Жената ЛЪВ-29 част!-Следвай пътя на Слънцето........

• 18 373
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
Джулке, кат' разбера, ще кажа Rolling Eyes. След 21 почти със сигурност, котка да не ми мине път ooooh!.............

Венче, нИ сЪ плаши, ама нищо не пази на 100%, както въздържанието Crazy. Иначе и аз не обичам да ям след като съм готвила Sick.

Стеф, разбрах Peace. Само да кажа, че аз на салата, освен домати или краставици, друго не слагам Crazy. Мляко, освен най-нискомаслено, друго не употребявам. Виж, сирене ям Thinking. Става ли просто да ям обезсоленото на детето, щото извара много не любя? newsm78

Тедко, ади ма, не сЪ ли начетИ Crazy Hug

Забравих да си покажа сладките Crazy

http://www.album.bg/polin_a/images/23667255/

# 451
Полинко, ми, хубаво, яж такова. Но сиренето и кашкавалът съдържат много мазнини, аз затова ти го казах. И то не такива мазнини дето е нормално да ги има в млякото, а такива изкуствено добавени - растителни. Па правилно се храниш тогава. Сега остава само да почнеш още от ся водата (налЕ ли бутилчето или остави за после, а? Wink) И да ядеш количество колкото така кат си свиеш юмрука - горе долу толкова да ти е поетата храна на едно ядене. Малко е, да, но нема изгладнееш, щот след 3-4 часа пак би следвало да ядеш. Да не говорим, че като вземаш да пиеш вода ще установиш как гладът не е така зверски.

# 452
  • София
Стига, бре, не може да е бебе, аз от поне две-три години съм така с миризмите, трябваше да съм го отгледала до сега  Joy.
Вчера нали ви разправях, че си направих домашен педикюр. Горе-долу се справих добре. Петите не са ми нацепени, обаче са едни такива сухи и твърди. Одеве ходих да пазарувам и си купих някакъв крем, за който прочетох във форума, ъф корс. Сега мисля да се намажа и ако е толкова вълшебен, колкото се говори, ще ви го похваля.

Мале, аз на салата с домати и краставици, ако знаете колко оцет слагам  ooooh!! Сега мисля да направя таратор и да изпека чушки. Ще ги бутна във фурната, че не ми се прави свинщина по котлоните.

# 453
....И да ядеш количество колкото така кат си свиеш юмрука - горе долу толкова да ти е поетата храна на едно ядене. Малко е, да,....

Ма то мойто хептен малко ма, Стефче Crazy. Може ли да е леко поразтворено юмруче newsm78?
И наистина забравих да си напълня шише. Обаче имам само 1,5л. Ще пия от него и на никой друг няма да давам Close.

# 454
Тедико, видЕ ли мЪ, че съм дофтасала, бре душа?  Flutter Flutter Flutter
ВидЕх те, видЕх тееееее! Ей така те харесвам! Майната им на проблемите, я! Разбирам те отлично, щото и при нас се вихри същиОт филм, само дето е мноооого по-дебела работата ooooh! Ужас е! Ми липсваш, сЯ кат ти казвам Hug
Реа, страхотно "звучиш"! Само не знам дали ще мога да те посрещна на 16-ти Rolling Eyes Май ще ме местят на другиО Терминал техната вЕра #Cussing out Не щА да ходя там бееее! Вчера ми взеха здравето, днес не мога да се надигна ега ти Crossing Arms Ще направя всичко възможно да се видим  Hug Hug Hug
Джес,  Shocked Внимавай много! Пръскай и бЕгай #Crazy
Мота ми се тиквата, не мога да си почина... добре, че мъжОто изведе децата. Как я мислят тия хора тая работа... с пръдня боя не става...
...
Рени, юрист ми трябва Mr. Green за една консултацийка, ама не знам дали можеш работа да ми свършиш Thinking

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 12:14 от tediko

# 455
  • София
Оф, отвратително е! Едно на ръка, че явно и двете със Стефи си имате достатъчно работа на главата, ми и притесненията в стил "дали или" не помагат, а натоварват допълнително.
Мацки, живи и здрави! Вярвам, че всичко ще се нареди, да знаете  Hug!

# 456
Поли,бравос на тебе! Важното е да зарадваш детенцето.... Hug

Вени...и кво? На бебе им мирише на всички тука,а? Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Джес-кааа...кО стана с райда/уМОРИ ЛИ ГАДИНИТЕ?  Sick Sick Sick Sick Малеее много мразя таквиз неща да ми пъльзат,хвърчат или кво и да е там из нас..... Laughing Laughing Laughing Laughing

аЙ,да'н вЪ изброявам поименно,че шА опущя някой и после шА си чукам главата в стената  Mr. Green мА да знаете,че много вА ОБИЧМА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
пфуууууууууууу...МНОГО!!!! Да си знаете де..... Heart Eyes

# 457
Полин, УбаО. Малкото просто някак по-лесно за пиене. Иначе цекл ден да гледаш тая голема бутилка и да си викаш "Е, аз ся това ако го излоча и е се напикая". От тая гледна точка.
Може малко да го разтвориш, хубаво. Посъветвах така щот нали каза "скорострелно".

Пък аз всичките тия неща ги знам заради хемороидите, целулита дето го имам и жлъчката. Най-вече заради първото. Изобщо когато муах квот' сваря и остави дето жлъчката ме болеше постоянно и почнах да заформям недопустими паласки, ами и дупарата ми пострадА.  smile3550  Какви ли не мазила пробвах. Някои помагаха, други - ич. Накрая една ми каза в един друг форум "Абе ти стоиш в работата си по цял ден седнала, ядеш каквото намериш без да подбираш. Ако не смениш начина на хранене никога няма се оправиш за трите неща дето те мъчат". И аз я послушАх. Не сбърках. Ям си и пица, и шоколад. Просто гледам ако един ден съм се разпищолила с такива неща, на другия да не повтарям.

