Празник имаме, УРА! ЮНЧЕ става на ЕДНА! Тема №107.

• 23 614
  • 729
  •   1
Отговори
# 180
  На този ден преди година,господ ми даде най-ценния си  дар - моята свидна рожба Йоана.Всичките ми сълзи пресъхнаха,след като едно толкова невинно същество ме погледна право в сърцето.За тази една година научих,че безмерна може да е само майчината любов  ...
  Да са ни живи и здрави всички дечица и дано сме ги родили с много много късмет  Heart Eyes

newsm59 на 15-юнската дружина :

Антон на lsb
Андреа на Somebody
Теодора на baby12
Йоана на МАМА LEILA
Теодор на Бунгичка
Карина на HADI
Велислава и Паулина на maggi4ka
Алиджан на Senayde9

Специални поздрави на мама Петя!   bouquet

Хайде на нашата торта:

# 181
  • София
Честит Рожден Ден на всички малки, сладки Юнчета, които днес празнуват! (няма да ги изреждам после Грета ще ги препише  Mr. Green) Пожелавам им спокойно и щастливо детсво! Да са здрави и да радват родителите си! Пожелавам им също днес по една торта, която да е все едно Петя я е правила   cook
Петя, бъди здрава и много щастлива със семейството ти!   Аз често си мисля за твоите торти  Embarassed

# 182
Честит рожден на всички юнчета родени на тази дата   bouquet
Петя честит рожден ден бъди все така всеотдайна майка, съпруга и съфорумка, аз също съм научила много от теб и се надявам още да уча за което искрено ти благодаря  Hug   bouquet
(за морето може да се видим близо сте до нас)
Аморе да знаеш ще е някой алпинист  Simple Smile

# 183
(няма да ги изреждам после Грета ще ги препише  Mr. Green)

smile3532

Честито и от мен на днешните рожденици! Всички са написали много хубави неща, аз се присъединявам с двете шепи  Mr. Green Теди, как ги мислиш тези хубави думи, направо ще ме разплачеш  Hug

Желая на юнската рожденическа чета най вече здраве! Весел празник от мен! (това всеки път го пиша  Mr. Green)

Аморето, прати много здраве на Нана и Ицко и й кажи, че не признавам ни ремонт, ни работа  Wink А да те питам теб, Алекс какво точно прави на терасата? Нашата е стандартна, тясна тераса, на която простирам и гледа към булеварда. Едно, че е много мръсен въздуха от нескончаемия трафик долу, друго че е измазана с релефна мазилка и Петър я опипва и облизва  Mr. Green не мога много хубаво да я почистя преди това. Аз съм намислила басейнче за там, но освен да си играе във водата с играчки, и то максимум за половин час, какво друго може да правим на терасата? Дайте съвет?

Алиенски, съчувствам ти, душа!  Hug Остригвай го русото пухче, пък назима пак ще има разкошна коса. Дано израстат тези проблеми със слънцето, че едно е сигурно, слънцето ще става все по-жежко и все по-тежко Sad

# 184
  • София
(няма да ги изреждам после Грета ще ги препише  Mr. Green)

smile3532

Е, Убава работа! newsm62
Аз за Алекс отдавна съм сигурна, че ще е алпинист, въпреки, че  и аз съм била катерачка, ама аз съм си мързел, не може да се сравняваме  Mr. Green
Алиента, аз също се бях притеснила, че Мони има акергия към слънцето, но се оказа, че е от слънцезащитния крем. То нали по едно и също време ги слагам. То не са сополи, червени и насълзени очи...

# 185
И аз първия път като намазах Маги със слънцезащитния й се появи обрив по бузките, по вратлето и отпред. Отначало мислех, че е от слънцето, но май е от крема, друг път си е стояла на слънце, без да я мажа и нищо не й ставаше. А днес направо не се диша, едва успя да позаспи горкото. Crazy
Петя, страхотна торта. Ох, ние едва днес сме на път да се справим с нашата, уж беше 16 парчета, ама ми се видя доста по-голяма. Славенка да не забравиш да си вземеш комисион от Галя, задето ни препоръча разкошните торти. Wink Утре пък кака е рожденничка, ама ще взема малка сладоледена с черешки.  Flutter

# 186
Не е от слънцезащитния крем със сигурност, излизаме когато не е много силно сънцето и не съм го мазала 3-4 дни. Аз като малка съм се изривала много от жегите, явно Ники ще е като мен, много се поти милото, а с новата прическа е като борче  Laughing с бузи и почти гола глава  Laughing с машинка го подстига целия, отгоре с по-висока приставка, а надолу с по-ниска, много е готин, утре ще го щракна, че днес няма да остане време, че сме на един РД и ще го кача да го видите.

# 187
Днес май беше най-плодородният юнски ден Simple Smile И най-много юнчета зарадваха своите близки на 15-ти Simple Smile

Да сте живи и здрави, малки рожби и хубави мами!

Следя ви във Фейсбук, но тук нямам възможност вече. Другата седмица тръгвам на работа и малко ми е тъжно, дано свикна бързо. Но пък Сави и Ники вече се радват на грижите на баба си, която много ни помага и сега и аз мога да глътна мъничко въздух  Laughing

# 188
  • Пловдив
Честит рожден ден на
Антон на lsb
Андреа на Somebody
Теодора на baby12
Йоана на МАМА LEILA
Теодор на Бунгичка
Карина на HADI
Велислава и Паулина на maggi4ka
Алиджан на Senayde9

Да са ни живи и здрави, усмихнати и послушни!

