"Стъклен дом" -тема 5

• 33 425
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Да, това беше на Яна мъжа й нали? Видях, че го е уредила и него във филма, макар и в епизодична роля.

Да Peace
Тя беше казала в някво интервю,че е разбрала в последствие и се учудила
tooth tooth tooth tooth
Кой е мъжът й?
Хаха, те не си ли говорят. Разбрала в последствие  Laughing. Ако го е разказвала в "Търси се", тя тогава беше в период на умопомрачение  Laughing.

# 136
тоя дет като че ли има изкуствени зъби ли е мъжът на Янчето
xaxa Tочно той Grinning
Между другото даваха ли промото за следващата серия ?

# 137
  • Sofia
тоя дет като че ли има изкуствени зъби ли е мъжът на Янчето

Единият от бандитите.

# 138
  • КиТ
Да, това беше на Яна мъжа й нали? Видях, че го е уредила и него във филма, макар и в епизодична роля.

Да Peace
Тя беше казала в някво интервю,че е разбрала в последствие и се учудила
tooth tooth tooth tooth
Кой е мъжът й?
Хаха, те не си ли говорят. Разбрала в последствие  Laughing. Ако го е разказвала в "Търси се", тя тогава беше в период на умопомрачение  Laughing.

тоя дето удари Дани Wink
Явно не Joy Joy Joy Joy Joy Joy...точно в търси се май го каза newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 139
  • Бургас
Даа, и ние й повярвахме ...  hahaha

# 140
Този Атанасов как извади от задния си джоб 10 милиона.

Да, пролича си кой е най богатия съдружник, Камен ходи да търси заем от банката, а Христо извади тези пари като джобни  Shocked, той сигурно и 70 млн. щеше да извади така  Mr. Green  Wink

# 141
Има нещо неприятно в Христо и не мога да разбера какво.  Thinking Явно е от ролята, защото гледах наскоро Георги Кадурин при Ива и Боги и не ме дразнеше така, както във филма...  newsm78

# 142
Атанасов имаше 5% повече акции. Как има толкова пари ,а тези нашите само мушмули? Това също е невероятно.

# 143
Zoriii, ако обичаш не ми казвай какво да мисля. На мен серията не ми хареса, защото неделя вечер я свързвам с релакс, а тази точно я прекарах на нокти. Може и да съм си виновна, че съм чувствителна и мразя съспенс екшън сцени. И все пак - ние, българите, имаме различен вкус. Аз си харесвам филма много, но серията не ми хареса въобще. Толкова.

# 144
Забогатял е с честен труд  hahaha  hahaha  hahaha

Ами Дани като се върне и разбере, че е останал без акции  Laughing как ли ще реагира  Rolling Eyes  Grinning
Може пък от удара по главата наистина да му дойде акъла  Praynig

# 145
Ох, вдигнах кръвно и цялата треперя с тоя филм! Ей, откачени сценаристи, братче!
hahaha Hug Hug

Забогатял е с честен труд  hahaha  hahaha  hahaha

Ами Дани като се върне и разбере, че е останал без акции  Laughing как ли ще реагира  Rolling Eyes  Grinning
Е, то пък остава да се разсърди на Камен, че е продал акциите и му е спасил  живота Laughing

Готина серия! Искам да видя промото.. Не знам за Елена Петрова, ама Яна Маринова тази серия беше особено зле hahaha Толкова изкуствени реакции ooooh!

# 146
  • КиТ
Ами Дани като се върне и разбере, че е останал без акции  Laughing как ли ще реагира  Rolling Eyes  Grinning

Е не би трябвало да има против,щото тея пари бяха похарчени за него Wink Peace,но и няма да лети от щастие Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 147
Забогатял е с честен труд  hahaha  hahaha  hahaha

Ще порозовее Mr. Green Нали се подиграваше на Хари. Ами сега?

# 148
Много "критична" серия - както каза Ванчето! Направо толкова екшън ми дойде в повече!
Видях,че коментирате мъжът на Яна -  преди да започне филмът, Яна беше гост в "Денят е прекрасен" и там каза,че ще се снима и Тишо.
И на мен ми се видя малко пресилено толкова бързо да се сдобрят Алекс и Сияна.

Аз си мисля, дали ако се върне стария Касабов, сделката с продажбата няма да се окаже нищожна? Все пак не виждам смисъл Касабови да нямат вече нищо от Мол-а newsm78

Май нямаше много лафчета newsm78

# 149
За мен серията беше много слаба откъм сценарий и актьорска игра. Нелогично ми се струва Камен да продава акциите без да каже на Боряна, както и развитието на отношенията м/у Сияна и Алекс. Твърде досадни бяха Ставреви. Странно Боряна прие Елена, а на приятелката си не отвори.

Общи условия

Активация на акаунт