Празник имаме, УРА! ЮНЧЕ става на ЕДНА! Тема №107.

• 23 490
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРИНЦЕСИТЕ  КАТИ И МАГИ   bouquet Hug

the1 24-48 часа трябва да го наблюдаваш за замайване , повръщане , загуба на съзнание . Сигурна съм че всичко ще е наред  Peace

anjeelina какво да кажа , докторите си знаят работата , дано не се налага операция другото лято и да не преминавате повече през премеждия с малкия Жорко  Praynig

Муцуна , стиснати палци за изпита  Peace

Крем , радвам се че Ники е един весел и палав едногодишен младеж . Дано всичко вече е зад гърба ви  Hug

# 106
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНИТЕ КАТИ И МАГИ! Желая им щастливо детство Hug nbirthday
Муцуна Peace
the1 Praynig Hug
anjeelina Praynig Hug

# 107
Благодарим много за поздравленията! Hug
Честит първи рожден ден на усмихнатата къдрушка Кати, много целувки и весело празуване в събота и рожденничката да е здравичка до тогава! Честито и на другите празнуващи!
Нашето парти беше днес и затова се включвам толкова късно. Тортата ни беше с червенокоса русалка и морско дъно, а Маги и кака с еднакви роклички-на Маги цикламена с морски звезди, а на кака  бяла с котвичка. Grinning
anjeelina дано Гого отърве операцията, пожелаваме му да е много много здравичък и щастлив. Praynig Hug

# 108
   на тази дата преди една година получих най- хубавия подарък от живота- моето мило момиченце Даниела! моля, почерпете се за нейно здраве  bdbaloni  happy bd  baloni  newsm38   bigdance2  и за най- безсънната, емоционална и сълзлива година в моята скромна история  Sunglasses
толкова съм развълнувана, че почти не спах! надявам се всичко да е наред и да изкараме един весел ден Simple Smile
 Hug на всички!
п.с. Петя ми е обещала да качи малко снимки на тортата когато може!... и в тази връзка- жената прави наистина невероятни сладкиши- произведения на изкуството, мацките от София /и тези, които могат да си позволят транспорта от извън София/- няма да останете разочаровани!

# 109
Честит първи рожден ден на Даниела! Да е здрава, щастлива и много радост да носи на мама и тати!

Честит първи рожден ден на Елица на tanka80, Ники на Hera76 и Габриела на tan4e22! Желая им много здраве, радост и щастливо детство!

Честито и на всички малки рожденици, които пропуснах да поздравя!

# 110
  • София
Добро утро!

Честит първи рожден ден на малката Дани! Да е винаги усмихната и да следва своите мечти като мама!

Честит рожден ден и на Ели! Много здраве и късмет и желая!

Честит рожден ден и на Ники и Габи! Да растат здрави и усмихнати деца!

Веднага "черпя" виртуално с тортичката на малката Дани:

И една скромна за нашия тати, който има рожден ден днес. Той захарни покрития не харесва и рядко му украсявам, а и не остана време за него.  Laughing

foto.bg/showphoto.php?photo=296473][/url]

Последна редакция: пт, 11 юни 2010, 10:46 от petia_tag

# 111
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСТНАЛАТА ДАНИ! Да е жива и здрава, много весела и щастлива, да е гордостта на тати и мама!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ЕЛИЦА, НИКИ И ГАБИ! Желая им щастлива детство, изпълнено с радостни моменти!

Ехее, Петя, тортата е страхотна. И мотивът със самолетчето също. Радвам се, че имаме такъв талант в нашата тема.

# 112
Честит празник на Дани, Рени да ти е жива и здрава рожденичката, да ви радва с красива усмивка и слънчево личице! Когато можеш покажи малко снимки, че не сме я виждали  Embarassed

Честито и тук на Ели и Ники!

Петя, браво! Обаче, Рени, айде простено за първата година самолет, защото празникът е повече твой, ама що облъчваш детето с професионалните си пристрастия  Joy

# 113
Честит рожден ден на Дани - много здраве, късмет, а пък мама скоро да я повози и на самолет!/то с тази торта за РД си е направо като обещание/ Laughing
Честит рожден ден и на Елица на tanka80, Ники на Hera76 и Габриела на tan4e22   - да са здравички и усмихнати децата и да носят радост на мама и тати!
Анджи - добре е, че не се налага да вземате лекарства, а дано догодина да се размине операцията - вярвай в чудеса!  Hug
Петя - пак си се постарала и двете торти изглеждат чудесни и вкусни!
И Марти снощи си удари главата и аз го следя - засега всичко е наред - Ох, то знам, че ще има падания, ама все пак майките си се притесняват за всичко!
vanny_ - чакаме снимки на сладураните!  Wink

# 114
  • около Варна
Честит първи рожден ден на Елица, Даниела, Ники и Габриела!

Анджи, стискам палци всичко да минава възможно най-леко за вас и малкото слънчице, дай Боже пък да се отървете от операция!

