Отговори
# 585
МериHug

Вили, неприятно е това със спуканата тръба и наводнението Rolling Eyes Добре, че можеш да вземеш Наско с теб в работата.

Иве, браво на детето, че си иска (за танците)! Киара в началото винаги трябва да я побутна, едва ли не насила да я накарам Embarassed, но после опеделено с голямо удоволствие се наслаждава на това, което сме я накарали да прави/посещава.

Майче, какво каза доктора?

Хайде, мацките, загубихте се пак! Hug

# 586
  • Пловдив
Гери, изписаха ни Флавамед за влажната кашлица и кремче за затопляне на гръбчето и гърдите. Не сме заразни, настинала е явно. Вие как сте?

http://vimeo.com/15551753 - Втората лекция от Форум Родителство

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 09:07 от lubricant

# 587
  • Пловдив Белащица
И ва нашата градина има варицела. Беше в трета група, застъпи яслата и сега цъфнаха наведнъж още няколко деца от трета група. С едно от които Андрея е много контактна. И аз ще очаквам включване.

# 588
Васе,дано ви отмине Praynig Прочу се вашето село...квартала на Богатите Wink Инспектираха ли ви? Crazy
Мая,бързо да оздравява Ра Peace
Както казах,незнам дали е заради хомеопатичните,които давам на Бети,но да чукна на дърво,за сега държим Praynig
Гери,ако знаеш Бети как се радва на клипчетата на Кика. Hug Във фейвъритс съм запазила линк как Кика кара ски,и от там нашата девойка сама си намери как Кика говори английски,свири,пее..."Мама ми купи днес" е "моята песничка" Laughing
Аз пък вчера реших най-накрая да се самообуча да плета Crazy и си купих куки и една мекичка прежда,та сега плета шал на Бети Laughing Като го направя ще показвам Wink От много време ми се искаше да си припомня това творчество,много успокояващо ми действа и ми се заимава с такива неща.Ще обеням опит с Ирка някой ден Hug

# 589
Мери,браво!!!!!! Дано да ти хареса, ти си творческа натура и подозирам,че би могла да излезе една талантлива плетачка на показ! ще помагам винаги когато имаш нужда! И на мен как ми се плете в момента- едва чакам да минават часовете ,да си ходя и да хващам иглите!

Искам да питам една работа, за която знам какви отговори ще получа,но все пак Simple Smile
Избирам на Ива ботуши,но знаете какви са цените....сега като ни се наредиха нещата, сме се концентрирали във връщане на заеми и ограничаваме всякакви разходи...и все пак ботуши ще трябват и гледам обявите за втора употреба. Има хубави и изгодни неща, примерно КиК, ест. кожа за 20лв....Взимате ли на децата носени обувки- от роднини, познати, непознати? Доколко реална е опасността да причиня на детето проблем на ходилото като го обувам с носени обувки?
И отделно от това, сега чух,че трябвало на 3 годинки да ходим на профилактичен преглед при ортопед- вие ходихте ли?

И накрая- опитвам се да продам едни чисто нови кецове 23 номери  един комплект от Фокс пуловер+джинси за 18-24 месеца, ако имате познати с девойки на тази възраст или ви трябва нещо за подарък, да ме имате предвид. Тия дни ще пусна и снимки.

