Какви гадости и странности обичате да ядете?

  • 39 397
  • 394
  •   1
Отговори
# 375
  • София - Рим и обратно
  • Мнения: 11 229
Да, хлябът е въглехидрат, който се натрупва под формата на мазнини, ако тялото е заситено с въглехидрати и не го изгори бързо.

# 376
  • Мнения: 651
Какво се учудвате?  Simple Smile
За по-възрастните да се яде без хляб е все едно въобще да не се яде. Основно хляб са яли навремето, друго -ако има.
За съвременните хора - хляба е въглехидрати и засища бързо. май така беше  Rolling Eyes с групите храни не съм много наясно  Blush


Учудваме се, защото и пицата е тесто, т.е. ядеш хляб с хляб. Все едно да ядеш баничка заедно с кифла  Simple Smile
Аз също не мога без хляб и на всяко хранене хапвам, но яденето ми винаги е нещо готвено, манджа или месо. Ако ям спагети или пица, те са си тестено, тогава и отделно хляб не ми е нужен.

# 377
  • Мнения: 17 546
Мъж ми вчера си хапна диня със сирене, пушен кашкавал и пържена цаца. Не едно след друго... едновременно си ги хапваше тези неща. Crazy

# 378
  • София
  • Мнения: 1 352
Е всичко бях чувала и виждала, но пилешка кръв на скара... Как се приготвя това на скара? Не мога да си го представя дори  Shocked

Последна редакция: пт, 01 авг 2014, 12:18 от violenzaa

# 379
  • Sofia
  • Мнения: 29 109
за пилешка не знам,но по тв съм гледала предаване "Странни храни в Америка" и са приготвяли съсирена кръв от прасе,теле или др.по-едро животно,прибавят подправки,пържат или пекат и на вкус било като дроб

# 380
  • област Софийска
  • Мнения: 1 720
Сладолед с цаца едновременно. На морето хапнахме веднъж така.

# 381
  • Мнения: 37
Като бях дете много обичах да гребвам от купата пълна с кайма смес и всеки момент ще се правят пържени кюфтенца. Майка ми се караше, ама аз продължавам и викам мамо малко сол има, също така и чер пипер  тури малко  Laughing

Друга странност понеже на всеки който кажа тук се гнуси. обичам свинска мас , ама много на филия дебело и сол и бой... вече не се намира ...нашите не гледат прасета вече
А свинска кожа хапвах бавно с кеф и смучех и солях по 5 пъти.

Хляб крайщника дълбая и махам мекото малко, пълня с вафли и ная и хапвам сладко сладко
кафе със сол ама малко

Шоколад със солети, сладолед със солети, мед и сирене са си традиционни и тях ги ям.

сред познатите диня и пъпеш със сирене, ей такова не ям

# 382
  • София
  • Мнения: 44 511
Много хора намират авокадото за гадно, ама аз си купувам и си хапвам със сол.
И едни желирани бонбони, с вкус на домат със захар.

# 383
  • Мнения: 657
О, обожавам авокадо Heart Eyes Аз си го намачквам, добавям ситно нарязан домат, скилидка (или две) чесън, половин изцеден лимон, малко зехтин, сол и чер пипер. И тая паста мажа на хлебче и ям Simple Smile После леко се оригвам на чесън, ама кво от тва Mr. Green

almalii, като каза за маста и се сетих - като дете, на село при баба и дядо, обожавах филия с мас и захар, ммм Heart Eyes

# 384
  • забравих си мисълта...
  • Мнения: 5 728
Е всичко бях чувала и виждала, но пилешка кръв на скара... Как се приготвя това на скара? Не мога да си го представя дори  Shocked

Предполагам, че се пълни в черва, както кървавицата.

Иначе това е чист холестерол, същото се отнася и за всички вътрешности. Може пилешки или от други животни дробчета, сърца и т.н. вътрешности да са вкусни, но са много, много нездравословни, даже аз бих казала вредни.

# 385
  • Мнения: 22 036
Чак пък вредни?? Във всеки животински продукт има холестерол. Отдавна е доказано, че директната консумация на храни, съдържащи холестерол не води до увеличаването му в тялото. Друг е въпросът, че в черния дроб се съдържат токсини (все пак е преработвателен орган). Всяка храна, приемана умерено е ОК.

# 386
  • забравих си мисълта...
  • Мнения: 5 728
В разумни количества почти нищо не е вредно. Нека не забравяме обаче, че в днешно време повечето хора се движат съвсем малко. Но при определени заболявания, дори и в умерени количества, така наречената карантия, е вредна, защото съдържа не само големи количества холестерол, но и пикочна киселина. За здравите хора, по мое мнение, докато се разболеят, могат да си хапват в разумни количества, което според медиците е порция от около 130 гр на седмица. Нека не забравяме също, че има и много хора, чийто организъм произвежда повече от необходимия холестерол и подобна храна е абсолютно нежелателна. Пък кой както желае, не налагам личното си мнение.

# 387
  • София
  • Мнения: 9 371
И аз много обичам авокадо, ям си го по много начини. Наскоро гледах някаква рецепта за сладкиш, може да опитам.
Аз не обичам много да смесвам вкусове, по-скоро ям "нелицеприятни" храни 
Обичам свинска кожа, трътки също съм яла и не са лоши, дреболии разни.Обичам всякакви морски дарове, всякакви октоподести същества.
И сирене във всякакви форми и варианти. Особено смръдливите...колкото по-смръдливо, толкова по-добре. Режа си различни видове и си ги хапвам с грозде. С това се глезя някой път като съм самичка.
Сега обаче се въздържам от всичко това  Laughing

# 388
  • Мнения: 657
Ирайн, от една порода сме Mr. Green Всичко що описа го любя, тача и милея   chef Laughing

# 389
  • Мнения: 7 849
Кроасан с шоколад и таратор. Вчера видях най - младият мъж това да похапва  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт