Мarieta, slavenа, дано бързо оздравеете. polito_87 дано мине леко Варицелата.
Катя, аз до сега храна от ресторанти не съм давала на Марина и не ми се иска да си правя експерименти точно на почивката ни.
Подкрепям и написаното от MAMA LEILA, че с остатъци готвят пак.
Минерална вода доколкото знам не се преварява, че нали й се повишава минерализацията. Не знам изворна дали може, но и тя все е минерализирана, било то и в пъти по-малко.
За памперсите-както вече другите са казали, няма смисъл от там да купувам малки пакети, които излизат по-скъпо.
От както се е родила Марина ползваме Памперс. Сега сме на 4-ка. Купувам ги за 20,5 лв, 72 бр, внос от Турция. Другите/не турските/ се продават малко по-скъпо. Там откъдето ги купувам има голямо разнообразие от марки, и са доста по-евтини, защото са от Турция. Ако се интересуваш, кажи да ти пиша на лични от къде пазарувам. Там продават и пюрета и други бебешки работи.
Аз даже вчера накупих на Марина за морето и бисквити и солети. Не, че и в Царево няма да продават, но не знам дали ще има точно такива каквито й давам, а и ние не сме в самото Царево, а в един квартал, малко извън Царево, т.е. не знам в кварталните магазинчета какво ще предлагат. А и вода също взех-Девин изворна-две бутили по 3л.
.
. Май Силия ще кара само на кърма и ако успея да й пробутам някакво пюре 

Защо не го сушиш със сешоар? Може и да го подстрижеш 

.