# 590
Амели, честито за Ива! Най-накрая се уреди въпроса - леко и безпроблемно в градината!
За обувките, аз не съм ползвала носени, но то и зависи колко носени. Например от Ния имам едни бели обувки, които й купих за сватбата, на която бяхме канени, и понеже са официални  ги носи само този ден, на практика са си нови, така че ако са малко носени не вярвам да има проблем. За ботушки, не знам какви търсиш, но миналата седмица се разходихме до магазина на Дайхман / в Кауфланд, Банишора/, уж за маратонки, но се оказа, че липсва подходящия номер от харесания модел, и взехме на Ния ботушки, тип апрески - розови, но доста добре подплатени отвърте за 19 лв. Ето тези: http://www.deichmann.bg/site/bg/catalog.php?brand=37&categor … =0129157100000592.
Гери, супер че на Кика й е харесало ателието.
Иве, радвам се за ходенето на Мони на градина с желание.
Вили, много неприятно, дано бързо оправят пораженията, че ако наводнението е сериозно, може мухъл да тръгне...
Бързо оздравяване на болничките Ра и Кика. Дано и Мартина на Вава да е добре вече.
И ние сме в графата на болните и вече направо се чудя какво да я правя. Почна с разстройство / явно вирусче от градината според лекарката/, но и кашлица - в началото суха. Разстройството овладяхме за няколко дни, а за кашлицата ни изписа Перитол. Да, обаче, кашлицата не отмина, а се оказа, че тръгна и заден секрет, т.е. стана влажна. Изписаха ни Коларгол - гадните кафяви капки. След няколко дни и липса на ефект, почна да вдига и Т - не висока, но поддържаше няколко дни около 37,5 и накрая почна АБ - след изследвания кръвни се указа, че има доста високо СУЕ / над 25/ и се реши, че е бактериална инфекция. За беда, се оказа, че въпреки че го е пила и миналия сезон същия АБ, този път не й понесе - на втория ден пиене като почна едно повръщане, болки в корема и така два дни почти на нищо - само по малко вода, вече се видях в чудо и се чудех към коя болница да поемем, защото беше просто неузнаваема, отпусната, няма сили да стане от леглото и отслабна с почти два килограма, но слава богу спря повръщането. Смениха ни АБ и сега си пие новия, като най-сетне се надявам да се оправи, че тъкмо посвикна с градината и сега трета седмица е вкъщи.
Ох, май много дълго стана - извинявайте и благодаря за търпението.

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 13:20 от Mira_p

# 591
Мира,явно и вие карате т.нар. летен вирус с повръщане.Дано отминава по-бързо и Ния да се връща при дечицата в градината Praynig
Относно градината ние вече ходим с удоволствие,сама каза,че "Много й харесва" и се събужда преди мен,готова за градина  Grinning
Ирка,виж,много хубаво предложение за апрески ти е дала Мира Peace Принципно и аз обичам да са новички нещата,дори и да не са на КиК,а нещо по-евтино.А от продавалниците много им нямам вяра,освен ако изрично не е споменато,че дадени обувки са сложени само веднъж,и пак има момент на съмнение.От една съседка съм взимала почти новички обувки,които сме носили,но те са подарък и все пак ги виждаш,пипаш,преценяваш...А от обява в Нета не можеш да прецениш съвсем до каква степен са читави.И рискуваш да вземеш нещо,което в последствие да ти излезе по-скъпо от евтиното...Виж в този сайт,който е дала Мира,има много сладки ботушки,тези
http://www.deichmann.bg/site/bg/catalog.php?brand=37&categor … mp;product=984460 Peace

# 592
Мира, това боледуване е кошмарно!
Въобще този вирус, който е налегнал повечето дечица, звучи отвратително! Искрено се надявам нашата къща да я подмине, а на вас скорошно и безпроблемно възстановяване!

За ботушите пропуснах да уточня,че аз не търся апрески или ботуши за дълбокия сняг, а за сух студ- нещо,което хем да й топли краката,хем да не й тежи и да може да тича, нещо като за сега. Сега ходи с едни гуменки,които са доста изкорубени вече, разлепени,разшити..като гледам на мен колко ми е студено на краката като идвам по обувки на работа, не знам детето как се чувства. Може би е по-вярно да кажа,че ми трябва нещо като боти за тази част от сезона. Апрески имаме от миналата година и ги бях взела по-големи, сега не съм ги мерила,но силно се надявам да й стават. Имаме и гумени ботуши за дъжд,но ги носим наистина само в дъжд, защото се оплаква,че не са й удобни. Трябва ми нещо затворено и топло точно като за климата през тази седмица.
Относно обявите- наясно съм за риска при пазаруване по итернет,затова избирам обяви на лица от София и държа всичко да меря и видя преди сключване на сделка. Редом с хитрягите има и немалко хора,които продават чисто нови неща- подаръци или дрехи/обувки,които са останали неизносени.

# 593
  • София
Ирка, ползвала съм/ползвам за Ели, за Мити - не. Тя ползва неговите. Не знам дали заради обувките или заради него, но обувките му след като му омалеят изглеждат много добре - няма изкривявания, не са ожулени.

