Вили, неприятно е това със спуканата тръба и наводнението
Иве, браво на детето, че си иска (за танците)! Киара в началото винаги трябва да я побутна, едва ли не насила да я накарам
Майче, какво каза доктора?
Хайде, мацките, загубихте се пак!

Прочу се вашето село...квартала на Богатите
Инспектираха ли ви? 

Във фейвъритс съм запазила линк как Кика кара ски,и от там нашата девойка сама си намери как Кика говори английски,свири,пее..."Мама ми купи днес" е "моята песничка"
и си купих куки и една мекичка прежда,та сега плета шал на Бети
От много време ми се искаше да си припомня това творчество,много успокояващо ми действа и ми се заимава с такива неща.Ще обеням опит с Ирка някой ден

Принципно и аз обичам да са новички нещата,дори и да не са на КиК,а нещо по-евтино.А от продавалниците много им нямам вяра,освен ако изрично не е споменато,че дадени обувки са сложени само веднъж,и пак има момент на съмнение.От една съседка съм взимала почти новички обувки,които сме носили,но те са подарък и все пак ги виждаш,пипаш,преценяваш...А от обява в Нета не можеш да прецениш съвсем до каква степен са читави.И рискуваш да вземеш нещо,което в последствие да ти излезе по-скъпо от евтиното...Виж в този сайт,който е дала Мира,има много сладки ботушки,тези

Тъкмо ни похвали като ходихме за прегледа, че сме единствените в нейната практика, които не са пили до 3 годишна възраст. Но...колкото и да имам резерви, доста живна още от първия прием.
Моята малката като види такъв и така почва да вика и да "скача" в количката сякаш иска да го хване.
Колко съм невежа само?
Браво!
Много голяма красавица е станала,и каква обич само http://andreyapenkovska.multiply.com/photos/album/71#photo=18
Като разглеждах снимките,даваш ми идея и за плетени пердета
Обиколих два Мола вчера да търся,намерих много интересни неща,но на английски или руски,но ми се искаше да е на български,за да ми е по-прегледно.Намерих много интересна книжка на Фют
за деца,която прекрасно беше оформена и ме е яд,че не я взех http://www.helikon.bg/books/54/149394_da-se-nauchim-da-pletem.-p … -v-pleteneto.html