Жената ЛЪВ-29 част!-Следвай пътя на Слънцето........

• 18 292
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Стеф, аз досега бях с Мозила и ИЕ. Снощи дръпнах Операта. И с трите не се получаваха нещата. И сега е така де.

Я да те питам нали мога да ям яйца? И как? Сега си сварих едно за закуска. И за ябълки те питах. Снощи изядох една късничко.

# 586
Добро утро!

# 587
Добро ви утро, милички.  Hug
Нямам време да пиша сега, по- късно шсъ чуйм.
Мерси за кафенцето, даже имам нужда от още едно.

# 588
......................
Мерси за кафенцето, даже имам нужда от още едно. [/b]

# 589
Добро утро! Чоч, супер кафенца!

Слънчев и прохладен ден за всички лъвички  Hug

# 590
  • Пловдив
Къде сте, бре, момичета?  Hug

Кво правите в жегите? Тука е ужасно горещо! Не се стои навън...

# 591

Аз и Даниела сме си вкъщи-ужким на по-хладно  Rolling Eyes. Ама си се пържим в собствен сос  ooooh!

# 592

Бенджи, ам ти какво правиш навън? Я си стой кротувай в офиса. Ето аз например носа не съм си подала. Не че и в чудесни температури си го подавам де...

Хладничко ми е, идеално. Когато служебната маршрутка ме стовари на Сточна гара и трябва да мина 500 метра да се прибера до нас, ми се струва все, че е крайно време да си купя противогаз. Не се диша. Едвам се прибирам в нас.

# 593
Ехааа тука бомба паднала. Джулс - да не си искала обща снимка на всички ни?  Mr. Green

Жегата и тук голяма. А на мен ми свършиха и цигаритеееее  Close  Та сега съм нервак.

Нещо обаче се сгрочи навън... току виж ливнал някой летен дъжд - колкото да ми идат белите панталонки Rolling Eyes

# 594
Ехааа тука бомба паднала. Джулс - да не си искала обща снимка на всички ни?  Mr. Green
Joy Joy Joy

# 595
# 596
Към запознатите с компютърните ми проблеми - кажете как да обясня на доставчика на нет, че не мога да публикувам в БГ-мама ooooh! newsm78 Thinking Rolling Eyes Embarassed?
Как да обясня всъщност проблема?

# 597
  • София
Ебати лудия ден имах! Най-сетне приключи  ooooh!!
Пол, просто им казваш, че като се опиташ да публикуваш в един форум и ти изписва следното съобшение "ххххххххххх" (казваш им съобщението); после ги уведомяваш, че си разговаряла с администраторите на форума и проблем при тях няма и така.

# 598
Поли, а в други форуми можеш ли? Не съм ви следила...

Тука бие град и шурти дъжд като потоп  Mr. Green То след тая жега...

# 599
  • София
А, дано валне и тук, че при мен още не е дошло  Mr. Green!

Общи условия

Активация на акаунт