Отговори
# 555
Деси,това последното за банана едва ли е подходящо при разстройство  Crazy Много умно,няма що!Бети след морето изкара разстройство и повръщане,дни на ред не е искала да яде,беше станала на клечка като се върнахме.С АБ са се справили нашите,ако не се лъжа май точно Суметролин.Бързо възстановяване и двамата малчовци Hug
Майче,стигнахме до бой за този сайт с Дора  Mr. Green Не иска да се отлепи от компа.Игрите много й харесаха и бързо се ориентира кое какво е  Crazy
Уини,днес и аз взех този Имунокинд.Цената е 9.20лв.,хапченцата стигат за 50 дни.Веднага си хапнахме едно  Grinning Но се чудя дали да ги давам превантивно постоянно или ако видя,че има някакви признаци на настинка,както ти си писала.В упътването не пише никаква схема.За сега е здравичка,да чукна надърво Praynig

# 556
Минавам само да се запиша!!!Време нямам за писане , но чета редовно.

Чери съжалявам за случилото се с приятелката ти и искрено стискам палци след няколко месеца да се похвалиш че си има прекрасно детенце  Praynig
Вчера мина и нашата родителска.Доволна съм много от учителките.Новата ни директорка също ми изглежда добре , но нямам много наблюдения.Али с много врънкане(не че съм отказвала ама вече 1 година иска да ходи) е записана на латино.Не съм много за език(визирам чужд) в тази възраст така че ще пропусне.
Готвя и рождения ден на малкия(вкъщи с роднини) ,просто нямам сили за клубчета и големи партита  Sad
Да ви се похваля : Борето ми най-сетне се престрашии се пуска(ходи за пръстче вече почти месец и нещо).Сега започват и моите приключения ooooh!

Деси стягайте се и бързо,бързо се оправяйте
Засега това!!!Лека и мека от мен!!! Heart Eyes

# 557
  • Пловдив
Деси, дано да се оправяте бързичко. И аз не мога да дам съвет, повече от това, което са ти казали.
Мери, съжалявам, че съм всяла смут в семейството  Crazy
Хъни, честит ти рожденик! Да е жив и здрав, както и цялото ви семейство!

# 558
Майче Hug какъв ти смут,мога да я оставя пред компютъра и да забравя,че имам дете,но не искам много да стои пред него,че пустите ечемици пак леко са се понадули под очите  Tired
honey_81 ,кога стана на 1 и твоя мъник Crazy Браво на малкия Бобо  Heart Eyes

# 559
Мацки, ама на Хъни момченцето не е станало на 1 година все още  Mr. Green  Peace

Хъни, браво на сладура, да го нацелуваш Simple Smile

# 560
  • Пловдив Белащица
Уини, не е, ама то някакви си няма и две седмици има до тогава. То и ние сме след месец.

# 561
 Още не е рожденик!Ще почерпя като стане още е рано!кога писах ,кога започна да тича и без страх ми обикаля в апартамента!Мъж ми една седмица беше на Пловдивския и се връща в Събота и е смаян ...сега заминава за седмица в Шумен и като се върне не му се мисли...
 Хайде лека и мека от мен!!!Скоро дано имам време пак да се включа!!!

# 562
Honey, браво на Борето и вдигай отново всичко нависоко(ако случайно си се престрашила да свалиш някои неща  )

И аз хвърлих едно око на Дора, но засега няма да я показвам. И без това знае наизуст всички серии на Хана Монтана, а във Финъс и Фърб е истински влюбена.

Ние утре ще пропуснем детската, защото кашля и май се подриска. Дано не стане по-сериозно. Започнах да давам сироп за кашлица, но нямах смекта. Успокоявам се, че понякога е такова акито, когато прекали с млечните.

Лека на всички и дано и моята е такава!

# 563
# 564
Браво, Амели! Кога тръгва?

# 565
  • Сливен
Браво, Ирка Simple Smile

# 566
Amelly ,ето това е!!!БРАВОООО! Hug
Много ме зарадва с тази новина,браво!!!  bouquet Страшно се радвам за вас Heart Eyes Пак ще си гушкаш съкровището Wink Виж,че има светлина в тунела Peace

# 567
Ирка, много се радвам, това е страхотна новина !!! А още по-хубавото е, че Калина и Ива са "съученички"  Hug

# 568
Браво, Амели! Hug

# 569
  • Лондон/Пловдив
Амели видя ли пък ти  Naughty душичката ти се скъса толкова месеци  Hug

Общи условия

Активация на акаунт