"Стъклен дом" -тема 5

• 33 403
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia
Къде е Майор Деянов, няма ли да се вклчва вече?
Прекалено заплетено взе да става нещо.

# 106
нз ама той май ше гушне букета не ги знаеме тез сценаристиа   може пък после да се появи изненадващо ката баща си  newsm62 newsm62

# 107
Ох, филма свърши и аз скокнах от дивана, а мъжа ми "Ходи да видиш какво пишат във форума"  Joy
Аз пък си мисля, че Дани се преструва и ще използва удобен момент да избяга.  Thinking

# 108
  • София
май го удариха в рамото, а му разбиха главата  Shocked.

Да, стана точно така.
Аз до сега хвърлях по едно око, но този епизод, въпреки недомислиците, ме прикова пред екрана за цял час.

Няма да умре, защото тогава няма да има смисъл от сцената с обувките на Вергов. Виждам, че всички сте усетили акцента на тази част.

# 109
  • Somewhere far away
А няма да го погребат... ще стане нещо и ще си се прибере според мен жив и здрав  - сега това беше само за да ни раздразнят любопитството!  Grinning

# 110
  • España (Плевен)
свършиии  Cry Cry Cry сега чак другата неделя.
Мислех,че Дани се отърва,а то какво стана...  Thinking

# 111
Ох, филма свърши и аз скокнах от дивана, а мъжа ми "Ходи да видиш какво пишат във форума"  Joy
Аз пък си мисля, че Дани се преструва и ще използва удобен момент да избяга.  Thinking
Оф, и аз си помислих, че се преструва и ще намери удобен момент да чопне нечий джиесем и да каже на мама, че отвлеклият го е Николай. Познал го е по обувките и мирисът на дъвката Mr. Green

да, защо не продаде Камен само своят дял, а всичко? За да настърви купувача може би и да няма място за колебания  Mr. Green

# 112
Ох, вдигнах кръвно и цялата треперя с тоя филм! Ей, откачени сценаристи, братче!
така е ама когото няма раздвижен сюжет се оплакваме а като има пък ни е в повечко......еииии голямя робота сме ние българите не че те обвинявмам в нещо просто казвам че българите като цяло не знаеме кво искаме когато се прави някаква бг продукция

# 113
  • КиТ
А няма да го погребат... ще стане нещо и ще си се прибере според мен жив и здрав  - сега това беше само за да ни раздразнят любопитството!  Grinning

100 на 100 нещо се обърка,ама туко виж им хрумнало на сценаристите още един "мъртъв" персонаж да вкарат Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Ама много ще им стане пък Thinking

# 114
  • София и там където не се пуши
Наблегнаха на това, че Дани видя походка, обувки и дъвки.
Мисля, че ще се включи полицията - нали казаха на стария Ксабов, че знаят всичко за Николай, чакат доказателства. Че е ранен - ранен е при това тежко.

# 115
  • Варна
Тази серия завърши много напрегнато, какво ли ни чака в следващата?

# 116
Според мен 100% Дани е жив.  Peace
Има още много неща, които трябва да се случват и той да взима участие в тях.

А и Николай каза да не му правят нищо, като разбере, че не се е прибрал- ще им търси сметка какво се е случило Thinking
Но,браво на тях, този епизод ме изненада-определено не очаквах такъв финал Simple Smile

# 117
Ох, вдигнах кръвно и цялата треперя с тоя филм! Ей, откачени сценаристи, братче!
така е ама когото няма раздвижен сюжет се оплакваме а като има пък ни е в повечко......еииии голямя робота сме ние българите не че те обвинявмам в нещо просто казвам че българите като цяло не знаеме кво искаме когато се прави някаква бг продукция
добре си беше екшънът отвсякъде, аз не се оплаквам. Mr. Green
Аа, още от предишната серия щях да ви казвам, че Дани започва да ми хваща окото. Някак си повъзмъжал ми се струва  Peace

# 118
  • КиТ
Добре,де тоя Дани не видя ли по-рано там тавана ,че може да избяга, а се сети в последния момент newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Някак твърде очевидно ми се видя Rolling Eyes

Mr. Green"Загряваш ли, бе, тъпанар!!?" Mr. Green

# 119
Абсурд е Дани да умре. Само не разбрах каква е изгодата на Николай от това, че Камен продаде акциите на Христо  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт