"Стъклен дом" -тема 5

• 33 409
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • гр. София
Леле Данито го закъса, сега какво ли ще стане Rolling Eyes
Между другото Дани изглеждаше така сякаш са го държали в плен с  месеци  Rolling Eyes и много тъпо как се опита  да избяга и го треснаха по главата, точно когато Камен плати откупа Rolling Eyes

# 121
Много интересна серия, но доста странни неща станаха. Защо Камен не продаде само своя дял не ми е ясно. Много глупава постъпка. Освен това наистина удариха Дани по рамото, а после го дават с кръв на главата... А и Сиана и Алекс много неочаквано се сдобриха изведнъж.
И въпреки това серията си беше много силна. Интересно ми е сега Камен какво ще прави без никакви акции, реакцията на Боряна и Дани като разберат, че нямат дял от Мола, а и как Дани ще се спаси. Не ми се вярва да умре. А Димитър дали ще разбере за случващото се.

А Христо да не се радва особено. Без Камен, а и с плана на Николай няма да има скоро нищо и той.

# 122
Абсурд е Дани да умре. Само не разбрах каква е изгодата на Николай от това, че Камен продаде акциите на Христо  newsm78
Mи много просто. Камен няма акции в Мола, следователно няма да се опитва да спасява Мола, няма да могат да спазят срока за Мол 2 и ще загубят всичко. А Николай и Елена до колкото помня купиха или са на път да купят Фeникс, фирмата, която финансира уж Мол 2. И така всичко отива в ръцете на Николай и Елена

Edit:Сори за двата поста един след друг

# 123
  • Sofia
Мъжът на Яна Маринова обаче е готин Peace Отива му да е лош Blush
Ще взема да си го сложа за аватар Party

# 124
  • КиТ
Много интересна серия, но доста странни неща станаха. Защо Камен не продаде само своя дял не ми е ясно. Много глупава постъпка. Освен това наистина удариха Дани по рамото, а после го дават с кръв на главата... А и Сиана и Алекс много неочаквано се сдобриха изведнъж.
И въпреки това серията си беше много силна. Интересно ми е сега Камен какво ще прави без никакви акции, реакцията на Боряна и Дани като разберат, че нямат дял от Мола, а и как Дани ще се спаси. Не ми се вярва да умре. А Димитър дали ще разбере за случващото се.

А Христо да не се радва особено. Без Камен, а и с плана на Николай няма да има скоро нищо и той.

Еми продаде ги щото спешно му трябваха,иначе Христо можеше да се опъва..... Thinking............
Но това беше целта на Николай да бъдат прададени акциите,но Христо ще го уволни после как ще се върне мола Thinking,а да купи акциите на Феникс ooooh!....нещата са нареди точно в полза на Николай Peace Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,много печен тоя Whistling Whistling Whistling Whistling
Много овъртяно нещо ми стана
#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 125
Този Атанасов как извади от задния си джоб 10 милиона.
Изглежда и нашите банки само им свирнеш и готово 10 000 000 кеш.
те нашите милионери ще затъмнят по богатство американскете. Там поне една седмица търсят парите , а тук веднага- А, имам ,няма проблем. newsm78

# 126
Спешно ,но само едните струват 23 милиона, така че за 10 пак щеше да ги купи.

# 127
О не ще погребат Дани жив Shocked #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Shocked
Еееее, няма как да стане това  Crazy. Споко.

# 128
  • Бургас
Да, това беше на Яна мъжа й нали? Видях, че го е уредила и него във филма, макар и в епизодична роля.

# 129
Кой беше мъжа на Яна? Онзи, дето рецитираше ли?  Laughing

# 130
  • КиТ
Да, това беше на Яна мъжа й нали? Видях, че го е уредила и него във филма, макар и в епизодична роля.

Да Peace
Тя беше казала в някво интервю,че е разбрала в последствие и се учудила
tooth tooth tooth tooth

# 131
Определено стана много объркано това с акциите, мола и т. н., добре, че е Тони да пуска някой и друг лаф  Joy да става весело между драмите  Joy hahaha

# 132
ми Елена си прай сметката да се разведе с Христо това тя го каза май в 1 еп и ще получи малко акций след развода след тоВа си мисля че ники ше напрай така да получи тия акций от елена и айдееее хоп всичко за негооооо

# 133
Нещо слаба ми беше тази серия... Thinking И актьорската игра куцаше, особено Елена Петрова, действието едно мудно, сценария пълен с недомислици! То ясно, че трябва да се завъртят разни интриги, че като тръгне всеки ден от есента да има какво да гледаме, ама доста нелогични неща имаше тази вечер - продажбата на всичките акции, Камен не каза на Боряна откъде взе парите, като че 10 млн.лева при това в брой се намират за 1 ден, нея пък хич не я интересуваше  newsm78, сдобряването на Алекс и Сияна и т.н. Не мисля, че с Дани ще се случи нещо сериозно, нали е ключова роля в сюжетната линия при младите?! А и нали Камен обеща на Елена да го върне...  Laughing

# 134
тоя дет като че ли има изкуствени зъби ли е мъжът на Янчето

Общи условия

Активация на акаунт