Петя, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана и щастлива!
И аз ще кажа Благодаря, че винаги даваш полезни съвети. Радвам се, че те има, много пъти си ми помагала.

Весел и хубав празник на всички!  Hug

# 189
Алиена, ще чакам с нетърпение снимки! За обрива да ти пиша - Алекс имаше доста време на едната бузка, с леки наченки и на другата, кожната каза, че е от слънцето - задължително да мажа с 50ти фактор и да давам Фенистил капки. Аз, на своя глава, нито едно от двете не направих - очаквах нов зъб, и се оказах права. Изби си хубаво зъбът и след няколко дни и обривът изчезна напълно. Не че при вас може да е това, нали все казваме, че всички деца са различни - ето, за моето при всеки обрив се оглеждам за нов зъб.  Wink
В тази връзка - мажа с Coppertone 30ти фактор (излезе супер евтино с он-лайн поръчка), засега съм доволна. Взех си и Дейлонг кидс 30ти (но не съм го пробвала още).
Грети, терасата ни е с теракот, мие се и съхне много лесно, не е към улицата, а към гаражи, слънчева и топла е, като простра един чаршаф и става шарена сянка. За вашата не става ли да постелеш нещо - за балатум се сещам, че се бърше лесно и е гладко?
За алпинист и на мен ми е минавало през главата много пъти, ама пусто майчино сърце - заглушава тоз шепот (свиди ми се, страх ме е, ама кой ме пита - да порастне, той ще си решава какво да прави, само здрав и щастлив да е).
Магито си я представих направо като Феята на пързалките.  Heart Eyes

Катеринка,  Hug

# 190
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЕЧИЦАТА, родени на днешния ден! Желая им много здраве и безгрижие!

ПЕТЯ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Освен здраве, щастие и късмет, ти пожелавам да си най-обичаната и усмихната мама и съпруга!

Аз на балкона му давам да си играе с щипките. Страшно интересни са му - вади ги от кошникчата, прибира ги, пак ги вади, пак ги прибира... И Ели много си играеше с тях. Правехме влакче или си играехме на коли. Нареждах й червена, жълта и зелена щипка и я учех как се разпознава светофарът.

На Павчо му проби трето зъбче отгоре. Намали си следобедния сън, както и обедното ядене. Отдавам го на жегите. Днес пи боза. Услади му се много.

Ние вчера бяхме на рожден ден. Легнахме си доста късно, а се събудих още в 6ч. сутринта. Не знам защо, но когато си пийна повечко алкохол, не мога да спя. За сметка на това преди малко се събудих от сладка двучасова дрямка. Толкова е приятно да си поспиш следобяд. Аз, за съжаление не мога, освен в случаи като днешния. Лягам, въртя се един час, спи ми се много, но не мога да заспя и в крайна сметка просто го губя този час в напразни усилия.

# 191
  • Once there was a Hushpuppy...
Ааа, като заговорихте за обрив и ние имаме. От събота, от големите горещини ли, не знам - после сме пак при кожната да го види. Целия се поти нещо страшно е. И ние с татко му го подстригахме с машинката още в събота. Сега изглежда още по-дебел Joy

Amorevole седя и си мисля, тези обриви дали имат общо със зъбите. Нали ви писах, че много го сърбят венци....ама ще каже довечера кожната лекарка какво му е.Едни такива ситни пъпки по бузите и отдолу зачервен....
polito_87 - честито зъбче! А, дано ние да сме следващите Praynig
Аз взех Себа Мед 50Ф.

Да питам - ВЗЕХТЕ ЛИ СТОЛЧЕ ЗА КОЛА? на нас ни подариха пари за такова и аз съм изпаднала в чудене какво и как???? Моля кажете марки, магазини....каквото се сещате, цени...
Дали да е от 9 до 18кг. или от 9 до 36кг??? HELP ME PLEASE

# 192
Ние направихме първата баня на терасата не иска да влиза вътре после  Laughing а в събота сме на плажа  Simple Smile
Грета за изпотяването вечер и ние сме така сменям по 3-4 пъти чаршафи и дрехи и много се притеснявам да не изтине
Поли честито зъбче  tooth
Аз мисля да ползвам слънцезащитен на Ла Рош или Юсерин най-висок фактор но все още не мажа
Ние взехме на Бертони 9-18 с позиции на гърба много съм доволна и е около 100 лв

# 193
Анджи, Юсерин също е добър избор - той, както и Дейлонг, е с микропигменти.
Няма ли как да охлаждате малко вечер - отворен прозорец, климатик в другата стая? Уж на морето ви е по-хладничко.  Wink
Мамамецана, благпдаря, че попита, и ние не сме избрали, ще ми бъде полезно споделено мнение.

# 194
  • София
Мамамецана, ние взехме Чиполино Феличе до 36кг е. Веднъж сме пътували с него и съм много доволна. http://www.-spam283-/rw/items/CISKStarFelice-stol-za-kola-feliche-zwezdi.html

Общи условия

Активация на акаунт