Мони къде изчезна, надявам се да са добре, последно писа, че отиват към болницата и не се е отчитала

Петя, страхотна торта си изобретила пак, как успяваш бе жена да се справяш с деца и с домакинстване и с кулинария, възхищавам ти се.

На мен вече ми е невъзможно да изляза сама с двете деца, нямам ли помощник не мърдам. Дребния вече се превърна в пешеходец, крачи смело и безотговорно като го държиш за ръката, сам не се пуска, иска да пипа всички боклуци, всеки ден се тръшка да рови в пясъка с кака си, съответно и си похапва от него. В същото време пък Ева иска на люлките, да бяга след другите деца, трябва да съм многоръкия Шива, че да успея да се справя Grinning

Мариета, за комарите щях да ти казвам, при нас също е кошмар, за сега съм взела един Аутан детски, но е след 2 годинки и мацвам съвсем леко и по дрехите, но миризмата ги отблъсква. Похвалиха ми едни лепенки за комари, слагали се на дрехата някъде, били много ефикасни, също има на Чико машинка за количка, една позната си купи, много е доволна, но аз не мога още да прежаля 20 лева. Това е моят опит в борбата с гадините Laughing

# 115
момичета, БЛАГОДАРЯ за поздравленията и хубавите пожелания!  Hug много сте мили всички, радвам се, че ви има!
аз от вълнение съвсем се заплеснах, но ... ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на ЕЛИЦА, НИКИ и ГАБРИЕЛА!!! Да са ни живи и здрави малките сладури и само да ни радват   bigdance2
нашето бебешко парти мина весело- събрах четири бебока в един детски клуб и падна голяма игра, ние с майките пийнахме по кафенце с тортичка на спокойствие, сега Дани спи да събере сили за следобедния купон с тати!
Петя, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на мъжа ти! Да ти е жив и здрав и много да те слуша!
за тортата- ами тази година я избрах аз  Embarassed затова е такава, но от следващата ще си я избира Дани  Peace
сега ви оставям да поизгладя докато малката спи, че празник или не- дрехите си висят на простора!

# 116
  • София
polito, gmarinowa, galinkacat, wiwi, благодаря ви! Тортите ги правя основно от 23 00- 02 00 часа и като ми се съберат в повечко ми идва нанагорно с толкова малко сън.  Tired
Airina, благодаря за пожеланията!

# 117
Честит рожден ден на сладурчетата Дани,Ели,Габи и Ники!!! nbirthday newsm38
Прекрасно детство им пожелавам от сърце!

Много  Hug и кураж за малкия Гого и мама Анжди!

Ние сме добре,Еми усвоява ходенето с всеки изминал ден.Направихме питка с мед,която раздадох на приятелки.А прощъпулника ще е другата седмица в семеен кръг най вероятно(тоест с бабата и дядото на мъжа ми)

Утре заминавам за 2 дни в Русе на сватба и Емката остава сама с татко и-малко ми е притеснено как ще се справят без мен,за пръв път я оставям Rolling Eyes...

Тортите на Петя ги следя редовно в тортената библиотека Wink и крада идеи за следващото ми творение Blush

Ние сме всеки ден на плажче,на Ема толкова и харесва,че някой път ходя само заради нея.Стои под чадъра и сикопае с лопатките,шляпа в кофичката,вече и в морето влиза-до коленцата Naughty
А днес за пръв път и напълних басейна и направо беше във възторг.Само че нито една майка не идва с мен на плаж,тези деца море няма да видят!Все едно децата,които са родени в планината,да не ги изкарват в планината,да не настинат нещо Joy

# 118
Благодаря момичета за поздравленията!

И честит рожден ден и на Даниела, Ники и Габриела !Да са живи и здрави и много щастливи!

Ние цял ден играем, голяма радост, балони,детски песни..изобщо купон Simple Smile Довечера ще празнуваме с тати, баба и леля(моите майка и сестра), а в неделя в детско клубче с малчугани на същата възраст Simple Smile

Петя
тортите ти са страхотни Simple Smile

На плаж с Елица още не сме ходили, но ми е малко далечко, ако тази събота не е прекалено горещо ще я вземем..

Анджи
  Praynig Гого да е добре и догодина да отпадне и операцията.

Още щях да пиша, но съм много развълнувана днес и всичко ми отлетя...ние сме щастливи и богати с тези малки съкровища до нас..само това има значение..

# 119
Честит рожден ден на
Елица на tanka80
Ники на Hera76
Габриела на tan4e22 
Даниела на Airina

newsm59

Петя, жив и здрав да е мъжа ти   bouquet Страхотни торти, браво на теб  Hug

Анджи, дано ви се размине операцията  Praynig
Всички болни бързо да оздравяват.

Общи условия

Активация на акаунт