Празник имаме, УРА! ЮНЧЕ става на ЕДНА! Тема №107.

• 23 614
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • Once there was a Hushpuppy...
Оххх, милите болни дечица - ОПРАВЯЙТЕ СЕ ПО-СКОРО!!! Praynig Praynig Praynig

# 586
  • Плевен
Privet ot bolnicata

Presi e s pnevmoniya i obezvodnyavane, no ne golyamo, samo 1 banka mu vlyaha. Pozdravi na vsi4ki!
Blagodarya na Leila i Amore za ogromnata moralna podkrepa po tel i na vsi4ki tuk!

Sory za latinicata Embarassed

# 587
Anyto, бързо оздравяване и скоро вкъщи да се прибирате!  Praynig  Hug

# 588
anyto,Прегръдки на Преси и дано скоро се оправи Praynig

# 589
Anyto, Hug, бъди силна, всичко ще е наред!

Всички болни дечица да оздравяват в най-скоро време!

# 590
  • София
Ани,  Hug

# 591
Ани, и от мен много стиснати палци да се оправя Преси бързо  Hug

Сени, защо бе душа, се притесняваш толкова, я наздраве от мен  Hug

# 592
Благодаря на всички за милите пожелания:)))  Hug Макар, че не влизам във форума от доста време, останах много приятно изненадана като надникнах love001 newsm44

Искам от сърце да честитя 1-вите годинки на абсолютно всички юнчета, които не съм отразила:)  bouquetЖелая много здраве, безгрижно детство и многоооо детски смях:)))) smile3525

Прегръщам силно всички малки сладки едногодишни юнчета и ги цункам по бузките!   love001

# 593
Бързо оздравяване на всички болни дечица и огромна  Hug за изстрадалите им майки! Като чуя за болно детенце и ми се свива сърцето. Дано, дано бързо се възстановят малките душици и да се радват на лятото!

Сени, споко, ти пък защо толкова се изпопритесни? От къде да очакваш, че точно нас ще видиш?  Mr. Green

Опитвам се да изчета всичко, но ми е трудничко да пиша, че вече само по това време мога да го правя, а се лишавам от и без това не многото сън.
Спокойна нощ и хубав ден утре.

# 594
  • София
anyto, много целувки и прегръдки и от нас!  Hug Преси час по-скоро да оздравява и да се връщате у дома.

# 595
Ани, бързо оздравяване на Преси и бързо да се приберете у дома! Praynig Hug

# 596
  • София
Сенайде, ама наистина много си се притеснила, а не бива така... Нормално е при такава изненадваща среща, споко.
Предлагам Грети да спретне една свежа анкетка (нейните най-свежи се получават), да се раздвижи темата ни Simple Smile

# 597
Здравейте момичета,

Стискам палци всички болни дечица да оздравяват бързо и повече никое да не се разболява, че сърцето ми се свива.

Благодаря на всички за пожеланията.

В неделя направихме прощъпулника на Тео. Благодаря специално на Аморето за списъка, който преди време беше публикувала с идеи за предмети. Бяхме решили да му дадем да си избере, ако иска 2 предмета, единия за професия другия за призвание. Избра първо конеца за зъби после кутийка с лекарства - зъболекар и фармацефт. Все в посока медицина. Ще видим след време дали има истина.

Това е от нас за сега. Отново прегръдки на болните мъници и кураж на майчиците им. Като знам какво е направо ми призлява.

# 598
Здравейте от нас  Hug

Косите ми настръхнаха като прочетох за болните ни дечица , пожелавам на всички много бързо оздравяване и повече да нямаме болни в редиците , че да може и майките и дечицата да се порадват на лятото което така очаквахме  Cry Rolling Eyes

Анито специални прегръдки на теб и Преси , дано бързо се оправят нещата при вас  Praynig Hug

mgamisheva честити ви ходещи краченца и честит нов дом , много весели моменти да споделите в него заедно   bouquet

Вани , много сладък поздрав , прекрасна  е  Hug

Ние действаме по разходки , вечер ходим до морето и Юли играе в пясъка по 1-2 часа , морето все още не го възприема като нещо забавно и няма интерес да влиза във водата  , после на площадките в морската градина и се прибираме за сън . Иначе на плаж не сме ходили официално , все още ми се струва студена водата , аи това променливо време ...  Tired От около седмица Юлката прави много здрав сън по 4 часа следобяд и успявам да си поотпочина , но пък за сметка на това става все по-рано сутрин в 8:00 е готов .. като се замислиш нормално време за ставане , но майка му като си ляга в 12:00  ooooh! С изненада открих че са му излязли двата предкътника отгоре .. а аз се оглеждах отдолу , та вече сме с 10 зъба и готови за пържоли . От няколко дни Юли спи сам в неговата стая , преди това аз спях при него , но мисля че е готов да спи самостоятелно вече . И да се "похвалим " с първата цицина на челото от зверско падане на асфалта , слава богу само с нея се разминахме . Това е от нас  Hug

# 599
Здравейте и от нас Hug Най-накрая да успея да се включа, че от скитосване време не остава ooooh! Много ми стана мъчно за болните дечица Cry Скорошно оздравяване на всички!
Ние от днес сме постригани доста късо. Офъках го детето Mr. Green Не е много зле Mr. Green Абе поне ще му е хладно Confused
И ние ходим за по час и половина на плаж преди обяд два-три пъти в седмицата. Стелиян много се забавлява. Голямо желание има да влиза обаче навътре в морето. Голямо дърпане пада - аз го тегля за ръката към брега, той се завърта и пак отива към дълбокото. Много ми е чудно при този ентусиазъм дали пък няма да заплува??? Само че нямам смелост за такъв експеримент и го оставям да се потопи максимум до гърдичките. И на мен водата ми се струва студеничка и всеки път леко се притеснявам малкия да не настине. За щастие до този момент притесненията ми се оказаха напълно неоснователни Praynig
От началото на седмицата му вземам храна втора група от кухнята и нещо изобщо не съм очарована най-вече от големината на порциите, макар че имам и други забележки. Лелята от първа група ни препълваше бурканчетата, а сега са пълни едва 2/3-ти Sad

Общи условия

Активация на акаунт