Airina много неприятна ситуация. Мога да дам координати на една частна ясла в Павлово. Тя ми е до офиса и ако не ни бяха приели щях да запиша Тео там. Незнам как ти е като разтояние, но незнам защо имам спомен, че си някъде около овчакупел. Извинявам се, ако греша.
По въпросите -
1. Какво мляко давате и по колко пъти - педиатърката днес каза, че един пътна ден поне мляко само да пие е добре. Тео пие в 8 сутринта и в 8 вечерта по 210 (7 лъжички) мляко. Отделно в яденето от кухнята поне едната манжджа (десерт или супа или осн.) е с мляко пак.
2. По колко спят вашите деца - Тео спи до 6 - 6:30 сутринта. После има към 30 мин сън около 9:30 или 10 (ако случайно се е излъгал и стане след 7:30 се водя по него, но рядко спи сутрин този половин час) В 2, най-късно 3 ляга пак и спи до към 5.
Вечер ляга към 8:30 - 9:00
3. Как се справяте с изнервените ситуации - Много трудно. Понякога имам адско спокойствие, понякога кипвам от най-малкото нещо. Вече избягвам да казвам Не и да повишавам тон.Но когато е опасно за него няма начин. Иначе го оставям да си "счупи главата" ако е такава ситуацията. Иначе незнам, според ситуацията. Понякога го оставям да направи каквото си е наумил. Ако се приспиваме го оставям в леглото с отворен цип ако иска да иззлезе и след 30-тина мин и като се успокоя го пробвам пак. Понякога му се карам и после ми е криво. Абе общо взето много различно. Зависи какво е направил и колко съм изтрещяла.
На Тео му биха ваксината за морбили и т.н. Педиатърката каза, че няма да има никакви странични ефекти. Може до две седмици лека температура - до 38 градуса максимум и лек обрив като петна, но било мнооооооооого рядко и е почти сигурна, че при него няма да има нищо.
И т.к. стана въпрос за кухня да споделя - в Стрелбище купувах Ян бибиян. Много брашно слагаха, почти във всяко ядене. И си мислех, че явно частна държавна все еднакво готвят. Нооо тук си поръчвам Ози - възхитена съм. Само един път е имало до сега брашно и то защото яденето беше кюфтета с бял сос и просто си е такава рецептата. Страшно вкусни са яденетата. Много съм доволна. Единствения минус е, че Тео яде същото количество ядене и съответно огладнява по-бързо след като няма брашно.
Грета сподели за Хер бебе, че се чудя дали да не ги пробваме и тях. (мисля, че ти взимаше такава)
Помня я Глория, нали щяхме по Троянския край да се срещаме с нея, Viper и с теб.
Поздрави я, бързо да ви оздравяват дечицата!

Задължително спим час-час и половина преди обед и час и половина-два следобед. Заспиваме вечер около 20:00-20:30.
Другите "геройства" на малкия ги приемам като нещо в реда на нещата.

и скоро да пишете, че сте си по домовете със здрави деца 

, скоро ще ги сложа във фейс-а