Празник имаме, УРА! ЮНЧЕ става на ЕДНА! Тема №107.

• 23 615
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Честит рожден ден на Георги!Много здраве и щастливо детство! Hug

gmarinova
Цитат
Senayde9, много транзитно минаваш през форума от доста време? Алиджан ли е виновен, че ти ангажира вниманието или не само той Wink
Само Алиджан е виновен .CrazyНяма друг  засега Mr. Greenне ме оставя да пиша. Embarassed

# 556
О, Славена, как съм го пропуснала този сериал... то в парковете няма инфо за замунда Simple Smile))))))) мерсаж много, дърпам го  Hug

# 557
  • Плевен
Здравейте всички сладурани-мами.

Ние се завърнахме от Албена! Морето беше просто супер, хотел, басейни, времето - идеални, съвсем различно от тук. Но....

И двамата сладура ги лепнаха гади вируси - Бърза помощ във Варна, с. Анна, страхотен център, впечатлена съм, и лекарката супер ! В резултат - Андреа с ангина, Пресчо и той с зачервено гърло. После пък като почнаха повръщане и разстройство... О, дааа, памперсите свършиха, а там 18 бр. - 25 лв  Shocked Добре, че намерихме в 1 будка на бройка, иначе жив зян... Вчера се прибрахме, чудим се какво по-напред да лекуваме. Снощи в 2 ч. тръгнахме по спешност за болницата заради Преси, че повръщаше спейки и беше зле, но решиха, че ако влезем ще трябва да е в инфекциозно, а ние не искахме. Затова дадохме 80 лв  Shocked за лекарства и сега се борим тук с гадните вируси. Положението е зле, но върви уж към оправяне, не съм спала вече 4 нощи, но дишам още  Laughing

Та така... А да, и правим планове за края на месеца пак да ходим, само, че с мама и тате  Laughing

Надявам се, всичките ни юнчета да са добре!  Hug

Честит рожден ден на сладък Гого и на всички бонбонести юнчета, чиито РД пропуснах! Да са ви живи и здрави!

# 558
Фреш, честит първи рожден ден на порастналото ви детенце! Да ви е живо и здраво и само радост да ви носи!

Спомням си като преносваше миналата година и се чудеше няма ли да излзиа вече  Simple Smile

Анито, добре се завърнали  Hug Жалко, че почивката ви се е помрачила от вируси. Ще чакам снимчици на двамата сладурковци с нетърпение. Вторият път пак ли в Албена планирате да ходите?

А за храната навън,веднъж реших да и дам и лош късмет- готваче си беше изпуснал цитопласта от пръста в порцията. Mr. Green

Sick

Леле, какво правят тези германци??? Премазват всички отбори, срещу които се изправят. Аз не съм за тях, но те единствени залужават да са шампиони.

Варицелата колкото леко премина при Ели, толкова зле протича при Павел. Целият е в пъпки - от-до. Има и на двата клепача, от което очичиките му са се подули, по 2-3 във всяко ухо, по пишката, по топките, около ануса, целият корем, целият гръб... Абе горкото ми детенце!

Говорите за филми, а аз пак да споделя, че моята страст са книгите - чета ги на един дъх и по цял ден с това се занимавам. Онзи ден реших да поразнообразя стила, купувайки си една фентъзи книга, която продавачката горещо ми препоръча - Здрач. Бях доста резервирана, но сега не мога да се отделя от нея. Останаха ми съвсем малко страници и утре ще тичам и за другите две части, а в понеделник ще си дръпна и филма. Така ме грабна тази книга, че изключвам всичко около себе си и имам чувството, че аз съм главната героиня  Crazy

# 559
anyto,polito_87 ,Скорошно оздравяване на децата Praynig Hug

# 560
Здравейте момичета,

Предварително се извинявам, че не съм чела, но нямам време. Надявам се утре или в понеделник да наваксам.

Да се похваля - ИМАМЕ ХОДЕЩИ КРАЧЕТА. Преди седмица и нещо се престраши да се пусне. Вече навън почти не дава да го държиш за ръка, само иска сам да щъка. Утре с бъдещите му кръстници ще му направим прещъпулник. Надявам се да гони питката Simple Smile и да стигне до предметите.

И пак да се похваля -  НИЕ СЕ ПРЕМЕСТИХМЕ. Вече седмица сме в нашия апартамнет и днес си пуснахме нет и бързам да се разпиша. Много е хубаво в твоето си жилище да живееш ей. Все още разузнавам квартала, но ще се нагодим. Много ми беше мъчно за апартамента, в който Тео се роди и му беше първия дом, но такъв е живота. Мъката ми изчезна доста бързо за мое учудване.
Сега мета и мия стълбището през ден, че все още не сме се събрали собствениците да решим въпроса с чистачката, а е невероятен прахоляк. То и няма как иначе при положение, че постоянно в някой апартамент правят ремонти. Остава в понеделник като мине комисията за акт 16 да дадат разрешение за ползване и да сме спокойни, че не сме толкова нелегално.

