Празник имаме, УРА! ЮНЧЕ става на ЕДНА! Тема №107.

• 23 484
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Честит първи рожден ден на всички юнчета родени днес ! nbirthdayМного здраве и щастливо детство им пожелавам Hug

# 91
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Здравейте, прекрасни дами и мляски на още по- прекрасните ви деца. ЧЕСТИТО на всички, които навъртяха годинката... още много щастливи и радостни годинки да минат, а косите на родителките да си запазят цвета от младостта им Hug Hug
Съжалявам, че пак толкова време не бях минавала през темата, но хубавото време в комбинация с безуспешните ми напъни да уча се отразяват на интернет активността ми Flutter Взех единия изпит да се похваля, сега остава държавния писмен на 18.06 с 49 въпроса, от които аз само 8 съм прочела по веднъж Crazy. Не стискане на палци, а трошене на крайници ми трябват, че да го взема Crazy
Набързо минах през между редовете последната страница - да кажа, че Румен удря и той шамари, нищо, че няма още 1.5г. Когато го ядосам (винаги без да искам) или не му дам нещо много желано - директно през лицето удря. Допускам, че е усвоил тези умения от брат си, който редовно се отпуска да го бутне или плесне (когато мисли, че не гледам) Crazy

Съботата, която идва отново се организира снимане с цел набиране на средства за лечението на Вики. Който пожелае е добре дошъл/ отишъл на снимки  bouquet Още инфо http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=501792.0

# 92
  • София
Благодаря ви момичета за пожеланията вчера Hug Бебетата ни пораснаха и си имаме вече малки дечица и нека са ни и усмихнати, и палави;)
Хич ме няма с включванията, но си ви чета почти редовно...
Криси не ходи, не пълзи, не се върти, но пък много бърбори Grinning
Много хубав ден за всички Hug  

# 93
Честит рожден ден на  newsm59

Изабел на elde  
Катерина на Михайлова
Магдалена на VANNY_76
Александър на dessista
Дани на късметчето

По въпроса с тръшкането, пресичайте от рано, имат си и периоди, но повечето пъти си е опит за налагане.

# 94
Преди една прекрасна година на днешния ден се роди моята прекрасна дъщеря Катерина!
Честит първи рожден ден и на чаровната Маги на Вани с която родихме почти едновременно!
Честито и на всички други които празнуват днес!

Рожденничката е малко болна но до събота когато ще е партито се надявам да се оправи Praynig Peace
Снощи детето реши че иска да си посрещне рождения ден и се събуди в 23ч. и игра и бесня до 24.30ч. Shocked това не беше го правила от давна ooooh!

# 95
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕКРАСНИТЕ КАТИ И МАГИ! Желая им щастливо детство, изпълнено с весели мигове и непрестани усмивки!

# 96
  • Пловдив
Честит рожден ден на къдравата Кати!
Честит рожден ден на синеоката Маги!
И на двете желая здраве, усмивки и весели игри!
Весел празник!

# 97
Да са живи и здрави слънчевите Кати и Маги! Все така весели и щури да бъдат! Хубав празник и Кати бързо да се оправя!

Честита рожденичка и на elde!

# 98
Здравейте момичета! Много благодяря за пожеланията!!!

Никого няма да изненадам, като кажа, че съм от най-големите калпазанки на темата  Grinning и кажи-речи от година не съм писала редовно, но се надявам да ми простите. Благодаря, че не ме забравяте!
Никола вече е добре, порасна, навакса и дивее из къщи! На косъм е да проходи, но още го е страх да се пусне. Минаха ми най-големите тревоги и сега само трябва малко повече да го пазя от заразяване и разболяване. Надявам се от тук нататък само хубави неща да ни чакат!

От седмица вече имам малко повече време и достъп до компютъра и ако успея ще ви навестявам по-често, но не обещавам. С Фейсбук обсебените се "виждаме" по-често  Wink

# 99
Честит празник на Кати и Маги!  bouquet  bouquet  bouquetДа са живи и здрави и да радват родителите си и нас съфорумките на техните мами! Heart Eyes
  Благодаря за прекрасните пожелания,мили мами! Hug Hug Hug Hug Hug Hugсега нямам време,че ден след рожгденния има нещо като афтър парти Crazy,но нямам търпетие да ви изчета и да се включа.

# 100
Честит първи Рожден ден но днешните рожденници - Катерина на Михайлова, Магдалена на VANNY_76, Изабел на elde - - много здраве и весело и безгрижно детство!

# 101
  • Плевен
Здравейте!
 TadaЧестити малки сладки рожденнички: Кати, Изабел и Маги! Много, много щастливо и безгрежно детство им пожелавам!  newsm67

Аз да се похваля, че вчера си получих дълго чаканите награди от сп. Моето дете от 3 поредни броя - Комплект козметика Джонсън, Пате за баня  и колан за прохождане.  bowuu Много се кефя, а Пресчо е страшно смешен с този колан, който отзад има крилца на прилеп, как пък само са го измислили.  Whistling Ама само си гони крилцата като кученце се върти в кръг и се опитва да ги хване.  Joy И  вчера печелим от сокчета Теди ЮЕсБи с формата на Мечето Теди  Laughing А сега големия хит на забавленията е електрическата кола, в която Андреа вози и Преси, но лошото е че не взехме двуместна, та сега се гъчкат един върху друг. Но голяма веселба пада с това возене, а Анито е една страхотна шофьорка, като майка си  bowuu

Хайде весел ден и се крийте на сянка, че жегата е ужасна днес.

# 102
  • София
Честит рожден ден на Кати и Маги! Да са здрави, усмихнати и много щастливи!

Честито и на Изабел! Да е жива и здрава!

# 103
Честит рожден ден на Кати, Маги и Изабел да са живи и здрави и много палави!!!
Много благодаря още веднъж за пожеланията към нас!  Hug
Ние преди малко се върнахме от София новините не са много добри но пък за в момента ни устроиват, едната клапа не е съвсем добре и другото лято сме на контролен преглед отново и тогава на 90% ще ни насрочат дата за операция, но пак зависи от детето и от това как се развива, няма да е на лекарства

# 104
Здравейте, ето, че пак имам въпросче! Тази вечер Алкес се пусна от масата и падна, успя да се извърти и омекоти удара, но все пак си удари главата в кракът на масата. Наблюдавах го, нямаше промяна в поведението (пак си е игрив, закача се, хили се, зениците не са се променяла). За щастие не почти не плака. Все пак, ако нещо е станало след колко време може да се прояви? В смисъл колко време да го наблюдавам?

Общи условия

Активация на акаунт