. Да ти са живи и здрави!И ние вчера търсихме Дайхман в мола на цариградско, но от модела за момченца бяха останали 3 чифта. Иначе наистина са много хубави! Благодаря Мира, за инфото
. 
Но, както ти самата си казала, добре е да ги видиш наживо 

Ми, в хубаво село си живеете! Аз само мъдря разни идеи как да се махнем някъде на село, но да можем и да преживяваме, Иво вече хвана къра с мен
И наистина е така,много романтичен град е.
някой ден ми се иска пак да отидем до там.
И до Пиза сме ходили,също много впечатляващо,така че напълно разбирам вълненията ти.
Сега строят софийската Пиза до Метро - Дружба 

) Купих й по този повод онзиден плувна шапка с делфинче, влюби се в нея, след като я купихме поне 1 час стоя вкъщи с нея
И Киара не е много-много по рисуването и още по-малко по оцветяването.
От най-известните места в Италия аз съм била само във Венеция и наистина е много красиво. А разходката с гондола за мен беше най-прекрасната част от посещението на града. Дано Марти скоро оздравее напълно, за да се върне в детската градина, която й липсва 
Добре, че бях на 5-10 мин. пеша от вкъщи, та се оабдих на Пламен и той дойде да ми помогне да избутаме колата до бордюра, та да мога да я оставя и да тръгваме за градина/работа. Междувременно се оказа, че на завоя са ми изпаднали разни части от колата...
В крайна сметка полуоската била счупена, дано днес да я оправят. Но след тази случка си казах, че може да се каже, че съм късметлийка
- 3 пъти съм имала проблеми с колата (веднъж ми свърши бензина /срамммм
Е, дано повече нямам проблеми, все пак 
От тогава мечтаем и двамата за втора екскурзия, но по трасето Рим-Неапол-Милано.
Хем,че разпознавам какво се е случило и знам,че не е нищо драматично. Не дай Боже да стане сериозна повреда. 
А бяхме със свеки и детето.Айде,такси до София.На другия ден отиваме екипирани с приятел за помощ и моята кола.Е,качи се мъжа ми в колата и тя веднага запали

Препоръчани теми