Имаше още неща, но утре като наваксам с четенето.

# 561
Здравейте мами!
Ние още си боледуваме и продължаваме да се лекуваме вече 10 дена.Емма е на системи по 2 пъти на ден и на антибиотик венозен,но дрискането още си продължава.Беше се обезводнила,доктора каза че от вирус и е станало бактериално.Побърквам се вече,толкова много отслабна милото/сигурно вече е под 8 кг/ и цял ден корема й ври ли ври.Надявам се вече да започне да действа антибиотика и да убие гадните бактерии,вече 3 седмица не е яла нищо свястно ,само Хумана и солети  Cry и не сме спали цяла вечност, трябва ми и на мен една системка да живна малко .Аз затова го мразя лятото ,толкова много вируси и болести  ooooh!.
Ани съжалявам и за вас,дано бързо се оправят мъниците и да останат само хубавите спомени от почивката/давай на Преси много течности по малко и хидратин да не се обезводнява и дано при вас се размине бързо без усложнения.Ние досега дадохме към 300 лв за това разстройство и още не се е оправила,яд ме е и на всички доктори,човек да си плати ама да знае на кого поне да му погнат, а не на своя глава да си пуска изследвания и да се чуди при кой да отиде.
polito_87 бързо оздравяване и на Павчо  Praynig
 Честито на всички пораснали и проходили юнчета!Живи и здрави да растат!  bouquet

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 01:16 от Мarieta

# 562
Добро утро,

на Тео му стана навик да става в 6 или 6:30 (когато е по-милостив с нас)

Сетих се какво исках още да се похваля снощи - Тео го приеха в ясла. Е да в Нови искър, но при положение, че сме в Люлин може би е по-добре от Слатина където се води местоработата на мъжа ми. Имаме някаква надежда, че ще го прехвърлим в Люлин, но времето ще покаже. Та на работа ще се връщам септември най-вероятно. Тази седмица в която поработих така и не ми остана време да си говоря с шефа ми, но пък и тогава не се знаеше, че ще ни приемат. Имах вариант за частна ясла - 400 лв на месец, но без яденето. По 5 лв на ден ядене и пак става 500-550 лв. на месец, но поне ми беше в съседната сграда на офиса ни.
Баби при мен няма как защото и двете работят - учителки, но не в София, което си е дискриминация към тях относно критериите за прием ...
Евентуално мога да се върна август когато свекървата ще е отпуска и ще може да го гледа, но от сега ми е мъчно.

Анджи - надявам се ръката вече да е минала и само да е неприятно усещането от гипса.

Като не съм се вясвала много имам с какво да се хваля - имам още 2-3 килца за сваляне от преди да забременея. Това си е за гордост като се вземе в предвид, че бях качила над 35 килца.

Бо - честито. Пожелавам ти лека бременност и всичко да е наред.

До после, че имам още за четене, а Тео надава вой че му е скучно Simple Smile

# 563
Ето, и последното ни юнче Симеон стана на една годинка, честито! Да е здрав и умерено палав! Весел празник!

Маги, радвам се за вас, много и хубави новини! Честито прохождане на Тео, да качиш снимки! Честит нов дом, и него може да снимаш Simple Smile (то е видно, че съм клюкарка)

МариетаHug ужасно е това, дано да свършва вече и Емма да се оправя, защо толкова много дни?! Миличката, тя  Hug

Ани, стига де, стига с тия болести, айде пъдете ги скорострелно  Hug

Полито, може при момченцата да има повече пъпки  newsm78 но му се вижда края  Hug и аз обожавам да чета книги, но ми липсва място и вземам назаем, чета и връщам. Сега съм хвърлила око на руската класика. Имам два месеца да чета по градинките Simple Smile

Славена, вие смазахте ли го тоя бронхит?

Петя, торта ли правиш? Къде ги съхраняваш в това време?

Аз ще паля каруцата на разходка, времето изглежда обещаващо. Писнаха ми околните места, чудя се накъде да поема... Я дайте съвет, кой басейн е най-чист и приятен да идем с Петър. Аз съм близо до ЦСКА (Слатина), но за басейн мога да се натоваря и на такси.