Мира, Перитола не е ли противоалергичен сироп? newsm7 Купувах го преди, за да давам на Мити с цел подобряване на апетита. В крайна сметка не посмях, въпреки че бях питала лекарката ни, каза, че освен, че може да му подобри апетита може и да го успи.
Да кажа аз какво практикувам за постигане хранене, когато не могат да ядат (повръщат) - давам им да пият 5  % разтвор глюкоза - банка от аптеката.

И ние сме включили отоплението  Laughing- имаме маслен радиатор с реле за време - прибираме се, а в къщи е топло (включил се е около 30-40 мин преди да се приберем), през нощта се изключва, а сутрин около 5 ч. пак се включва и се ставаме на топло(малко преди да излезем се самоизключва) .

Последна редакция: пт, 08 окт 2010, 21:06 от Desem

# 594
  • Пловдив
Васе, поне ще си я изкарате като по-малка Simple Smile
Амели, аз нямам резерви към втората употреба - Рали има доста неща от разни познати  деца и дрехи, и обувки. Естествено да са по-запазени и да не са деформирани самите обувки, не виждам никакъв проблем  Peace

Ние от вчера следобяда се борим с температура и сополи, наред с кашлицата. Днес вече педиатърката ни изписа антибиотик Sad Тъкмо ни похвали като ходихме за прегледа, че сме единствените в нейната практика, които не са пили до 3 годишна възраст. Но...колкото и да имам резерви, доста живна още от първия прием.
Прегръдки от нас  Hug

# 595
  • Пловдив Белащица
А, Мери, не ни ли видя като ни снимаха от хеликоптера  Wink Моята малката като види такъв и така почва да вика и да "скача" в количката сякаш иска да го хване.

Тоз магазин как се чете името му Deichmann? Дайхман ли ели как? На немски ми звучи, а не съм учила такъв и всеки го нарича този магазин, както свари.

# 596
Добро утро!
По едно кафенце

или пък чайче в студения ден

За съжаление започнаха вестите за болести.  Sad  Болничките бързо да оздравяват и повече да не се разболяват  Hug

Ирка, и аз нямам резерви към втората употреба. Ползвам от Мила, а и от приятелки.

# 597
  • Пловдив
Васе, Дайхман се чете. В Пловдив го има до Баумакс-а  Peace А кое е вашето село, аз нещо съм пропуснала  newsm78 Какво са давали за него?

# 598
  • Пловдив Белащица
Знам го, че е до баумакса Мая, ама не знаех как се чете. Чувала съм го и като дойчман, дейчман и разни други. Та в тази връзка, този с дрехите до него пък как се чете - Спридер, Спрайдер или какво беше там  Blush Колко съм невежа само?

Селото ми е Белащица. Даваха че са снимали квартала на богатите с хелипотер, репортажа беше и за Марково и незаконното вилно селище на язовир Ивайловград.

И да ви се похваля с първата семейна рисунка, която направи Андрея снощи http://images.multiply.com//common/dot_clear.gif

# 599
Да се допълня за "втората употреба" - също нямам против,но от познати - да,а от непознати  Confused
Васе,голяма художничка твоятя мацка,лелееее... Heart Eyes Браво! Hug Много голяма красавица е станала,и каква обич само http://andreyapenkovska.multiply.com/photos/album/71#photo=18
Много са ти сладки принцеските,да са ти живи и здрави.Много хубаво якенце и ботушки на Андрея  Peace Като разглеждах снимките,даваш ми идея и за плетени пердета  Blush
Нещо съм се разпалила и търся разни книжки със схеми,обяснения.Амели,ако имаш нещо такова,прати насам Hug Обиколих два Мола вчера да търся,намерих много интересни неща,но на английски или руски,но ми се искаше да е на български,за да ми е по-прегледно.Намерих много интересна книжка на Фют Crazy за деца,която прекрасно беше оформена и ме е яд,че не я взех http://www.helikon.bg/books/54/149394_da-se-nauchim-da-pletem.-p … -v-pleteneto.html

Общи условия

Активация на акаунт