Какви гадости и странности обичате да ядете?

• 39 383
  • 394
  •   1
Отговори
# 390

Венето, какви ми ги говориш ти на мене за холестирол, франсетата маат свинско до откат, най-много в света, а имат най-малко инфаркти. Това е факт, другото са манипулации, да сме уплашени, да ходим по доктори и да купуваме илачи.

# 391
  • забравих си мисълта...

Венето, какви ми ги говориш ти на мене за холестирол, франсетата маат свинско до откат, най-много в света, а имат най-малко инфаркти. Това е факт, другото са манипулации, да сме уплашени, да ходим по доктори и да купуваме илачи.

Вълкът с дълъг ник, това е относително. Аз теб като те знам, колко много работиш, то тогава можеш да си позволиш, да не внимаваш толкова много за храни, които повишават холестерола. Но аз искам или не, съм по цял ден на стола, а често и в къщи вечер сядам да работя, така че на мен не ми се полага нито свинско, нито нещо с мазнини и т.н. Сигурна съм, че ако ти опиташ, това което аз лично ям, ще си гладен точно след 5 минути. Но нали знаеш, всеки се храни според това, как изразходва енергията, която получава чрез храната и също се храни според здравословното си състояние.
И тъкмо сме на вълна въпроси да попитам аз дамите, които намират авокадото за гадна храна, защо така го определят или аз нещо съм чела по диагонал и не съм схванала.
Колкото до авокадо в сладък вариант още преди 5-6 години направих проба и откровено казано, няма друга такава вкусотия. Цялата горна част на тортата е от пасирано авокадо + захар + лимонов сок и т.н. други подправки. Simple Smile Ето как изглежда.

Скрит текст:

# 392
.... франсетата маат свинско до откат, най-много в света, а имат най-малко инфаркти. Това е факт, другото са манипулации, да сме уплашени, да ходим по доктори и да купуваме илачи.
Щото преглъщат свинското с червено вино, Вълк, а тука маат пръжки с люта ракия до падане под масата... Crazy

# 393
  • В светлината на слънцето
Ех, че забавна тема.  Grinning Някои комбинации са откровено забавни, други - гадни, трети - напълно в реда на нещата, но пък всеки с вкуса си. Peace
И у нас е имало и има разни вкусови изцепки.
Бях правила преди време предястие от варено бяло пилешко месо, цедено мляко и заливко от черен шоколад - прие се добре.
Аз обичам много диня с бяло сирене и грозде със синьо сирене, но това си и класика.
Мъжът ми прави разни странни комбинации - кекс с лютеница и люти чушки например и освен това буха захар на всичко що е паста (например класически спагети с доматен сос и риба тон плюс захар, ама няколко супени лъжици, не на върха на лъжичката). Sick
Малкото миналата Коледа закусваше всяка сутрин с парче печено пуешко в едната ръка и меденка с глазура (онези от рецептите на Наталина) в другата. Това се хапваше едновременно. Mr. Green

# 394
  • София
 Joy хахахахах, това последното ме разби, аххахахах #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт