"Стъклен дом" -тема 5

• 33 331
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
То че ще ни липсва сериала е едно. Но най-кофти е, че точно на най-интересното ще го прекъснат. Имам усещането, че предстоящите последни за сезона серии ще отворят много въпроси. Дано само БТВ не ни се изгаврят в стил Нова като есента пуснат първо излъчените и после новите епизоди.

forbes, и аз съм останала с впечатление, че много мъже се зарибяват по филма. Даже докато бях в Турция един приятел ми се обади по време на филма да ми разкаже какво се случва Simple Smile Дори баща ми, който никак ни си пада по сериали (само да вметна, че Забранена любов не можеше да го понася) го следи и ако изтърве серия ме кара да му я свалям

# 31
Записче Hug
xux4eto , аватарът ти е страшен Laughing Wink

# 32

Страхотен е Калин в клипчето за 10 годишнината на БТВ  Hug

Аз пък първия път чух " Честит рожден ден, Лили"  ooooh!
И си викам " Тоя голяма звезда стана, чак приятелката си поздравява от ефира на бтв... "  Joy
После схванах, като видях и други да поздравяват, ама не Лили, а бтв  Crazy

# 33
Да се запиша и аз в новата темичка  
дорабела  Hug  Hug  Hug   bouquet   bouquet   bouquet

Момичета, току що прочетох в страницата на сайта във Фейсбук, че последният епизод преди лятната ваканция ще се излъчи на 20 юни, а не на 13- ти както беше споменато преди време.  Peace

Това е страхотно, още една серийка бонус  Hug  Crazy

А Калинчо наистина е супер в рекламите за рожденния ден на БТВ

# 34
  • España (Плевен)
СНИМЧИЦИ :

# 35
На Калин ръката е голяма ,колкото на Елена главата.
Гледам на ferina аватара. Simple Smile
Хванал й е главата и няма мърдане. Simple Smile Да видим утре как ще се
справи с новите проблеми. Дали японците ще се съгласят да финансират клиниката? Дано!
На Камен много му се струпа на главата. Не ми харесва ,че Боряна
само се сърди ,а не му помогне във фирмата. Все пак е живяла толкова години с Димитър и се предполага ,че познава хора, които да им окажат съдействие.
Струва ми се странно и това ,че не ходи в полицията да пита за убийството на съпруга си.

# 36
  • Бургас
Добър ден в новата темичка!   bouquet
Момичета, имам спешен въпрос. Моята щерка я изпратих през нощта на национално математическо състезание в София и след като се изгърчи хубаво, татко й иска да я закара до "молът", където се снима филма. Моля, кажете ми кой е той, и горе долу къде се намира!  Praynig

# 37
Айде и аз в новата темичка, че няколко дни не съм писала.
  bouquet

# 38
На Калин ръката е голяма ,колкото на Елена главата.
Гледам на ferina аватара. Simple Smile
Хванал й е главата и няма мърдане. Simple Smile
Да! hahaha Joy Сега забелязах, като ти каза. Laughing Hug

# 39
Добър ден в новата темичка!   bouquet
Момичета, имам спешен въпрос. Моята щерка я изпратих през нощта на национално математическо състезание в София и след като се изгърчи хубаво, татко й иска да я закара до "молът", където се снима филма. Моля, кажете ми кой е той, и горе долу къде се намира!  Praynig

Молът е този на Стамболийски и Опълченска!Не знам дали го обяснявам добре.Казва се Mall of Sofia!
Аз си ходя редовно там ,много хубаво молче е ама един път не съм видяла да снимат за съжаление!

# 40
  • Бургас
Мерси много!   bouquet
Въведен е вече адресът в ждипиес-а, после ще го търсят.  Hug

# 41
H0uSse_Baby, мерси Simple Smile

pavlinaio, чак сега ми направи впечатление Grinning

# 42
Мерси много!   bouquet
Въведен е вече адресът в ждипиес-а, после ще го търсят.  Hug

Успех на детето!!! Завиждам за разходката в мола  Crazy  Преди 2 години го посетих за първи път, т.е. - това беше първия ми мол...  Laughing Тогава останах очарована , имах чувството че не съм в България. После по стечения на обстоятелствата видях още мнооооого молове, но нали казват че първия не се забравя никога  Wink (ама простотия написах)

Дорабела,, благодаря за новата тема   bouquet

# 43
Приготвям ви едно интервю с Агента, но е още в монтаж Mr. Green

# 44
Слаш ето нещо за теб

Общи условия

Активация на акаунт