"Стъклен дом" -тема 5

• 33 332
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
В този случай ми е странно поведението на Дани. newsm78
Какъв човек трябва да си ,за да питаш бащата на бременната си приятелка ,как да се отървеш от нея. Thinking Дори той да не знае ,че става въпрос за дъщеря му ,как ти позволява съвестта да се допитваш до него.

# 61
Еми това говори колко съвест има Дани = 0  Laughing Дано се промени малко, че е голямо леке в момента. Но пък го харесвам като цяло Wink

# 62
  • Somewhere far away
Вчера ми беше ебаси късметлииският ден! Само за един следобед докато се разхождахме със сестра ми видяхме двама души от сериала... Явор и Антоний...Антоний в заведението а Явор  беше на пейките пред Народния театър, беше с още някво момче и имаше някво колело пред него  ..много се изкефих хихи!

# 63
Аз си мисля, че Николай ще се досети, че Дани е баща на детето и вероятно ще накара Сиана да направи аборт. Но пък на мен лично Николай ми е много непредсказуем. Не се знае в кой момент може да поръча нечие убийство или да се размекне.

Явор е много по-сладък с по-малко коса  Laughing Много е готин в рекламата на Loop.

# 64
  • There I was on a July morning
Гласувах, че ще я изпрати при майка и в Испания. За аборт май е късно вече.

# 65
Привет!

За анкетата гласувах с първата опция, т.е. че ще приеме бремеността на дъщеря си. Мисля си че след като мине първоначалния гняв ще поразмисли и както винаги ще извлече максималното от ситуацията  Wink Все пак баща на детето е не кой да е, а Дани Касабов  Flutter

И друго си мислех днес... Най - вероятно другата седмица ще върнат стария Касабов в България  Thinking Той ще се появи изневиделица, ще хване Камен и Боряна и така ще свърши епизода. Да има какво да си мислим и нагласяме до есента  Laughing

Поздрави  Heart Eyes на всички, до довечера!

ПС:

Гласувах, че ще я изпрати при майка и в Испания. За аборт май е късно вече.

По принцип - да, но де факто - не. Не е късно  Wink Още повече в един филм  Joy

# 66
 Хей, изпуснала съм новата тема. Айде малко остана до новия еипзод.

# 67
Хей, изпуснала съм новата тема. Айде малко остана до новия еипзод.
+1   bouquet

# 68
Аз гласувах за Испания.  Peace
Детето ще му е силен коз на Николай, защото се явява наследник на Касабови, ама не го виждам да се занимава с памперси и биберони, да слуша ревове посред нощ, а Сияна има нужда от помощ в отглеждането на бебето.  Flutter
Защо не си правим анкети в темичките дето пускаме, ами трябва да гласувам в анкетата в сайта на БТВ?  newsm78

# 69
  • Пловдив
Хайде и аз тук.

3 дни бях извън града и нямаше как да ви следя

# 70
  • КиТ
Дано ме вдъхновят:)
Не се ли завърти интригата и около Агента и Коки, не чакайте сценарий от мен  Mr. Green

Само тогава ли  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Rolling Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Бтв,действате по въпроса
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Отговор   Гласували   
Ще подкрепи дъщеря си да задържи бебето   5.42%   
Ще се зарадва, че ще става дядо   1.95%   
Ще изпрати Сиана при майка й в Испания   34.02%   
Ще й даде пари за аборт   58.62%   

Аз гласувах че ще я прати в Испания....,ама да видим Thinking

Вчера ми беше ебаси късметлииският ден! Само за един следобед докато се разхождахме със сестра ми видяхме двама души от сериала... Явор и Антоний...Антоний в заведението а Явор  беше на пейките пред Народния театър, беше с още някво момче и имаше някво колело пред него  ..много се изкефих хихи!

Браво  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 и то в един ден...наистина си късметлийка......,не им ли поиска автограф Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Защо не си правим анкети в темичките дето пускаме, ами трябва да гласувам в анкетата в сайта на БТВ?  newsm78

То и аз си го мислех това newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78,или може би след днешния епизод авторката да пусне Rolling Eyes Peace

Малко остана до началото на епизода,настанявайте се пред тв tv

# 71
  • Somewhere far away
Ооо ми не ....аз не обичам да искам автографи, колкото и да ме кефи дадена известна личност. Достатъчен кеф си ми беше това, че ги видях. Simple Smile

# 72
  • España (Плевен)
Аз мисля,че ще я прати в Испания.И в един момент като му потрябва,ще си има скрито асо в джоба...

# 73
Гледайте БТВ новините, сега!

За домовете на героите в сериала говориха...

Аз няма да мога да гледам днес серийката, приятно гледане и обсъждане ви пожелавам Hug...утре ще се включа, като я изгледам!

# 74
Какво дадоха? Flutter

Общи условия

Активация на акаунт