gmarinova

Няма друг засега 

Жалко, че почивката ви се е помрачила от вируси. Ще чакам снимчици на двамата сладурковци с нетърпение. Вторият път пак ли в Албена планирате да ходите?
и да стигне до предметите.
и не сме спали цяла вечност, трябва ми и на мен една системка да живна малко .Аз затова го мразя лятото ,толкова много вируси и болести
.

(то е видно, че съм клюкарка)
ужасно е това, дано да свършва вече и Емма да се оправя, защо толкова много дни?! Миличката, тя 

но му се вижда края
и аз обожавам да чета книги, но ми липсва място и вземам назаем, чета и връщам. Сега съм хвърлила око на руската класика. Имам два месеца да чета по градинките 
Как ме надуши? И за следващата седмица имам две. В тия жеги се работи много трудно, защото всичко се разтапя, въпреки, че работя по нощите. 

!
А как се справяте със с-мите, не ги ли маха, и аз много се страхувам само това да не ни се наложи, че каквато е палава и ревлива моята направо не ми се мисли...В последно време малко й се запушва нослето през нощта/нали веднага маха завивката, а с чувал е мн.горещо/ и цяла нощ не се търпи - мятка се, врещи... 
Уф, ужасен вирус, дано никой не го лепва повече! 
, но естествено за мама няма сядане, докато др. си пият кафенцето, а дечицата си стоят или играят кротичко, аз все търча по пързалките, че люлките хич не ги обичаме, а за спиране и дума не може да става...
Любители на екстремните усещания, какво да ги правиш... 

Как ти викат на галено на теб