Отговори
# 540
 Joy И аз се нареждам сред пиклите Simple Smile

Снощи бях на родителска среща, ще ви разкажа малко по-късно, че съм се захванала с нещо.

Хубав ден!

# 541
Аз пък не, но сега май трябва да се прегледам, че се очертава на стари години да стана като Джеврието от турския сериал. hahaha

Освен това ще изпреваря Гери и ще разкажа за нашата родителска среща (ние не сме в една и съща детска градина). Приятно изненадана съм от детската градина. Беше много светло, чисто и не миришеше на манджа. Учителките разказаха за дневния режим, показаха ни учебниците, казаха какви са им изискванията за дрехите и обувките и събрахме пари за играчки, защото всичко друго си имали.

# 542
Само минавам да пожелая  ХУБАВ ДЕН   Hug
По-лесно справяне с дневните задачи и по-малко грижи с малките палавници  Heart Eyes

Аз май ще взема да се откажа от английския език на Бети тази година и съм решила да открия някаква детска книжка с първи думички.Струва ми се по-удачно да се учим заедно,за да я занимавам с нещо,а не да се чуди как да гледа само филмчета на компа  Rolling Eyes

# 543
Струва ми се по-удачно да се учим заедно,за да я занимавам с нещо,а не да се чуди как да гледа само филмчета на компа  Rolling Eyes
Ааа, и вие ли сте така  Simple Smile И ние все сме пред компа или двдто...имат си такова мобилно и гледат ли гледат..
Но от филмчетата пак се научава нещо, особено ако са на чужд език  Wink
При нас върви една поредица Каю...незнам дали я знаете, много е поучителна за децата, различни случки от ежедневието, съвети от родителите, такива неща  Simple Smile

# 544
  • Пловдив
Мери, давам просто идея - Рали много научи от игрите с Дора Изследователката - числата, животните и т.н., може да опиташ. Много са хубави и доста се научава от тях. Ето тук ги има, заедно и с други персонажи Simple Smile
http://www.nickjr.com/kids-games/, http://www.nickjr.com/kids/dora-the-explorer/
И да се отчета - днес на градина се разминахме само с насълзени очи, без нито една сълза  Laughing

# 545
  • София
Чери, една голяма прегръдка за теб и задочна на семейството на приятелката ти.
Знам как се чувстваш моя приятелка загуби бебето си 1 седмица след като роди... още не ми излиза от ума.

# 546
Чери, една голяма прегръдка за теб и задочна на семейството на приятелката ти.
Знам как се чувстваш моя приятелка загуби бебето си 1 седмица след като роди... още не ми излиза от ума.

И моя.....но пък после роди близначета, които са вече на 5 годинки ...

# 547
Ох, момичета, много тъжно звучат последните ви постове  Sad Не мога да си представя какво са преживели тези хора... Благодаря на Бога всеки ден, че имаме две прекрасни здрави дечица  Praynig

Ние сме добре. Намерих група по балет за Кари в нейното училище и в удобно време. Днес ще ходим на пробен урок да видим как ще е и дали ще й хареса. Тя за сега е доста ентусиазирана - да се надяваме, че ще ходи с кеф, защото ми се иска с нещо да се занимава ( ученето на чужд език и без това вече го практикуваме )  Mr. Green Да вметна само, че съм съгласна с Гери за ранното изучаване на чужд език - децата са много схватливи в тази възраст и бързо наваксват. Още повече, че го усещат като игра повече, отколкото като уроци някакви. Аз ходих на английски за деца от 8 годишна и ми беше страшен кеф - много се забавлявахме там  Peace

Кари пък стана голям фен на костенурчето Франклин докато бяхме в България. Майка ми й беше изтеглила към 20 филмчета, отделно купихме и няколко книжки  Peace Много ми харесват, историите са поучителни и анимациите са много сладки с всичките му животни там  Grinning

Пазете се от вирусите! Аз от Бг купих за децата Имунокинд на таблетки. Не съм фен на хомеопатията, но много ми го похвалиха този имуностимулатор и взех. Кари я хванах тъкмо в началото на една настинка, давах от тези хапчета и се размина. Много съм доволна  Mr. Green Плюсът е, че може и да се дават стрити на прах на бебчета т.е. стават и за Белла  Peace

Аз още чакам отговор за онази работа, за която кандидатствах. Днес или утре ще ми кажат. Много е изнервящо...  Crazy

Хайде лек ден от нас!

