Отговори
# 600
Васе, много са сладки куклите, и толкова много си приличат на моменти Hug. Да ти са живи и здрави!
И ние вчера търсихме Дайхман в мола на цариградско, но от модела за момченца бяха останали 3 чифта. Иначе наистина са много хубави! Благодаря Мира, за инфото Hug.

# 601
 2 дена се излежаваме и спим ShockedКакъв е тоя преход към зима от нас,направо се чудя GrinningТук е студено и духа вятър.

# 602
Аз пак се загубих няколко дни Blush

Ирка, аз гледам да не носи Кика носени обувки, но съм взимала от племенницата. Ако купуваш обаче ботуши, които ще ползваш, за да я водиш до детската градина и обратно, то детето реално почти няма да ги носи - по половин час сутрин и вечер Simple Smile Но, както ти самата си казала, добре е да ги видиш наживо Peace

Мира, дано вече е здрава Ния! Hug

Майче, по-добре ли е вече Рали?

Васе, страхотна е рисунката! Браво на Андрея!!! И наистина са прекрасни двете девойки!

ДАН, наистина нещо много резки станаха преходите между сезоните.

Аз в петък купих от Дайхман на Кика едни обувки, подплатени отвътре като маратонки и едни ботушки, с тънка вълнена подплата, кожени, за по 40 лв. чифта.

Мери, успех с плетенето! Радвам се, че Бети се забавлява с клипчетат на Кика Simple Smile

# 603
Рисунката на Анрея е много сполучлива! Изказвам се като човек,у който дремят известни художнически заложби и е ходил няколко години на уроци по рисуване...в далечното минало Laughing Ива я натискам да рисува,но милата въобще няма усет - само драска чертички и понякога се опитва да рисува кръг,но все още не се справя.

На градина сме,както знаете, Ива е много щастлива, ще кажеш,че това е била мечтата на живота й. В четвъртък от 17,00 ще има и родителска среща- да ме подсетите ако забравя.

Аз съм на работа и много се ядосвам заради отпуските- всички имаме много дни за чистене,но само някои колеги получават правото да излезат в отпуск, и то 2 седмици накуп, а други като мен бичат тук и теглят работа за трима човека. Аз като си поискам отпуск, не мога да искам много,понеже съм с малко дете и често отстъствам с болнични. Колко често, питам аз? Изкарах си справка от човешки ресурси- два пъти по два дена за тази година! Но не, щом си с малко дете, то значи се съдира да боледува,то значи и ти много остъстваш, автоматично ти теглят чертата. Twisted Evil Останах в съвсем неблагоприятна ситуация след като 2 колежки напуснаха преди месец- сега от целия отдел само аз съм с дете.

# 604
Ирка, аз ще те подсетя - нали сме заедно на родителска, хем малко от малко ще се видим с теб  Hug

# 605
  • Пловдив
Гери, вече по-добре. Преборихме се с температурата, сега остана зверската кашлица и сополите. Иво днес минал през градината да плати таксата и да каже, че Рали няма да ходи, а учителката казала, че от 30 деца само 5 са на градина. Другите още в петък половината ги нямало, останалите ги върнали по обяд с повръщане и разстройство. При нас поне това липсва. Явно е било нещо вирусно, знам ли. Педиатърката е писала в бележката ринофарингит. Но да не се оплаквам, на оправяне сме вече Simple Smile
Василена, браво на Андрея!!! Наистина за дете на нейната възраст се е справила изключително добре, дори и композиция си има! Все така да я влече изкуството! Рали само усмихнати балони и змии (сиреч чертички) рисува, хич не я влече. Миналия ден донесе от градината оцветявали разни плодове и зеленчуци, направо ме изненада, че се е справила сравнително добре, почти без да излиза от очертанията, но с безразборни драсканици  Laughing
Васе, ние нали не гледаме телевизия и не съм разбрала, но разбрах впоследствие какъв е бил репортажа Simple Smile Ми, в хубаво село си живеете! Аз само мъдря разни идеи как да се махнем някъде на село, но да можем и да преживяваме, Иво вече хвана къра с мен  Laughing

# 606
Здравейте, Мартина още е с хрема и кашлица. Няма температура и беснее за трима, но е прегракнала. Днес я заведох на лекар и ни изписаха Мукоплант за кашлицата, Калергин, и Калциев глюконат. Започнах да й слагам Коларгол от снощи. Сега ще си призная, че си зарязах болното дете и отидохме за 5 дни на екскурзия в Италия. Беше нереално красиво. Времето беше топло и слънчево. Изпълних си програмата максимум. Качих се на терасата на Сан Марко, возих се на гондола и корабче в лагуната, пипнах кулата в Пиза, ядох италиански сладоледи, пих истинско италианско кафе, тирамису, спагети , пици, лазаня и един огромен стек по флорентински. Видях толкова много произведения на изкуството и толкова много красиви старинни сгради, че ми е ужасно тъжно за нашата мила родина, в която нямаме никакво отношение към културното и историческото си наследство.

# 607
Здравейте и от мен! Бяхме на почивка (това ни беше лятната ваканция, малко късно, но с много слънце)
Василена, момиченцетео ти наистина рисува страхотно! аз с това рисуване с моите в чудо се видях. понеже в детската градина нямат задължителна програма, Алекс изобщо не хваща да нарисува нещо, я има по рисунка на седмица. Има пък други деца, предимно момичета, които са хванали молива още в 7 сутринта преди закуска. Резултатът е, че моят догодина първолак хич не го виждам.
Тук също стана студено, дърветата са много красиви, но на мен ми се ще да е лято.

# 608
VAVA ,Венеция е  любимото кътче от света на моя мъж.Все не спира да разказва колко е красиво и колко е впечатлен Heart Eyes И наистина е така,много романтичен град е. Peace някой ден ми се иска пак да отидем до там. Praynig И до Пиза сме ходили,също много впечатляващо,така че напълно разбирам вълненията ти. Hug Сега строят софийската Пиза до Метро - Дружба  Mr. Green
Бързо оздравяване на всички сладури  Praynig
marinamima,тук си е зима вече,вие къде отидохте на лятна ваканция по това време Sunglasses

# 609
Tази "Пиза" и аз я виждам всеки ден.
Пожелавам на Гери и на другите болни дечица бързо да се оправят!
Марти вече тъжи за детската градина. Сега ми разказва как пеели песничка и гризели морковчета, а после се скривали в къщичката. Учителката била страхотна и вече й било мъчно за нея. Режимът, който бяхме постигнали от началото на учебната година се развали и аз пак съм с главоболие на работа.
Лили, утре ще ходите ли на концерта на Корпиклаани? За мен е твърде екстремно и ще пропусна.

# 610
Добро утро на всички

Киката вече е здрава, от понеделник е на градина. Вчера беше първият им урок по плуване, ходили и сядали в басейна (като за първи път, толкова Simple Smile) Купих й по този повод онзиден плувна шапка с делфинче, влюби се в нея, след като я купихме поне 1 час стоя вкъщи с нея Laughing

Маринамима, чудесно е, че все пак сте почивали и че сте доволни от почивката Hug И Киара не е много-много по рисуването и още по-малко по оцветяването.

Леле, Майче, само 5 деца от 30! Наистина, дорбе, че сте си били вкъщи, та поне това с повръщането и разстройството сте пропуснали. Дано вече сте овладяли и кашлицата и сополите.

