Фран,късмет!

Много му се ядосах на тоз твоя, че искал море по мъжки. Още снощи ми стана кофти като прочетох, че беше нещо споменала. Ама викам може да ми се е привидялУ. Ама сега вече виждам, че не се е
Ми да вземе по мъжки и да му готвят, перат, шетат, да му родят
Сега разбирам, защо си тъжна. Кофти ми е, вярвай ми и съм бясна на такива особи като твоя. Като шъЙ по мъжки, що са жениш въобще 

Ко има там толкУва неустоимУ....
един декар оранжерия и още два декара градина. Моята майка е градинарка и ние ходим и и помагаме, че вече не може, а се надявам тази година да и е за последно
. Утре ще ви пусна снимки да видите, какви красоти е създала мама
аман вече
дано никога повече не ни се налага да ги правим.

Прочетох още снощи за твоичкия и разбрах защо си тъжна..Я го ритни той да помага на майка си, а ти релакс при нас на морето. Извинявай, ако си го обичаш, ама такива мъже никак не долюбвам. Мъжкото море е допреди сватбата 

Браво на жената и на красотата която е сътворила. Браво и на децата които и помагат и така добре е възпитала- във любоФФФ 

МалкУ шЪЙ миЙ труднУ де

и нямам търпение като на първа среща, довечерЯ пак да ми се обади. Че сега трябва да ходи да закуси и след това идват разни служби, разни агенти и въртележката за деня започва.

Голям късмет. Сега мързелувам до другия разговор. А ти глеЙ какво си натворила бе. Цял сервиз!!!! А кажи сИга кой по мързелив
МногУ мЪЙ срам