Празник имаме, УРА! ЮНЧЕ става на ЕДНА! Тема №107.

• 23 615
  • 729
  •   1
Отговори
# 285
.......с която да му отвлечеш сниманието...
Той още не снима, но ще се радвам да прави такива красоти, като теб! А теб някой може ли да те отвлече от "сниманието"?! Wink  beer cheers
Сори за спама, но много сладка грешка се е получила   bouquet
 Иначе и аз го пускам или се мърдам, след което започва един жааален рев с "налазване" дърпат се панталони, блузи, каквото докопа, често ми се случва и да изчезна от стаята докато се успокои /не знам и това дали не е грешен подход, но ми е най-лесно да "избягам"/

# 286
Во, честито и лека бременност! Hug
Честито и на всички рожденици  днес!Много здраве, щастие и усмивки! nbirthday

# 287
  • София
Аз: -Имаме бременна юнка.
Мъжа ми: - Искаш ли да сте две?
 Crazy Crazy Crazy Crazy

# 288
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Хахахаха, Ди, опасна си, как само ги забелязваш такива подробности Simple Smile))))))))) Аз сигурно, защото доста време бях откъсната от снимането и се занимавах с Фройд, та на ти сега подсъзнателно и несъзнавано и бла, бла...
Geraldine, радвай се на такъв ентусиазиран мъж, повечето и на едно не се навиват, к'во остава за второ да драпат толкова скоро Joy

# 289
Честито на днешните пораснали деца   bouquet
Бо честито много се зарадвах леко бременеене  Hug
Джери, кво прайш тогава тук - хйде Мо иска братче или сестриче  Sunglasses

# 290
  • София
Ааа не е за мене тая работа. Аз едва успявам  с едно. Прекалено екстремна работа е за мене майчинството  Mr. Green
Ама то и Моника била планувана, та нищо не се знае.

# 291
1. Как казвате "НЕ"? Твърдо НЕ и се смръщвам, опитвам се да не се хиля, обаче то много издържа това дете да го гледаш в очите  Rolling Eyes
2....когато повиша тон, той заплаква, а опитам ли се да му говоря ме гледа с нищо неразбиращия влажен, телешки поглед и пак ме захапва не ме интересува телешки нетелешки, или се караш или се хилиш, няма средно между тях
3. Как предпазвате децата от ухапвания от комари? Райд ленти, но още не съм слагала. Навън с нищо Tired
3.1.А нещо с/у кърлежи? не го пускам да ходи навсякъде, разчитам че в парка пръскат
3.2.На познат детенцето се е разболяло от салмонела от детска площадка, някакви мерки мога ли да взема?/мислех, че тя е само в храните  Thinking/ а ся.... няма опазване от всичко, ако лапат какво ли не, особено мръсния пясък...
4. Обличате ли нощем в жегите нещо на децата или разчитате на късмета, че няма да се отвият? На затворен или отворен прозорец ги оставяте да спят? спи по цяла пижама с къси ръкави и крачоли, завит с бархетна пелена. Пелената е доста голяма и той като се върти, се увърта в нея. Когато се събудя, го завивам. Спим на малък отворен прозорец.

Петя, желая ви весело изкрване, хубаво време и приятна компания!

Муцуна, тъй и не каза какво завършваш...

# 292
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Никой не ме е питал - социална педагогика Mr. Green

# 293
  • София
Никой не ме е питал - социална педагогика Mr. Green
Grinning , това и аз го учих като второ висше, но забременях с Габи, влезнах в болница и ми останах 8 изпита и държавните. От тогава нямам никаква възможност да ходя на лекции и по изпити и дали ще го завърша някога, не знам.  Rolling Eyes

Грета, мерси! То компанията ще е само жени и деца.  Laughing Със свеки и сестрата на мъжа ми с бебето и кучето. Мъжете ще си почиват от нас.

# 294
Я каква изненада от ВО!
Лека и безпроблемна бременност.Голям кураж  си е с две малки деца да се заемеш. Wink,но пък ще е весела къщата.

Бре колко рожденници,да са живи и здрави и много да ви е хубаво с тях.

