Отговори
# 570
Даааа, ние сме хора с късмет, само дето той идва по дългата пътека и с много мъки Laughing
Ива е на седмото небе!!!!!!!!!
Освен с Калина, ще бъде съученичка и с две момченца от яслата.

# 571
  • София
Браво, Ирка.

Ние сме добре, на градина са вече.

# 572
  • Пловдив
Е, супер, Амели! От тук нататък повече вяра в късмета Simple Smile

# 573
Снощи си говорихме с Калина за Ива и тя я чака с нетърпение в групата  Hug

# 574
  • Пловдив
Ако някой се интересува, ето първата лекция от Форум Родителство
http://vimeo.com/15551235

# 575
Desem ,браво че децата са добре вече и на градина  Peace

# 576
Вава, как сте? Как е Мартина?

# 577
Привет, мацки! Не съм писала от страница и половина (а преди всеки 2-ри пост беше мой Laughing)

Ирка, честито! Много се радвам!

Деси, чудесно е, че децата вече са добре!

Галя, дано всичко с Марти е наред! При Киара от някои храни също се променя консистенцията, но аз не го броя това за разстройство.

Хъни, браво на Борис! Пъргав младеж! и успех с организацията на рождения ден!

Киката е малко болна, понеделник срещу вторник през нощта повръща, но за щастие с това повръщане само си остана, няма и разстройство. Вчера имаше лека температура (до 37,7), но от снощи няма. Нослето леко тече и от време-на време покашлюква, та до каря на седмицата съм болнични и сме си у дома. Иначе тя днес си е съвсем в кондиция, играе си, хапва си...
Да разкажа, в понеделник след градина Киара беше на първото си ателие по френски, много й хареса и каза, че пак ще ходи. Аз също съм много ентусиазирана (нали ми е слабост този език Mr. Green)
А днес как се изложих! Отидох до детската градина специално, за да платя таксата за септември, а се оказа, че съм си забравила портфейла у дома Embarassed Embarassed Embarassed Добре, че една мама, с която няколко пъти ходим след градина да си играят децата, ми предложи да ми даде назаем, иначе трябваше утре пак да се разкарвам...

Хубав ден на всички, въпреки лошото време и да няма болни Naughty, нито сдечица, нито мами Hug

# 578
  • Пловдив Белащица
Таман се зарадвах, че се пораздвижи темата и пак затихна.

Дано Кита е по-добре вече. Почват се болестите  ooooh!, обаче тез чревни вируси трябваше в лятото да си останат.
И все ще питам, то може да си обяснявала де, ама да не съм разбрала. Какво ще рече "ателие по френски"? Защо ателие?

Амели, много се радвам за Ивка, а и за вас де. От тук нататък само хубави новини да ни поднасяш.

# 579
Благодаря ви,момичета! И вие имате принос в раздвижването на нашия позаспал късмет!  bouquet

Ива вече е записана на градина, голям зор беше събирането на всички хартийки и бележки предвид,че в работата беше също ужасен гърч и не можех да си поискам да закъснея малко сутрин или да си тръгна по-рано вечер,но мина и това. След 10 мин. влизам в поредната кошмарна среща и се надявам да не ми експлоадира главата до старта на уикенда.

# 580
  • Пловдив
И Рали е с храчеща кашлица, от която се дави и повръща, така че сме си вкъщи SadНа обяд сме на лекар, да видим какво ще каже.
Бързо оздравяване и на Киката! Hug

# 581
Васе, нарича се "ателие" просто защото на френски така наричта допълнителните занимания, извънкласните дейности, т.е. "ателие" може да се преведе като "кръжок". Иначе заниманието си е един вид курс, но може би защото не е по конкретна учебна система, а преподавателката сама си прави уроците, а и предвид възрастта нa децата, са го кръстили "ателие", а не курс. Като всеки друг детски курс е - занимават децата на френски - рисуват,  оцветяват, лепят, учат песнички, детски стихчета, всичко това на френски.

Хайде, не губете активност Simple Smile Да вземем да изпишем темата преди Коледа, та да започнем нова с подходящо заглавие Wink
Вкъщи вече си стана хладничко, под 22 градуса, нощем пада до 20 градуса. И се чудя дали не съм простудила Кика, че днес нещо се разкиха...

Майче, дано е нещо леко при Рали и бързо да се излекува Hug

# 582
Включвайте печките,че е много кофти времето  Peace От вчера започнахме да пускаме вкъщи,че ми е доста студено. Confused В градината сме с плътна блузка и отгоре с плетено елече,също плътно.Госпожата каза,че е хладно,така че да са облечени по-добре децата. Peace Засега сме само с по-тежко дишане,като че ще се запуши нослето,но държим още.Промивки със Стеримар и хомеопатичните препоръчани от Уини  Peace Дано да изкараме по-дълго на линия,а на болничките,бързо да се оправят Praynig Hug
Пишете,пишете,има кой да чете.... Laughing

# 583
Здравейте и от мен,
аз още снощи включих климатика, студено ми е и това си е. И ние сме днес вкъщи, а утре ще го водя Наско с мен на работа Confused. Има спукана тръба в градината и две групи са наводнени, едната е нашата. Сутринта го заведох и ги вкарваха в друга група, като молиха който има възможност да си ги взима. Аз първо го оставих и след като си уредих нещата за деня се върнах да го взема. А те милити дечица още си бяха с ботушите Tired. И тогава видях, че тази група е под карантира за варицела, та сега ще чакаме и това.
Болничките бързо да оздравяват! 

# 584
  • Сливен
Хайде и аз да се разпиша Simple Smile
И ние направихме сефтето на климатика за тоя отоплителен сезон Wink
Студено си е а при нас още повече с тоя сливенски вятър Mr. Green
Моника е на градина, тази година ходи с мерак(пу-пу).Даже се сърди, като почива събота и неделя Joy Joy Joy
Записах я и на танци, по нейна инициатива..иска детето Laughing
Изкарахме и ние вируса..и така..
Бързо оздравяване на всички болнички Hug

Общи условия

Активация на акаунт