Какви гадости и странности обичате да ядете?

• 39 402
  • 394
  •   1
Отговори
# 360
  • Mediterraneo
Попара с чай,сирене и захар.
не знаех,че тази комбинация е странна  Thinking,винаги така сме я яли и ни е много вкусно

Плюс масълце. Laughing

Класика! Напомня ми за детските години с баба и дядо  Heart Eyes Heart Eyes

# 361
Да се включа и аз. Grinning
Много харесвам сладко - соленото, та повечето изброени комбинации, за мен са о.к.
Много ми харесва да си хапвам зимата  свинска пача. Не знам дали някой е споменал, че харесва да яде такава "гадост" според повечето ми познати. Вкусна ми е и в топъл, и в студен вариант. С чесънче. Mr. Green И карантии хапвам, без бъбреци и дебели черва. И сурова кайма или месо опитвам понякога. Все си мисля за усложненията, които може да настъпят във връзка с това "удоволствие", но гледам да не прекалявам.
Мъжът ми яде с удоволствие кисело мляко със захар + маслини. И, както виждам, далеч не е единствения, който пие бира с торта гараш, примерно...

# 362
  • София - Рим и обратно
Ох, сурова кайма.... Crazy Heart Eyes. Обожавам приготвената за кюфтета кайма. Ако не си слагам спирачки, в състояние съм да я изям цялата, преди да съм пристъпила към приготвянето на самите кюфтета (които ми харесват в пъти по-малко, когато са вече изпечени/пържени). НАистина си е опасно това приключение, но не мога да се спра. По тази причина (и не само, разбира се), гледам да купувам винаги качествено месо, което смилат пред мен за кайма.

# 363
  • София
Когато в тортата има много сметана,задължително ям от буркан кисели краставички,независимо от сезона.Мноооого вкусна комбинация Laughing
Моя приятелка, като бременна ядеше кисели краставички с боза  Laughing

# 364
Не знам дали за някой ще звучи гадно, но за мен е вкусно  Laughing
- Филийка хляб с хайвер, майонеза и краве сирене
- Пържени картофи напръскани с оцет, сол и черен пипер

# 365
  • Ямбол
И моят съпруг слага на всичко пържено(почти) оцет, когато нямаме лимон и добре прави, така мазнината не е много тежка.
Не сте ли забелязали, че обикновено пържените хапки и други такива пържени работи се сервират с резен лимон?
Пържените картофи с кисело мляко и чесън също са много хубави.

# 366
Не обичам пържени картофи,ужасни са ми на вкус.Ям ги варени и на тях им слагам оцет (ама много оцет).

п.п.Много хора ядат картофите с оцет.Вече не е странно.  Grinning Peace

# 367
  • София - Рим и обратно
Де се е чуло и видяло картофена салата без оцет?! Simple Smile

# 368

Филия, намазана с мед и люта чушка е супер.

# 369
  • София
Онзи ден, дъщеря ми си топеше пържените картофи (в един ресторант за бързо хранене) в сладолед с шоколадов топинг. Ей, така  Shocked я гледах.

# 370
  • Ямбол
Свекърът ми ядеше компот с хляб. Като се замисля, май всичко ядеше с хляб.

# 371
  • София - Рим и обратно
Дядо ми, лека му пръст, спагетите ги хапваше с хляб Simple Smile.

# 372

Дядо ми, лека му пръст, казваше - манджата ни е за наядъни, манджата й дъ си кусаш, лябу й зъ наядъни. Ръбали ли сте маслина на три пъти, с три хапки хляб.

# 373
  • варна
Един приятел и пицата яде с хляб ooooh!

# 374
Какво се учудвате?  Simple Smile
За по-възрастните да се яде без хляб е все едно въобще да не се яде. Основно хляб са яли навремето, друго -ако има.
За съвременните хора - хляба е въглехидрати и засища бързо. май така беше  Rolling Eyes с групите храни не съм много наясно  Blush

Общи условия

Активация на акаунт