Празник имаме, УРА! ЮНЧЕ става на ЕДНА! Тема №107.

• 23 615
  • 729
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
SheIsInLove, Ванката е много пораснал, и къдриците му са станали още по хубави, голям е сладур! Да ви е жив и здрав! И тортата изглежда страхотно.
Мarieta, slavenа, дано бързо оздравеете. polito_87 дано мине леко Варицелата.
Катя, аз до сега храна от ресторанти не съм давала на Марина и не ми се иска да си правя експерименти точно на почивката ни.
Подкрепям и написаното от MAMA LEILA, че с остатъци готвят пак.  Shocked
Минерална вода доколкото знам не се преварява, че нали й се повишава минерализацията. Не знам изворна дали може, но и тя все е минерализирана, било то и в пъти по-малко.
За памперсите-както вече другите са казали, няма смисъл от там да купувам малки пакети, които излизат по-скъпо.
От както се е родила Марина ползваме Памперс. Сега сме на 4-ка. Купувам ги за 20,5 лв, 72 бр, внос от Турция. Другите/не турските/ се продават малко по-скъпо. Там откъдето ги купувам има голямо разнообразие от марки, и са доста по-евтини, защото са от Турция. Ако се интересуваш, кажи да ти пиша на лични от къде пазарувам. Там продават и пюрета и други бебешки работи.
Аз даже вчера накупих на Марина за морето и бисквити и солети. Не, че и в Царево няма да продават, но не знам дали ще има точно такива каквито й давам, а и ние не сме в самото Царево, а в един квартал, малко извън Царево, т.е. не знам в кварталните магазинчета какво ще предлагат. А и вода също взех-Девин изворна-две бутили по 3л.  Crazy

# 541
Благодаря ви за отговорите по моите въпроси   bouquet.

За ресторантите и готвенето с остатъци от обяд направо ме погнусиха  Sick. Май Силия ще кара само на кърма и ако успея да й пробутам някакво пюре  Rolling Eyes.

Нина, пиши ми моля те на лични къде е този магазин, за да го посетим и ние.

# 542
Честито на патерици на всички,който празнуваха до тук Hug
Болните дечица скорошно оздравяване Praynig
На всички,който се стягат за почивка весело изкарване newsm81

# 543
Дечицата на Славена и Мариета и на Поли да се оправят бързо,бързо!
  polito_87 ,как сте хванали варицела,на  нас ни биха ваксина,скоро.
Славенка в кой хотел сте на   Албена?

Нужно не ,а направо необходимост ми е почивката!!!
Тези дни, Емито става в 5.10h 4,00h,направо през деня не съм "АЗ".Блуждая,гледам като препила и т.н
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ на Михайлова за предоставената кошара.

Ние първо ще минем до др.край на Б-я да си вземем синчето ще отседнем при баби да се порадват на Емито,от сега съм се въоражила с препарати п/в комари и тогава ще отидем на почивка.
Преварявам  понякога,изворна на Девин с розов етикет и не увеличава минерализацията си,тъй като е ниско минерализирана,поне така ме информираха.
А за храната навън,веднъж реших да и дам и лош късмет, готвача си беше изпуснал цитопласта от пръста в порцията. Mr. Green

Последна редакция: нд, 04 юли 2010, 22:11 от bellaa

# 544
  • София
хаха мислех, четакова нещо може само на ме да ми се случи  Mr. Green
Минди, със сешоар на ниската степен. В жегите не я суша, естествено.

# 545
Здравейте от нас  Peace

Славена , сигурно ли е че е бронхит или е бронхеолит , ако е второто знам че с АБ или без минава за 7 дни . БЪрзо оздравяване .  Hug

Мариета и на вас бързо оправяне  Praynig

По въпросите

За преварената вода и аз съм чела че в кана не се преварява , но аз действам с каната от 0м+

МИн. вода не се преварява

Памперси може да се купят и от морето , с мааалка надценка  Whistling

Аз да попитам как сушите косите на дечицата / тези които са с по-голяма косичка / - при нас е много трудно , защото колко повече му расте косата все по-често си ляга с мокра коса , подсушавам с хавлия , слагам и тънка шачица за да обере малко от водата , но пак е мокра ?!

И накрая малко морско настроение с един плезльо  Joy

# 546
Минди, Юли е както винаги, страхотен Simple Smile Защо не го сушиш със сешоар? Може и да го подстрижеш Wink

bellaa, е това вече ме потресе  #Crazy

Senayde9, много транзитно минаваш през форума от доста време? Алиджан ли е виновен, че ти ангажира вниманието или не само той  Wink

И аз пожелавам на всички весело изкарване, дано се засечете по курортите Simple Smile Още от мен по един "твърд" поздрав да имат и Топлофикация София, НЕК, Софийска вода, НОИ на 1во място! барабар с целия бюджетен дефицит и неговите преоценки!

# 547
bella, ние сме на х-л Калиакра.
Минди, за бронхеолита и аз знам, че може да е без АБ, за съжаление Боби е с бронхит, освен това вече 2 пъти пускам секрет от носа, понеже перманентно е със зелен сопол, и изолират стафилокок, та не ни се размина този път АБ. Сега като свърши ще му правя един курс детоксикиращ с хомеопатия и го мятам по плажовете  Mr. Green, кака му така я лекувам и калявам след разни болежки Grinning.

# 548
Михайлова с радост ще се запозная с теб. Ще се обадя като решим да се засилим към Варна.

и при мен се заформя този проблем с дългата коса. Никола реве мен като види да се суша със сешоара, да не говорим него. но не искам да го подстригвам още. чакам да почнат да го бъркат по-сериозна със момиченце  Wink  Минди не се давай на провокации, не пипай къдричките на детето  Grinning

грета може ли да продължа където си свършила?! И за НОИ, и за правителството и най специални за финансовия министър..... добре, че съм се уредила поне с мъж от морето  Wink

ако ви се струвам много закачлива тази сутрин, сигурно е защото снощи си легнах към 3 , за сметка на това ставането в 7 не ми се размина.  Crazy но за лягането не ми беше виновно детето, а последните два неизгледани сезона на LOST  #Crazy

# 549
Добро утро и от мен!
В "онзи списък" за момента не мога да се включа, като уточним дати - може.
Памперси предпочитам да си нося по 3 основни причини:
- удобство (т.е. да са ми под ръка и да не се налага тепърва и това да търсим, като пристигнем);
- цена - взимам ги на 18лв. - 66бр. (понякога и кърпички има в пакета на промоция);
- марка - ползвам Хъгис откакто се е родил и съм доволна от тях. Ако сменя, не знам как ще му се отрази на дупарата (нали е с по-чуФствителна кожа).
За храната ... ще изпаднем в спор, каквото и да напишем - просто действителността е такава - можеш да попаднеш и на двете крайности - и вкусна и прясна, и отврат ... Така че, вместо да експериментирам, просто няма да му давам (освен някой плод). Пък съвсем ако закъсаме, поне си има гарантирано прясно, топло и "удобно" мляко на воля. Mr. Green
Благодаря за списъците с аптечката - повечето неща хич и нямаше да се сетя да нося.
Ето, снощи се сетих за една дреболийка. Като се има предвид колко като обем багажи ще трябва да помъкнем, си мисля какво може да се спести. Например, откакто се е родил, не го бършем след баня с хавлия, а попиваме с пелена - бархетна, а може и да е тензухена. Та, вместо да нося голяма хавлия за бърсане за него на плажа, ще взема няколко пеленки - заемат по-малко място, като се изцапат - сменям, ако се изцапат - следващата и така. И ето още една тема - дайде идеи как да пестим място за/от багаж. Освен идеята с пелените добавям още една - купих голяма плажна чанта с цвета на количката - дръжките и са достатъчно дълги да могат да се закачат на дръжката на количката.
Ааа, и аз от недоспалите - в 5 се събуди за цокане и си заспа след минутки, само дето аз така и не успях повече, а в 7 и 10 вече беше Щръклака.

# 550
Fresh да се яви веднага да почерпи! Да е жив и здрав Георги Simple Smile Весел празник на нашето почти последно юнско бебе Simple Smile  Hug

Крем и кво ся, и Лост свърши  Mr. Green аз съжалям, че го гледах, не ме изненада с нищо и само време губих. Сега гледам Наричана още.

И мойто се събуди в 5, какво им става днес?! Да няма ултра-радио-честотно излъчване за юнчета  Mr. Green сигурно са получили факс от някъде  Joy

# 551
Честит рожден ден на Георги! Жив и здрав, много щастлив и обичан от всички! 

Ох като ви чета как се приготвяте за почивка и на мен ми се прииска. Ние бяхме решили тази година да пропуснем, но като гледам може и нас да ни завее вятъра на някъде.

Ох аз много се страхувам от този вирус. Направо изпадам в ужас. Много сме си патили с дъщерята от това повръщане и разтройство. Почти винаги се озоваваме в инфекциозно на системи. Тя за броени часове се обезводнява и нищо не помага.
Пожелавам на всички бързо оздравяване  Hug

# 552
  • София
Хихи и Мони става в 4:30 тази нощ Simple Smile)

# 553
  Joy Никола се разпя в 6.30

Честит рожден ден на Георги  newsm59

# 554
За затъжилите се за Лост мога да препоръчам много добро сериалче - Flashforward - изгледах го на един дъх, жалко, че няма да има втори сезон.
Честито на Георги и Фреш!

Общи условия

Активация на акаунт