# 548
И Киара е фен на филмчетата, отделно от това в нас телевизорът е постоянно включен Confused Дора Изследователката й е голяма любимка, но засега само филмчетата гледа, компютърните игри засега ги прескачаме. Много обича да гледа и за Диего (той е герой от друго филмче на същата компания). Има една поредица за самолетчето Джей-Джей, има я на български, с образователна насоченост е, също едно от любимите на Киара. От по-дългите филми обича Happy feet, Цар Лъв, Ледена епоха, филмчетата за Чебурашка и крокодила Гена, "Приключенията на Лукчо". Между другото сега по Сънчо дават много интересна поредица - за кучето Випо, което има много дълги уши и лети с тях Mr. Green, та посещава най-различни страни и съответно всяка серийка разказват нещо интересно за някоя държава.

Родителската среща снощи беше 2 часа! Включих се в родителския комитет заедно с още две мами. Като цяло много симпатични изглеждат родителите. Децата ще се обучават по тази ситема: http://www.izkustva.net/dg/dg_1gr.htm. Събираме по 50 лв., които освен за учебни помагала и помагала за приложни занимания, ще отидат за ремонт на шкафовете в стаята. Помолиха ни да занесем играчки, ако можем. И ни казаха, че ако имаме желание да направим нещо, за да подобрим интериора, сме добре дошли Simple Smile Английският е 19,20 лв. на месец, плуването - 26 лв. на месец. Много се впечатлих, че до миналата година (когато е имало варицела в градината) в продължение на 4 години в градината не е имало инфекциозно заболяване. Всички родители бяха дост аотзивчиви, написаха си мейлите и телефоните, аз днес ги въведох в едн файл, който изпратих на всички. Създадохме си група във фейсбук (аз поех ангажимента Mr. Green) и така. Надявам се да вървят добре нещата. А, също така ще събираме по 5 лв. на 2-3 месеца за вода, има диспенсер в стаята. Иначе стаята изглежда уютна, макар и да не е ремонтирана скоро. А шкафовете, които ще се ремонтират, са на около 20 години Crazy Но дърводелецът, с който са се консултирали, е казал, че са добре направени и е по-добре да се ремонтират тези, отколкото да се купят нови.

Майче, радвам се, че Рали е по-спокойна вече!

Уини, стскаме палци с всичка сила!

# 549
Много се натъжавам като чуя, че някой е загубил бебенце.
Уини, стискаме палци да се обадят с добра новина.
Гери, аз все избягвам да се ангажирам с родителски комитети. Помагам, когато имам възможност.
Радвам се, че Рали започва да се успокоява.

# 550
Ехо, къде сте днес? Правите планове за уикенда? Simple Smile Ние засега не планираме пътуване.

Киара продължава със свежите идеи, свързани с ходенето/не ходенето на работа/градина. Снощи ми обясняваше, че не можело толкова много дни да се работи и чак тогава почивка. Трябвало 1 ден работа, 2 дни почивка Joy

# 551
  • Пловдив
 hahaha Ми право е детето!

# 552
  • София
Гери, може ли да ме наеме Кика.

Планове нямам, освен да ги излекувам  Sad: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=529557.msg16472574#msg16472574

# 553
Деси, мила, дано се нормализират нещата при вас! За съжаление не мога да ти дам съвет, различен от тези, които вече са ти писали в темата. Може би наистина е добре да направиш диетата съвсем строга, дори и с риск да ядат много по-малко. (Киара след разстройство обикновено си наваксва, 2-3 дни яде едв али не повече от мен) Стискам палци!!! Praynig

# 554
  • София
Гери, почнахме суметролин ндаявам се дори да не се оправи в понеделни съвсем ще го взема с мен, поне да не е заразен. Като се вземат сериозни мерки при него (Суметроли/АБ- до АБ рядко сме стигали) нещата бързо се оправят.

Общи условия

Активация на акаунт