Днес,нашата мома се научи да се качва на дивана,направо ме изненада. newsm78А от скоро и слиза. Wink

# 295
  • Пловдив
Бо, честито и от мен! Много се радвам. Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и Ангел да те слуша.
С нетърпение ще чакам да се включваш и да пишеш как си, как е бебчо.  Hug

1. Как казвате "НЕ"? - отговора ми е като на Грета  Simple Smile
2. Когато повиша тон - и тя заплаква, но да си плаче, щом е виновна.....  Embarassed Става ми мъчно, ноооооо, трябва да знае какво й е забранено и няма от сега да й давам да ми се качва на главата.
3. Как предпазвате децата от ухапвания от комари? - нищо не правя, и за сега не са я хапали пу-пу  Praynig В нашия парк няма, поне не съм виждала  Simple Smile
3.1.А нещо с/у кърлежи?  - нищо. Уж пръскаха, незнам.......
3.2.На познат детенцето се е разболяло от салмонела от детска площадка, някакви мерки мога ли да взема?/мислех, че тя е само в храните  Thinking/ тук съм пас   33uu
4. Обличате ли нощем в жегите нещо на децата или разчитате на късмета, че няма да се отвият? -обличам само боди с къс ръкав. Спим на изцяло отворен прозорец. Постоянно е отвита. Аз се будя само един път през нощта да я завия. Не знам кога се отвива, но сутрин я намирам отвита. Може би спи по цял нощ така, но е далеч от прозореца. Ако се притесняваш има чувалчета, които са памучни/тънки/.

# 296
  • Once there was a Hushpuppy...
1. Как казвате "НЕ"? смръщвам се, опитвам се да не се хиля, обаче не ми се получава
2....когато повиша тон, той - първо неможе да повярва и после заплаква, а опитам ли се да му говоря ме гледа с нищо неразбиращия влажен, телешки поглед...и накрая се смеем и двамата
3. Как предпазвате децата от ухапвания от комари? Засега нищо. Навън с нищо
3.1.А нещо с/у кърлежи? в нашия квартал пръскаха надсякъде - а и в парковете пръскат
3.2.На познат детенцето се е разболяло от салмонела от детска площадка, някакви мерки мога ли да взема?/мислех, че тя е само в храните  Thinking/ а ся.... няма опазване от всичко, ако лапат какво ли не, особено мръсния пясък...
4. Обличате ли нощем в жегите нещо на децата или разчитате на късмета, че няма да се отвият? На затворен или отворен прозорец ги оставяте да спят? спи с къси ръкави или боди, завит с пелена. Отговорът ми е като на ninand - постоянно отвит. Като се събудя завивам.
Спиме на отворен прозорец. 

# 297
1. Как казвате "НЕ"?-Да,опитвам се да не се хиля, обаче не ми се получава. Crazy
2. Когато повиша тон -Смее се. Laughing
3. Как предпазвате децата от ухапвания от комари?-Не го предпазвам за сега,а и не са го хапали все още .Wink
3.1.А нещо с/у кърлежи?-Нищо.
3.2.На познат детенцето се е разболяло от салмонела от детска площадка, някакви мерки мога ли да взема?/мислех, че тя е само в храните newsm78
4. Обличате ли нощем в жегите нещо на децата или разчитате на късмета, че няма да се отвият? -спи по боди без ръкав,не се притеснявам,че ще се отвие защото спи при мен. Mr. Green
 Честито на всички проходили дечица! Hug
Муцуна Peace

От кога смятате да давате прясно мляко на децата?

# 298
Момичета, блгодаря за отговорите, май при всички ситуацията е една и съща...
С прясно мляко ги захраних миналия месец, като започнах по малко в кремчета, после на закуска понякога давам кексче залято с малко мляко, постепенно и по малко давах мляко с бисквитки и сега вече си го пият чисто  Mr. Green Гледам да не давам много често, че като знам каква химия е  Sick За сега съм доволна от Вереята, като я сваря и се получава каймак, което е рядко срещано при други марки. Варя го 10-тина мин. след като кипне  Peace И в този ред на мисли искам да споделя с вас моят пръв помощник в кухнята http://www.receptite.com/recepta.php?action=search&adv=0 Има всичко, което до сега съм търсила и има доста подходящи рецепти за деца, стига на човек да му остава време  Peace
И да питам още нещо, някой има ли наблюдения от частна кухня "Junior menu"?

# 299
Честит рожден ден на Мона! Бъди здрава и все така позитивна! Наздраве от нас!

Честит рожден ден на Белослава, Яна, Светослав, Кристиян, Пламена, Виктория и Ива!  Да са живи и здрави, желая им хубава, слънчева и щастлива година! Весел празник на всички!

Прясно мляко дават в детската кухня, но било нискомаслено... сигурно е някое на прах  newsm78
Мисля да забавя прясното мляко в чист вид доколкото мога. Иначе кисело много обича.

Муцуна, много съм зле ориентирана, та и Петя може да се включи, ако не е тръгнала вече Wink къде може да работиш с тази специалност?  Embarassed Това детски възпитател в сферата на задължителното образование ли е?

Тук се сетих, че се замислям дали да не кандидатствам за работа в някое ОДЗ, та да приемат Петър  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт