Ние не си починахме много, но с 2 деца си е така. 
това си е направо сапунка
въобще да не се оплакваш, даже си била на жив театър :Р какво ли ни чака като пораснат?!
че да бъде най-добре за детето и после се сещам, че трябва да слушам интуицията си и от много четене и мислене файда няма. Не е зле, обаче да споделяме преживяното. За мен форума в този аспект е много полезен.

).
Подарък е за Преси за РД от брат ми, по 50-60 лв. бяха на промоция мин. месец в Практикера. Страхотен подарък. Андреа му разказа играта , голяко пляскане, голямо цапане, голямо пързаляне... Не иска да излиза, като посинее с рев накрая я вадим 
кръговратът на живота.
нощем се поти докато спи. Дали може да настине така?
при вас е весело!
Заричах се, че никога, ама никога няма да си ударя детето, защото вярвах, че щом расте в семейство на обичащи се и обичащи го родители, то трябва да е достатъчно само с любов и добро да го възпитаваме, но уви... Със сигурност на много места бъркаме и още много ще грешим. Много съм си блъскала главата по тези въпроси и честно - продължавам много да се вълнувам, но стигнах единствено до извода, че всички някъде бъркат и перфектни родители няма, но докато мисля и се чудя, аз пак съм по -добър родител от тези, които дори няма и да се замислят и за най- лесно ще си пердаваш децата и ще ги наказват с ръце вдигнати в ъгъла.
. Насилието поражда насилие
Но има също така и периоди - Ал имаше период, в който много ме хапеше, после ме удраше (и не само мен... всеки), после плюеше... Толкова се бях изплашила по едно време, че мислех на психолог да го водя... видеше ли дете и зарязваше играта и отиваше да удря. Тогава всеки ми казваше, че е период, а на мен ми се стори вечност, но мина...Препоръчани теми