Празник имаме, УРА! ЮНЧЕ става на ЕДНА! Тема №107.

• 23 614
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
ivi_81 Честита летна прическа на Стелячо! Ние си изяждаме понякога и супата и второто ако не са напълнили бурканчето.

Ани, Hug Hug Hug

Снайде,нормално да не се познаете!  Wink

Ако някой идва във Варна да свирка !
 Информация за желаещите да посетят делфинариума с намаление: във феисбука има талон за намаление за м.юли. Ето тук:

http://www.facebook.com/pages/FESTA-DELFINARIUM-VARNA-FESTA-DOLP … v=app_10442206389

Ние скоро ще пътуваме 7часа и се чудя как ще издържи Емито,преди да се е стъмнило.Като чета от пътувалите вече,че бързо им омръзва всичко  Sad  Thinking

Тази седмица ще посетим плажа,но мама трябва да си потърси бански,че нещо съм пораснала  JoyИмам едни 4-5кг да махам,но нещо ми се опъват. Mr. Green

# 601
привет момичета,
 Hug на всички, пожелавам на всички болнички бързо оздравяване и стига с тези болести вече  Peace
Ани, мила, кураж, дано излезете по- бързо от тази болница и да се радвате на лятото вече  Hug ти се измъчи с тези болести напоследък!
аз съжалявам за невключването напоследък, нооооо... ако знаете само какво ми се случи преди няколко дни... още ходя като ударена с мокър парцал  Cry жената, която ми гледаше детето ме напусна 30 мин преди да тръгна за работа  #Cussing out дойдоха си от разходка с малката на обяд, тя ми тресна количката в средата на коридора и каза, че и било омръзнало вече и не искала повече да работи при нас!!! аз останах като гръмната с Дани в ръце и по униформа, звъня на мъжа ми- той на работа в другия край на София, питам я жената какво става- било и омръзнало, били сме все недоволни от нея  Crazy аз за 6 месеца една дума не съм и казала, когато е поискала почивка съм ходила да се моля в наряда само и само да я пусна, даже гледах предния ден почивки в Анталия да я пратя с мъжа и /че ми плачеше как никога не била се возила на самолет и не била ходила на почивка!!! и аз, глупачката, ние докато сме на море септември месец- да я пратя и тя да си почине!!! иде ми да се  #2gunfire / както и да е, сложих детето да спи в 13 часа и отидох на работа /нямаше как да не се явя, т.к. при нас и за закъснение уволняват/, мъжа ми се е прибрал 15 мин след мен, но не ме питайте как съм работила- направо не бях на себе си! иначе лоша дума не мога да кажа за жената, поне засега не съм разбрала да е правила нещо лошо на детето, а като връщам лентата назад- ми тя непрекъснато се хвалеше как като работела в Гърция и и писнело си взимала парите и на другия ден си тръгвала, та и при мен направи така, а аз, овцата, разчитах на нея! още не мога да повярвам какви хора има!
с 300 зора измолих да работя нощем поне тази седмица, вечер мъжа ми поема Даниела, аз отивам на работа, сутрин се връщам, по цял ден с детето... търся жена, разпитах всичко живо, тия хора като чуят какво работя и все едно ме няма с месеци в нас... а става въпрос за по няколко часа на ден, все пак. аз дори и да съм от рано сутрин или до късно вечер, мъжа ми е на нормален работен ден!!!
сега гледам часни ясли в нета и почти съм готова да я пращам малката от другата седмица, просто нямам друго решение  Confused толкова блокирала не съм била никога през живота си, ама и няма дълго да издържа на това темпо. ако някой има някаква идея, или позната жена /то аз яко се наиграх с тая, познатата, ама.../ или ... каквото и да ви хрумне ще съм МНОГО благодарна!
уффф, съжалявам, че започнах деня така, с оплаквания, но предполагам че никой няма да ме разбере така, както вас!
 Hug на всички, хубав и усмихнат слънчев ден!

# 602
Airina, много неприятно наистина. Частната ясла също е решение, дори временно. Във форума няма много инфо за частните ясли, но например да разпиташ твои съседки... ако не можеш да пратиш Дани на някоя баба докато намериш гледачка.

# 603
Airina - представям си как се чувстваш  Hug  Кураж - ще намерите решение!  Наистина както пише Грета дали не може някоя от бабите да я гледа временно - дори и да ходят на работа могат да вземат отпуск.
Момичета - благодаря ви за поздравленията за дипломирането ми  Hug! Грета, то това дипломиране си има вече приложение - то ми е допълнение/най-вече за мое улеснение/ за работата ми.
Ани, стискам ви палци по-бързо да се оправяте  Praynig - важното е, че не се е обезводнил и навреме сте влезнали в болница!
bellaa - много благодарности от мен за инфото за делфинариума Hug! Ние ще сме на св.Константин и Елена и бях гледала сайта на делфинариума, ама цените ми се видяха доста високи, ако пък сметнат и баткото за възрастен/той е на 12г., а за деца цените са до 12г./, затова и нищо не му бях казала, а предполагам той ще е очарован. Вече си качих талона на флашката и ще го разпечатам.
Сенайде - няма какво да се притесняваш, може да се случи - все пак едно е на снимки, друго е на живо да видиш някой.
Вани - много е хубава малката сладурана!
Mindi - и още падания ще има, но колкото по-малко по-добре и все да са леки!

# 604
  • Once there was a Hushpuppy...
Здравейте момичета Simple Smile

Имат ли подобрение вече болничките ни дечица? Чакам с нетърпение хубавите новини Praynig

Airina - е тая детегледачка е за убиване....направо като си помисля и го преживявам. Егати и хората загубени и безотговорни има...
В частна ясла ще може лесно да я дадеш като се има в предвид цените. Тука до мен/в Гео Милев/ е Питър Пан и е 490лв. - проверявях скоро Sad

bellaa - ние се задаваме на хоризонта- живот и здраве на 16.07

Polito_87 - Созопол - от 21 август до 01 септември
Snowwhite- Свети влас - 12-17 юли
ninand - Царевец - 05,07-12,07,2010
SheIsInLove - Албена - 05.07-10.07
Катя - Обзор 10.07.-17.07
мамамецана/Ради/ - Константин и Елена - 16.07 до 23-24.07

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 14:24 от mamamecana

# 605
Хайде вече да няма болни дечица! Hug
Airina ,като прочетох какво ти се е случило направо настръхнах Shockedда го е страх човек да се  довери и да си остави детето Sadна детегледачка.
ivi_81,честито на малкия Hug
mgamisheva, честити ви ходещи краченца и честит нов дом  bouquet
За Amorevole,мога само да кажа,че на живо е много хубава а Алекс е прекрасно дете и какви очи има само Hug

# 606
Привет майчета ! Сложихте ли на дечицата ваксината срещу морбили,паротит и рубеола ? Имахте ли реакция след нея ? Днес ще ги водя на консултация и двамата , и на двамата ще бият ваксини . На Теди тази , а на Коко тетраксим , той е по старата схема (2004г.).

# 607
  • Once there was a Hushpuppy...
yanuni - ние не сме слагали още ваксината. Отложиха ни я за август, за да мине повече време след като беше болен от варицела.

# 608
  • До моста на реката
Хайде и ние в морския отбор

Polito_87 - Созопол - от 21 август до 01 септември
Snowwhite- Свети влас - 12-17 юли
ninand - Царевец - 05,07-12,07,2010
SheIsInLove - Албена - 05.07-10.07
Катя - Обзор 10.07.-17.07
мамамецана/Ради/ - 16.07 до 23-24.07
yana kr-Мирамар Обзор-02.08.-09.08.
Само се моля да са здрави децата и да ни подминат гадните вируси.

Ани,дано сте вече по-добре и скоро да сте вкъщи при кака и тати!!!

# 609
мерси, момичета! досега звънях на разни ясли и с мъжа ми единодушно решихме, че това е най- добрия вариант за момента! сега го чакам да се върне от работа и да отидем на място да видим как стоят нещата! цените за частни ясли и за детегледачка са горе- долу еднакви, а у мен вече не остана и грам доверие в хората! тази, която ме напусна по такъв начин беше намерена с познати, уж близка, а то какво излезе... не ми се мисли ако взема непозната какво може да се случи  ooooh!
вариант с баби нямаме- едната не е в БГ, а другата горката е толкова болна, че едва себе си гледа, въобще не си я представям да тича след кипящо от енергия дете /което за мен като бивша спортистка си е предизвикателство!!!/
благодаря на всички ви за подкрепата, хубаво е, че ви има да си помагаме и да споделяме хубави моменти, разбира се!  Hug  Hug  Hug

# 610
  • София
Рени, тази жена си е за бой направо. Заслужава да се погрижиш да не си намери повече работа като детегледачка. Сега си афектирана, но определено според мен вариант жена да ти гледа детето е по-добър от това да е с други деца на чуждо място и колко му се обръща индивидуално внимание е спорен въпрос. Ако разбера нещо, за някоя жена, ще ти кажа.

# 611
  • Плевен
Privet

Рени, малеее ужас! Много, много съжалявам! Имам не знам какви са изискванията за гледачка, но до два-три дни като излезем от болницата може да ти предложа една роднина, въпреки, че ще се радвам по-бързо да намерите решение на тази тежка ситуация. Кураж и успех!

Благодаря на всички ви за поздравите и пожеланията!
 Преси е малко по-добре, продългава лечението и се надяваме до няколко дни да е оздравял и да ни изпишат. Засега още му свирят гърдите, но той е  от 2 дни на лечение, така че имаме време. Малко трудно заспива тук, но все пак спи. Имам хубава новина - запознахме се тук с Глория от Ловеч, преди пишеше често в нашия форум, и с нейния сладък Траян, и те като нас с пневмония. Страшно готина мацка е, много се радвам, че се запознахме! Всички, които си я спомнят - имате много поздрави!