Тедико, ам прощавай ама авионОт и те ли са у криза, та и вие съкращения? Кой че лъска терминалО ако ви съкращават? Леле, чакай се дпиша... Тедико, зОщУ юристин тражиш, бе душа? Работата да не е станала дебела?

Вени, нямаш идея как си права. Просто работата като обем си е същата, но това поражда нечовешко напрежение. Щом аз, дето не съм поспанлив човек, чаках с нетърпение да дойде петък и в съботата цял ден спах. А правя и други неща. Озлобявам се. Търся с кой да се заяждам. Нарамих моя началник в работата например. Аз нямам против него нищо, ма нали трябва некой да е виновен.

Ооо, Мастерче, ти какво се скатаваш, бре човек. Я ела тука разясни на Полин, че ти много по-добре ги разбираш нещата. Знам те аз. Да не забравяме, че те знам точно покрай безкрайните ми въпроси за храната дето ти ги стрелях на лични.

Последна редакция: нд, 13 юни 2010, 12:14 от Stefka.b.k

# 458
Стефи, тя кризата е навсякъде Rolling Eyes Дали наистина или изкуствено... От администрация плочата ще падне... много вожд, малко индианци Rolling Eyes Това е положението при нас за жалост Tired

# 459
Ооо, Мастерче, ти какво се скатаваш, бре човек. Я ела тука разясни на Полин, че ти много по-добре ги разбираш нещата. Знам те аз. Да не забравяме, че те знам точно покрай безкрайните ми въпроси за храната дето ти ги стрелях на лични.
кО бе? Давйте веднага! Ако моА да помогна с нещо.....
Не чета подробно в момента,че пържа едни тиквички и пека едни пържоли на оребрения тиган и...таковата...малко ми е изфирясал мозъка от топлото...Пък Половинчо ме пои тука с разни аперативи докат' готвим (аз готвя де  Mr. Green hahaha)
тА...казвайте тука,че ще ми е по-лесно така,отколкото да чета назад,че всичко ще изгори  Mr. Green

# 460
Тедико, аз тЪ разбирам ъфкорс, ама ся ние трябва да се крЕпим. Недей така за администрацията, че и аз съм сред нея.  EmbarassedАбе сичкото трябва да си работим. Тая криза доде от малоумните Хамериканци. Ние каква вина имаме? Питах те в редакцията си по-долу за какво тражиш юрист?

Мастер, ми кажи на Полин. Иска скорострелно да заслабва, ма не ще да чува за протеини. И аз рекнах нещо да кажа, ма се опасявам, че съм досадна и ти й кажи нещо по-така ефикасно ли де да знам.

# 461
Мастер, ми кажи на Полин. Иска скорострелно да заслабва, ма не ще да чува за протеини. И аз рекнах нещо да кажа, ма се опасявам, че съм досадна и ти й кажи нещо по-така ефикасно ли де да знам.
Хм......сложен въпрос си заФанала Стефчеееей  Hug Heart Eyes
Всяка диета или режим не е за всеки....Трябва да има баланс....Не знаеш какъв е човека и какви са предпочитанията му към храната.....
Общо казано....След като прекарах през собственото си тяло доста диети....Разбрах,че организма трябва да поема от всичко и да не се лишава от нищо,защото в момента в който започн еш да консумираш храни,които не си ял дълго време....Организма започва веднага да трупа запаси.....

Поли,препоръчвам ти да не ядеш след 19-19:30ч вечер...И ако се случи да хапваш след тоя час да е нещо леко(салата,кисело мляко,таратор....)....Избягвай да хапваш тесто и сладко в поредни дни или нишестени храни в поредни дни.....Абе....виж,да се храниш така,че вечерното ти ядене да не е тежко и да не порекаляваш с тестото и сладкото....Толкоз,за да не пазиш режими и ли диети,,,,,и ПИЙ ВОДА на ден по 1 1/2л ,за да се чисти организма.....

Другото ще си дойде на мястото  Hug Hug Hug

# 462
Теди  Hug Тия вождове там да не им оскубем перата  Naughty Никви тИкИвИ! Ааааааа Naughty

А гадините - май вече са поумрели. Преди малко се прибрах и поразбутах решетката...уж нищо не мърда, ама ша позачакам още малко та тогава ще отварям....може би  Confused  ooooh! От къде се пръкнаха бе ма*ка им.  #Cussing out И като се сетя че съм се къпала там....  ooooh! (Това звучи.... странно  Joy )

За сметка на това пък си купих ново сутиВенче  Whistling Беличко  Flutter

Полииии, искамммм сладкииии  Mr. Green

# 463
Джес, явно като се обръщам с "Вий" и не рачиш да ми отговаряш на въпроса дет се ти го задавам. Ма нищо. Започва от утре новата седмица. Сигур пак няма да мога много-много да пиша. Но в неделата пак ще дойда да те попитам. Може пък да се смилиш тая петилетка да ми кажеш зОщУ аджеба не сЪ земете с момъка ирландски?  Thinking

# 464
И като се сетя че съм се къпала там....  ooooh! (Това звучи.... странно  Joy )

Къде си се къпала, мори, в отдушника ли?  hahaha
Шегувам се.  Hug
Некво ми е замаяно, дали е от времето?

Общи условия

Активация на акаунт