доста вкусно изглежда   Peace!Какво е? newsm78

Медузке,как сте? Hug

Делте,правя си боб в гювеч с пресен джоджен. Wink

# 626
Охаааааааа Нери, това пишмание съм го хапвала, много е вкусно, ммммммммммм newsm22 eat

# 627
  • Варна
На пипане като стъклена вата на вкус оооооо най- сладкото нещо, което можеш да се сетиш,  и се топи в устата.
Описах ли ви го аааааа Joy Joy Joy
Делте нал си те бичкам заповядай

# 628
Еха,обърнахме го на турска кухня Joy!Хубо показвате разни вкуснотии,ама помислете малко за Бенджолинка! preggo

Медузке,виждам те!Кажи как сте! Hug

# 629
  • Варна
Aз се сетих ама от после smile3538 Banghead smihesorry

Общи условия

Активация на акаунт