Много се радвам, че сте  направили списъчето за морето! Ние, живот и здраве, да оздравеем, ще ходим пак, този път на обзор, към края на месеца, но от здравето на децата зависи датата на заминаване.

Поздрави на всички от нас! Heart Eyes

Добре, че съквартирантката има лаптоп, та мога да ви чета и следя от тук Hug

# 612
  • Germany
Здравейте и от мен Simple Smile
Не съм писала отдавна, но ви по прочитам.
Честит празник на всички които съм пропуснала!
Болните дечица да се оправят бързо! Анито, дано скоро сте си у дома!
Айрина, направо съм потресена от безотговорното отношение на тази жена. Дано намерите най добрият вариант скоро за да можеш да ходиш спокойна на работа, а дечко да се чувства добре.
Ние сме добре. Брани още не е проходил, но поне вече има желание Simple Smile. Нещо тия дни ми отказва всякакви манджи, дано да е от зъби и отмине скоро. Баткото ни от понеделник ходи на градски лагер / сутрин го взимат, ходят на Витоша или в парка и на басейн и вечер го връщат/ и е супер щастлив и доволен Simple Smile Уикенда мислим да идем на Говедарци, като аз ще остана с децата до сряда, а другия петък съм на изпит и ще ви помоля много, много да ми стискате палци Simple Smile
Това е за сега от нас!
Хубав и спокоен ден!

# 613
  Airina,настръхна ми косата като си представих ситуацията af Не искам да ти "отливам мозък",но пред дилемата частна ясла или бавачка,бих предпочела първото  newsm78 Все пак там са добре мотивирани специалисти,стабилен родителски контрол,подходяща обстановка,оборудвана за целта,по-малък брой деца,спрямо общинските такива...Не бих се доверила на непозната жена,сама виждаш на какво са способни  Whistling До колкото знам в София заплатата на една добра бавачка е приблизително равна на таксата в частната ясла  Thinking
   Имам една малка "викторинка" с въпросчета,които ме човъркат  smile3537 :
1.Какво мляко давате и по колко пъти?:
След като я отбих на 11 месеца,започнах с адаптирано.Само първите пъти имаше отпор,сега давам сутрин и вечер.Умувам да преминем на кисело мляко на айран,да видим как ще го възприеме  newsm78
2.По колко спят вашите деца?:
Тук сме много зле  Tired През деня трудно й се събиран час-два сън на два пъти,а нощем е пълна драма  ooooh! Заспива чинно в 20.00 часа,защото е каталясала,но маратонът започва от 2 до 5 сутринта.Не й се спи,няма осезаема причина,просто не иска да спи,става права в леглото  1crib .Каталясах от безсъние smile3507
3.Как се справяте в изнервени ситуации?:
Говоря за онези моменти,в които нервичките са изпилени до минимум  newsm61 Рев,чупене,хвърляне,трошене на телефони,дистанционни,мазане с храна,ритане,скубане и т.н.Само не ми казвайте,че при вас ги няма,защото ще се ... smile3538
Преди малко имахме една ексцеся,в следствие на която й се скарах(без да викам) и го играя сърдита.Умилква се горкото като карпатско лисиче,но трябва да разбере,че е сгафила.Много ми е мъчно като ми изпушват бушоните и се поскарвам,но не искам да е разлигавено,самозабравило се хлапе Stuck Out Tongue Winking Eye(имам доста лоши примери край себе си).

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 15:34 от MAMA LEILA

# 614
Айрина и аз мисля като повечето момичета , частна ясла е много добро решение , аз не бих се пречупила да оставя детето си на детегледачка , много съм резервирана на тази тема .

yanuni сложихме ваксината мин. седмица , нямаше абсолютно никакви странични ефекти при нас  Peace

Анито , радвам се че има подобрение , бързо изсписване

Мони , наистина отдавна не беше писала , включвай се по-често  Hug

По въпросите

1.Какво мляко давате и по колко пъти: Давам веднъж дневно АМ , вечер след баня по 210 мл. Фризо 3 . Кис. мляко все още не съм въвела , но и немисля да заменям АМ с кис.  Peace

2.По колко спят вашите деца: От 10 месечен спи по веднъжа на ден следобяд . В момента спи от 13:00 до към 16.30-17.00 часа , случвало се е да спи и по 4 часа и половина . Вечер заспива към 21:00 часа и става сутрин в 8.00 . През нощта спи без да се събужда .

3.Как се справяте в изнервени ситуации: Ами и аз незнам как , само знам че и при нас ги има , повишавам тон , дърпан се , не му обръщам внимание , но развръзката е винаги една и съща или не ме приема на сериозно и се смее , или пък го взима много навътре и се започва един рев .

Общи условия

Активация на акаунт