Галя, мила, прекрасно е, че сте си направили тази екскурзия! Няма никаква причина да се чувстваш гузна, след като си оставила Марти в сигурни ръце - на майка ти Hug От най-известните места в Италия аз съм била само във Венеция и наистина е много красиво. А разходката с гондола за мен беше най-прекрасната част от посещението на града. Дано Марти скоро оздравее напълно, за да се върне в детската градина, която й липсва Heart Eyes

Киката пък, въпреки че определено мисля, че й е интересно в гардината, сутринта пак се опита да се разплаче докато я обличах и да ми обясни, че искала вкъщи, а не на градина Confused
А пък на мен вчера ми се счупи колата - както си чаках на един светофар да завия, като светна зелено се оказа, че въобще не мога да тръгна. Забутах колата след завоя с помощта на един друг шофьор, ама така се бях шашнала, че много "кьопаво" я избутах, задницата й много стърчеше. После ми блокираха волана и колелата Crazy Добре, че бях на 5-10 мин. пеша от вкъщи, та се оабдих на Пламен и той дойде да ми помогне да избутаме колата до бордюра, та да мога да я оставя и да тръгваме за градина/работа. Междувременно се оказа, че на завоя са ми изпаднали разни части от колата... Blush В крайна сметка полуоската била счупена, дано днес да я оправят. Но след тази случка си казах, че може да се каже, че съм късметлийка Simple Smile - 3 пъти съм имала проблеми с колата (веднъж ми свърши бензина /срамммм Embarassed/, веднъж едно леко ПТП и сега това) и трите пъти е било на не повече от 10 мин. пеша от вкъщи и Пламен си е бил вкъщи Simple Smile Е, дано повече нямам проблеми, все пак Wink

Хубав ден на всички, днес може и да не вали smile3525

# 611
VAVA, няма място за гузна съвест! Детето си не си захвърлила на улицата, а пътешествието си е заслужавало! Върнах се назад в едни от най-красивите си спомени! Ние ходихме на подобна екскурзия след сватбата- беше подарък от група приятели на Николай. Моментът не беше особено удачен, предвид,че на мен ми предстоеше дипломиране след 2 седмици, а на Николай- още по-важни и тежки събития,но нали е подарък и всичко беше уредено, нямаше как да пропуснем. През цялото време на пътуването до Италия си мислех как тези 10 дена ще ми костват бъдещето,защото няма да ми остане време да се подготвя за защитата, но като пристигнахме, забравих мигом всякакви тревоги. Който е бил там, ще разбере без повече обяснения. Отидох, видях, та даже и се дипломирах успешно след това Grinning От тогава мечтаем и двамата за втора екскурзия, но по трасето Рим-Неапол-Милано.

Гери, да не му се налага на човек да има твоя късмет! Да не ви казвам как се паникьосвам когато Николай угаси на светофар Blush Хем,че разпознавам какво се е случило и знам,че не е нищо драматично. Не дай Боже да стане сериозна повреда.

# 612
Гери,колите са ми "слабост",вече им свикнах да се развалят,ама е гадно,особено като бързаш за някъде или си на път.Съчувствие,и дано се поправи лесно проблема  Hug
Май не ви разказах,как последно преди 2-3 седмици отидохме до Банкя с колата на мъжа ми - тази дето вечно се разваля  Mr. Green Разходихме се,хапнахме баничка с овче мляко на баира / ако го знаете,страхотно е и го препоръчвам на всеки...И към 8.30ч. като решихме да си ходим,колата въобще не поиска да запали Crazy А бяхме със  свеки и детето.Айде,такси до София.На другия ден отиваме екипирани с приятел за помощ и моята кола.Е,качи се мъжа ми в колата и тя веднага запали Mr. Green Естествено след няколко дни пак го направи същия номер,не искаше да запали,но добре че вече беше пред нас.И се оказа,че бензиновата помпа е изгоряла,та айде още 120лв. извадени Mr. Green
ВАВА,пътешествията винаги разведряват и е много приятно,стига да имаш време и средства.Никой не бива да се чувства гузен или притеснен Peace

# 613
Ехооо, Rolling Eyes
http://www.moetodete.bg/namelists_А_0.html
Именник за разсъбуждане!

# 614
Именник за разсъбуждане!

Не те разбрах. Явно ми трябва и още нещо за разсъбуждане Tired

С Ива вкъщи пак почнаха безсънните нощи- буди се това дете по 2-3 пъти нощем и няма оправия: пие ми се вода, пикае ми се, сърби ме крачето....А и с това приспивно време навън - едва си стоя на бюрото

Общи условия

Активация на акаунт