Жената овен/14 тема

• 20 005
  • 749
  •   1
Отговори
# 660
Малеее, вЕрно сте големи откачалки!  newsm09 newsm62
Натъпках се с лозови сърми, обаче ми се прииска и истинска диня и домъкнахме една близо 7 кг. Тази вечер ще има стълпотворение пред тоалетната  Joy Joy Joy
И май ще ходя на

# 661
Мале, пак щъркела въй хапал Joy
Аз ще пия едно виски и после минавам на бира newsm53

# 662
Ааааа, тук сте пощурели....)))))

Мен цял след обед ме цепи главата...) Имах едни планове, ама се отказах.....само прескочих до магазина за пържени картофи и се оказа, че няма. ( трябваше да чакам 15мин. Взех само едни кюфтета и айде в къщи...
Сега мисля да си сипя и аз една бира...)

Ели, ейййй, ако знаеш как ми се вози на такова влакче...))

Майка ми преди 2-3седмици ми праща снимки от едно виенско колело в хммм....забравих как се казваше града в Германия, дето е ходила. ) Та то било най-голямото виенско колело за Европа. ) Ама нещо страхотно....)

Бенджи, ти как си, мятай една бира и сядай на раздумка. )

# 663
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Какв правите  newsm78 - имам да чета 5 страници....
Сядам на мента - една за успокоение на тялото, чисто физически и психически да се успокоя....
Та сядам да чета - НАЗДРАВЕ!!!

# 664
  • Varna
NERY. Canim Hug
БлагодарскУ за гюлляча  bouquet Heart Eyes  bouquet Heart Eyes Като съм във хотела и като го метна ми ти тоя гюлляч и МойтУ Ашкъм кЪт ме упраква- Стига бе жИна, изядИ на Ората гюлляча- ама аз срама нямам Joy
На койтУ много му сЪ лапа Пишмание де ОдИ до ВинсА има една сладкарница със сладки там има и Пишмание. smile3503
Аз, днеска забраЙФ да обядвам и сега съм си наляла Идно ШардУне и си мезя със селскУ сиренце.
КОКОЛИНКЕЕЕЙЙ Hug
БравУс за фасулЯЯЯЯЯЯ. Сложи ли му и многУ мИрудии Wink

# 665
  • Варна
Kоки добре си ме заместила със сервирането гледам. Не се е усетила липсата.
Мерси за кинтите момичета- ама си ги заслужих.
Боби- наздраве. И ние хапнахме навън, мъжо хукна някъде да рита топка, аз с бирата пред компа си броя паричките Joy
Ели да се забавляваш мнооого.
Делте sekerim  saga ol :Hug:

# 666
Брой, брой Mr. Green
И ако обичате давайте субтитри двете с Делтича Crossing Arms

Мира и мен ме цепи днес глава, ама сега ще се оправя с вискито, а после и бирата Whistling

# 667
Франчи, малеее....комбинацията е убийствена просто. ) Та не знам как баш ще се оправиш....)))))

# 668
  • при моите деца .....
Да кажа на Франчи, че и аз ще стискам силно палци.
Маргалче, всички болести бързо да ви отминават  Hug
Аз след ментата също ще пийна 1 чаша бира - просто обичам, през седмицата нищо не пия и сега от всичка любимо - е само мента и бира  Mr. Green по чашка или две.
Ох, толкова работа и напрежение, че и след две коктейлчета с мента - с много малко мента съм още натоварена....
Бирата ще помогне и малко шоколад.

# 669
Делте,сложих,сложих Hug.Мнооого вкусно беше. Peace

Фран,късмет утре! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

И аз искам субтитри! Crossing Arms

# 670
А, Мира, мен ме тестваха преди да ме вземат Mr. GreenАко не носех - обратно по друма Joy
Отивам един душ да взема и после засядам с бирата beer

# 671
Момичета,досега гледах снимките от първата ни среща във Фейса и знаете ли какво забелязах? newsm78
Много сме сериозни там Thinking.Някакси смутени и притеснени за разлика от следващите срещи.
Сега сме толкоз ухилени newsm62 newsm62 newsm62

# 672
КоКолина, това е , защото се опитваме да правим добро впечатление Winkсред обществото Joy

# 673
  • Варна
Ами на първите срещи сте на кафе и мляко.
Последните 2 нямаше безалкохолно-ама хич
Ако вървим с тия темпове с уиски и бира трябва да почваме

# 674
Мен много ме беше срам на първата среща Blush сега вече хич, ама хич ви казвам нямам срама Joy.
Аз пих една малка водка с доматен сос newsm78 забравих как се казваше това коктелче Rolling Eyes и си хапнах пиле с грах. Сега изчоплих една купа със семки и вече съм прияла Crazy.
Боби, и аз много обичам ментичка Peace.

Общи условия

Активация на акаунт