Заедно в къщи - Мама и Веселин - 1 година по късно

• 3 148
  • 26
  •   1
Отговори
И тъй - мина цяла година......от осиновяването.......Само в случаите когато отидем на нов лекар специалист и искат някаква информация (в рода си имате ли боледували от....) (детето имало ли е проблеми и преди...) се сещам, че не съм го родила. Но, пък той започва да отключва спомени, че не винаги Мама е била покрай него..
А иначе - най-нормалните неща в живота. При все, че ги изживяхме/изживяваме с по-бързи темпове. За една година, минахме през свалянето на памперси, гърне, тоалетна с помощна дъска, до това - сам си ходя в тоалетната и пишкам прав - щото съм мъж, и опитите за самостоятелно триене на дупето (силно увеличен разход на хартия - освен по предназначение, много е интересно тя да се дърпа от ролката и да се къса или навива на топка). От несигурното ходене по пътя - сега се тича, катери се на невероятно места, виси се от къде ли не, скача се, колелото се чупи вече се чупи няколко пъти. Периодично си сменяме вкусовете - това обичам да ям, това не го обичам. Имахме ранички, ожулвания, убождания, падахме от стълби, удари ни люлката......Обожаваме да ходим на село - събира яйцата, храни кучето, "тормози" котката, "дои" козичките, "вади" мед от кошерите, копае дупки, забива пирони, лепи плочки, мие чинии, иииииии всичко друго...... И се смее, и прави бели, и не "чува" какво му се говори, и е добър, и е мил, и е гальовен сутрин, и реве че не иска на детската градина, и още си смуче палеца(но само вечер преди да заспи или ако е много уморен от нещо), и иска да го нося - щото му е хубаво на конче, и всяка вечер се къпем в най-голямото корито на света - и то е лодка и той е риба и плува и наводняваме банята и топлата вода свършва ....... и така. Зоологически градини, музей, изложби, концерти, градската градина с пързалки, люлки и сладолед. Живот. Щастие. Нормалните неща на всеки дом.
Е, имаме си проблемите: Махнахме всички сливици (за тези на които може да им се наложи - д-р Росен Ненов в Плевен е страхотен лекар)тежка операция, проблемно излизане от упойка;  Увеличиха ни дозата на изкуствения хормон заместител; обачееее в болница Токуда след много обстоен преглед детския кардиолог заключи Диагнозата за пулмонална стеноза е грешна!!!!!Следващия преглед при кардиолог след пенсионната му възраст евентуално. От септември в детската градина ще идва специалист от ресурсния център да помага в обучението му( не искам да го давам в специализирана градина)......и така.
Тази сутрин той се събуди, протегна се  и философски ми обясни живота :" Като ни се спиии - къпем се, лягаме, ставаме ......сладолед.......и вечерта пак".  Това е!

# 1
Най хубавото, мило и топло нещо, което чувам от МЕСЕЦИ насам

Бъдете винаги щастливи Мамо и Веселин  Hug Hug  bouquet

# 2
Леле, направо ми скрихте шапката, вие двамата  Hug Hug Hug

# 3
  • Вън от пространство и време
От нашта банда една голяяяяма целувка за Веско и прегръдка за Мама!   bouquet

И по-често да пише Мама - много топлина и позитивна енергия струи от думите й!  Hug

# 4
  • София
да сте живи и здрави! благодаря, че ни разказваш!

# 5
  • София
Страхотни новини, браво на вас Hug

# 6
Пух! Здравей, радваме ви се!

Мале, цяла година мина! Да сте живи и здрави - чудна новина за снетата диагноза! С тази топлинка в теб всичко ще е хубаво, а Веско ще ти прави хубави дневни програми! Ми да  newsm78, поне сладолед има! Моя само игра иска и за сладолед не я сменя Laughing

Прегръдки и от нас  Hug

# 7
  • София
Мама и Веселин, да сте здрави  Hug

# 8
разтопи ме този пост, Puch! още много щастие ви желая!

# 9
Не можах да се сдържа...нали съм си ревла   Wink
Веси и мама, прекрасни сте  Hug
Нека продължава да е пълен със светлина и вълшебства светът ви  Heart Eyes

# 10
  • Някъде в България
Колко много любов струи от тези думи! Здраве и щастие ви желая Мамо и Веско!  Hug

# 11
 Grinning Мамо на Веси,  bouquet

# 12
на Пух и Веси  Hug

# 13
  • София
Пух, а защо му е нужен на Веселин специален учител? така, както му описваш уменията - не ми прилича на нуждаещ се...

# 14
  • София
Puch, това е прекрасно. Насълзиха ми се очите като прочетох.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт