Жената овен/14 тема

• 20 390
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • Varna
МАРГАЛ Hug
Каке е бащейко ти сега?
А аз да ти кажа си помислих, че нещо си паднала я у дупка, я у трап smile3538
На баща ти му пожелавам- Скорошно оздравяване!!! thumbsup
Само да не съм се объркала- кой е болния де Rolling Eyes

# 601
Искам да сме сега заедно, всички   animal085 от темата, да сме се излегнали ей тука :

Да пием ей такова:

Да се смеем и да си говорим цяла нощ.

# 602
МАРГАЛ Hug
Каке е бащейко ти сега?

Сега е баща ми.  Hug
Ние минахме миналата седмица.
Той е с двойна бронхопневмония в Тубдиспансера, не е много добре, но да се надяваме че ще се оправи  Praynig
Възрастен е , това му е трети мисля за последните две години, което е лошо.
На неговата възраст е опасно.
Малкия му беше излязло топче в гърлото точно на това дето виси в устата  newsm78 как се казваше, в гърлото отгоре  newsm78 забравих му името.

Пи едни силни лекарства, болките му спряха, но това си е там , не ми се говори за болести, до гуша и дойде, нека си говорим за весели неща. Hug

# 603
Маргалче, кофти работа Sad дано всичко се оправи Praynig Hug

# 604
Маргалче, кофти работа Sad дано всичко се оправи Praynig Hug

Всичко ще е наред! Hug
Аааааа , как така няма да е наред  newsm66

newsm62

# 605
Казах ли ви че ви обичам?!
Обичам ви!!!  Joy
Отивам да си догладя и да спя, че едва виждам буквите вече.
На вас цунки по муцунки   love001

# 606
МАРГАЛ Hug
Каке е бащейко ти сега?

Делте, веКи съм достатъчно голяма да не  си позволявам лукса да падам У ями!
Тц, не ща, искам да се Иля  Joy и да Фърча  smile3535

# 607
  love001  И от мен Hug

# 608
Нери, препоръчвам ти Чифлика /до Троян/.
Ходили сме няколко пъти там, има и вили, каквито ти искаш, има минерални басейни, както и поляни край една приказна рекичка.
Троян е съвсем наблизо, може да разгледате и него, както и Шипково /също с минерални басейни/ и .... още много красоти. Интересен край е.
Сега ще погледна дали имам качени снимки от там.

Имам малко, ако не се удавя тия дни /или в басейна, или от наближаващите порои и ако най-вече не ме мързи  Mr. Green, ще кача още

Ние сме отсядали в хотел Веника /стария/

http://mimi7070.snimka.bg/mountain/s-chiflik-troyansko.194508.4552162

# 609
Маргалич, цунк. Виж как съм си мълчала, въпреки многото въпросителни покрай твоята личност.

Стискам палци татко ти да оздравява по-бързо!!!!

Момичета от всички страни и от Варна Grinning, както казва Батето - знам, че имам отвратителен вкус, но ви харесвам Joy Joy Joy

# 610
юхи-ето ме и мен по нощите,ама детето искаше вода,после до тоалетна и аз се разсъних.маргалче-хайде да се оправят всички.  bouquetти започна ли в магазина сега или още почиваш в къщи???срещата е била супер-много ви се радвам всеки път....хайде аз ще се поровя във фейса и ще се опитам да поспя.

# 611
Добро утро,хубавелки!  love001

Пожелавам ви един страхотен ден,изпълнен с много любов! newsm76

Маргалче
,всичко ще е наред Hug

Зайче,как си? Hug

# 612
Добрютро.   bouquet  bouquet  bouquet

Маргало, много се радвам, че се завърна. Стискам силно палци татко ти да се оправи възможно най-скоро.  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

А какво направиха докторите с топчето в гърлото на малкия?

Много прегръдки за всички.  Hug Hug Hug

# 613
Добрутруууу,
Какво правите по нощите бе,овненца,не спите ли?
Хладничко си е на вън,добре се спи вечер.

КоКолина кафето е супер.
Маргало дано всичко с тати да е добре и да се оправя,че без  родителите е много тежко/Казам го от личен опит./

Това е за закуска на диетичните като мен,радвам се  снощи преди да си тръгна от работа се теглих на кантара-показа 52,850,много се зарадвах.

# 614
  • Varna
АлЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮю, ДобрЮутрУУУУУУУУУУУУУУУ newsm68 newsm68 newsm68
МАРГАЛИЧ Hug
Баща ти да оздравЯ по бързУУУУ babydust7 че дори и на млада възраст, тази болест не е безобидна. Малкото Маргалче и на лекарите да му помогнат babydust7 ей, на нареждам като добрата Фея- нЪл уШ съм такава newsm03 Но се надявам със пожеланията от всички момичета във темата и изпратена толкова положителна енергия, всичко да е ОК и ние да не се притесняваме за нашия Маргал Hug
А тая идея която ти я подхвърляш хич не е за отхвърляне. Аз във края на април я правих както знаЙш във Истанбул. Е още се вълнувам, като се сетя, а аз се сещам почти всеки ден. Много е хубаво да се съберат толкова мУмИ които се разбират на едно място. После много трудно раздялата, ама пак се събират хората. Стига да пожелаят и да имат възможност разбира се.
ЛЕЙДИ Hug
И аз имам много отвратителен вкус, но ти отвръщам със същото харесване Hug Мисля, че и при останалите е същото, защото поне Варненки сме със такъв много отвратителен вкус Joy А останалите Овнички, като ги чета и не са от ВарнЪтЪ, и техния на същУтУ ниво Joy
Те това е, сЮбраФмИ сЪ със такива вкусУвИ smile3503
КОКОЛИНЧИК Hug
Благодаря за каЙветУ  bouquet
Закуска да слагам ли, да не слагам лииии newsm78 едва сЪ насилих да изям един от тия малките кроасанчита на Лагард, че пия лекарства.
Хайде малко плодове, че да си разквасим поне устите във това топлото време
Но да ви кажа, предпочитам да ми е топло, отколкото студено.
ПЕПИ Hug
Писали сме заедно Hug
Мацо, има родители и родители да знаЙш.  Wink Радвай сЪ, ако твоите са със тебе и до тебе. Боже, Божеее ти и грамовете си пишеш. Май и дЯтито така не са ти го мерили, като е било пеленачИ #Crazy
Хайде честитУ, тУгаз за рЪдУстта newsm10

Общи условия

Активация на акаунт