# 564
  • София
Честит рожден ден и на последното ни юнче!
Честито на патерица и на Гого!

Маги, честит ви нов дом!
Marieta, направо ми настръхна косата! Дано час по-скоро да се оправи Емито!
anyto, бързо оправяне и на вас! Много неприятно с тия болести точно на морето.
polyto, то няма гаранция кой как ще прекара шарката. И затова се чудя на майки, които насила водят децата да се заразяват, уж да я изкарат по-леко докато са малки.

Направо ми е жал за тия със супер раннобудни деца, как издържате, не знам.

Грета, правих да, за вчера.  Wink Как ме надуши? И за следващата седмица имам две. В тия жеги се работи много трудно, защото всичко се разтапя, въпреки, че работя по нощите.

# 565
Честито и на последното юнче - юлче Симеон на maiamiii - здрав да е и много до ви радва!   bouquet
Да честитя и на юнчетата, които пропуснах, че и време нямах и компа се беше развалил:

30 Юни
Иван на She is in love

Константин  на Promiscous girl
3 Юли
Георги на Fresh

много здраве и щастливо детство мили дечица!

На мен чак мъчно ми стана - толкова много честитки и хубави емоции през май и юни, а ето ги всички вече на едната годинка - порастнаха еееех - как минава времето!
Мариета - дано Емми по-скоро да се оправя, че много се е измъчила миличката - чак и системи!
Ани и Поли - и на вашите дечица бързо оздравяване!  Hug
Маги - честито ви прохождане и нов дом - много хубави моменти в него!
Аморе - тортата наистина беше вкусна, а за темата която си подхванала, тъкмо мислех и аз да питам, но чаках да оправят компа! Но ще пиша после, че сега ще излизаме на разходка!
АЗ ДА се похваля/не смеех да пиша по-рано, че не знаех какво ще стане/ - миналата събота бях на държавен изпит - вчера ходих да ни кажат резултатите - та взела съм го  newsm44!

# 566
Честито на най-мъничкото сладурче юнче Симеон на maiamiii , жив и здрав да ви е, много щастлив, палав и усмихнат!

Мариета - дано Емма по-бързо оздравява и бързо да си навакса килограмите, милата тя колко се е измъчила, че и ти покрай нея! Praynig Praynig А как се справяте със с-мите, не ги ли маха, и аз много се страхувам само това да не ни се наложи, че каквато е палава и ревлива моята направо не ми се мисли...В последно време малко й се запушва нослето през нощта/нали веднага маха завивката, а с чувал е мн.горещо/ и цяла нощ не се търпи - мятка се, врещи... ooooh!
Ани и Поли - и на Преси, Андреа и Павел бързо оздравяване! Praynig Praynig Praynig Уф, ужасен вирус, дано никой не го лепва повече!
Маги - честито прохождане на Тео и честит ви нов дом, наистина друго си е в собствен дом. Браво и за килцата,  аз пък предното лято ми оставаха само 2-3килца, а сега да не споменавам, че вече са 5-6. Embarassed То и циkъл нямам още...
Галинка, браво за държавния изпит! Hug
Amore като майка на вече втора катерачка - супер е детенцето да е пъргаво Peace, но естествено за мама няма сядане, докато др. си пият кафенцето, а дечицата си стоят или играят кротичко, аз все търча по пързалките, че люлките хич не ги обичаме, а за спиране и дума не може да става... CrazyЛюбители на екстремните усещания, какво да ги правиш... Wink
И един морски поздрав от Маги: Laughing

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 13:45 от vanny_

# 567
Здравейте момичета Hug

Честита 1-ва годинка на Симеон!
Благодаря ви за поздравите към Жорко   bouquet

От доста време не съм влизала във форума,но просто нямам време,непрекъснато съм след Жорко,той не се отделя от мен
Иначе още не ходи сам пуска се за няколко крачки и залита настрани Simple Smile

Грета,казвай кво ще пиеш,черпя веднага Laughing
Поли Peace

# 568
Галинка, честито завършване! Дано ти донесе повече успехи!

Петя, нали ме знаеш, че съм по сладкото  Mr. Green

Вани, много хубав този морски поздрав, целувки от нас!

Наташка, ми за сега карам още на вода, чат пат една бира, ама за Жорката ще ударя едно уиски  Joy Как ти викат на галено на теб  Embarassed

В Борисовата имаше импровизиран театър на лятната сцена. Намазахме малко дядо и ряпа крясъци, надявам се да съм му направила хубави снимки, че времето беше супер. От утре съм с мъж отпускар  Flutter

# 569
Хмм,все още си нямам галено име,очаквам включване Laughing
казват ми цялото име само че последната буква е заместена с Е

Общи условия

Активация на акаунт