Какви гадости и странности обичате да ядете?

• 39 368
  • 394
  •   1
Отговори
# 225
Аааааа,пробвах го току що,не ми хареса.Да не би да слагате нескуик,аз опитах с чисто какао.

# 226
Хубава тема за експериментиране. Особено много обичам експеримента- сладко-солено Crazy Но не го определям за гадост, дори напротив. Соленото ми помага по-лесно да ям шоколадова торта например(обикновено са доста сладки и не успявам да изям цялото парче без да ям солено с нея) Peace Днес за обяд например ядох бисквитена торта с крем и към нея хапнах филе "Елена" Peace Страна супер. Филето беше доста солено, а тортата доста сладка и така вкусовете се уравновесиха Grinning Ще взема да пробвам и вашите рецепти Peace Ако има такива с маслини ще е най-добре. За моите вкусови рецептори маслините вървят идеално с всичко сладко, а особено хубави са в таратора Peace

# 227
  • Mediterraneo
Близките ми приемат за странно, че ям макарони и кус- кус със сирене, масло и захар. За мен е повече от обичайна такава комбинация, вече и дъщеря ми я предпочита  Laughing

# 228
Близките ми приемат за странно, че ям макарони и кус- кус със сирене, масло и захар. За мен е повече от обичайна такава комбинация, вече и дъщеря ми я предпочита  Laughing

Кус-кус имаш предвид дребни макаронки или истински кус-кус?
Иначе и аз ям макарони с масло, захар и сирене  Simple Smile

# 229
  • Mediterraneo
Имам предвид макароненото изделие, дребни топченца, предполагам оригиналният арабски кус- кус е друго нещо  Thinking

# 230
Като бях по-малка редовно ядях кетчуп и майонеза - слагах кетчуп на едната страна на чинията, а на другата - майонеза, и после с хапки хляб ги смесвах(що въобще ги разделях в началото?! ) хуууубаво и ядях като невидяла  Laughing Колко хляб отивашеее...  ooooh!

# 231
Пържено цветно зеле и тиква сготвена с кисело мляко.

# 232
Цитат
Като бях по-малка редовно ядях кетчуп и майонеза

Това не е странно, класика е!

# 233
  • София
Много обичам сурова кайма, омесена за кюфтета.
С дъщерята се съревноваваме кой повече сурово тесто ще изяде.
За корите за баница също сме в съревнование.
А тя като беше малка много обичаше филия с масло, салам, кетчуп и майонеза.
Едновременно със сандвича си хапваше течен шоколад с лъжица.
Докато суровите тиквички се изцеждат изяждам около 1/4 от тях.

# 234
  • София
Кашкавал с мед  Hug

# 235
         Филия намазана с пастет а върху него...мед.Според мен е много добра сладко - солена комбинация Peace,но децата ме гледат доста странно ...защо ли е така newsm78?

# 236
Мармалад с кисело мляко Simple Smile

# 237
  • Варна
е това е много вкусно! и ако е домашно сладкото/мармалада е доста по-добре от купените плодожи млека, защото няма никакви Е-та и боклуци Simple Smile

# 238
  • густо майна Филибето
Баба ми ме хранеше с филия с дебел слой мас и наръсена със захар. Ядях попара , направена със студена вода, захар и оцет.
Майка ми хапва макароните с хляб.
 Диня със сирене не се престраших да опитам.

# 239
Даже имаше един мармалад, който си го режеш с нож - от него най-много върви  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт