Жената ЛЪВ-29 част!-Следвай пътя на Слънцето........

• 18 094
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Венче, какво става с вас Rolling Eyes?

За проблема тъй ще кажа. Дано не ме сметнат за луда и нямаща работа и има егати и проблема - не може да публикува в Бг-мама ooooh!.

Миленче, не мога да качвам снимки и да пращам съобщения във фейса, а също не мога да качвам снимки в албум.бг. Иначе отварям сайтовете, чета, но дотам. Сега незнайно как успявам да публикувам тук, и ЛС-та пращам вече няколко. Но проблема не е оправен, защото с другите сайтове не успявам нищо ooooh!.

И ето че вече не мога да публикувам отново и се прехвърлям на лаптопа #Cussing out.

# 601
Не знам, ама и в Пловдив всеки момент ще завали. Густо. newsm44    umbrella

# 602
  • София
Нищо особено, Пол, просто имах разни работи за вършене и тичах насам натам. Сестра ми ми се обади, че има дупка и се изстрелях набързо и до нея за един маникюр. На финала влязох в магазина до нас, взех бутилка кока кола, кафе и едно парче шпеков салам. Наредих се най-съвестно на една километрична опашка и по едно време един мъж ми заяви, че той бил пред мене, а аз съм се ръгала  Shocked  ooooh!! Което няма как да стане! Първо - много добре съм възпитана и второ - мразя да се докосвам до всякакви сульовци  Crazy! Обясних му, че съвсем кротко съм се наредила и нито съм ръгала някой, нито съм предреждала. На което той ми рекна, че бил идвал от работа, моля ви се  Joy! Обясних му, че нито ме знае, нито може да подозира аз откъде идвам, казах му, че е простак и няма кавалерско чувство и го пуснах да ми не пред мен с цялата си количка със свински боклучаци и пилешки бутчета  ooooh!! Ебати простаците са се навъдили  Sick!

Мамка му, още няма дъжд при мен  Crossing Arms!

# 603
Момичета, стискайте палци, дребното да понесе добре отделянето й в самостоятелна стая.

Вени, не чакай дъжд мила, той замина към Бистрица. А и ако завали най-много да стане още по-задушно. Излез се разходи на хладния вятър.

Мразя да съм отпуска и да имам мноооооооого работа, домашна.

Уф, викаха ме 1 000 000 пъти. Публикувам и ставам.

До по-късно.

# 604
Мамка му, още няма дъжд при мен  Crossing Arms!

И тука се размина. А така беше притъмняло. Изпика няколко капки и това бше

# 605
  • София
Заваля, ама за малко. Пък не ми се разхожда, защото се уморих днес и жегата ме скапа.
Хаяси, успех с нововъведенията  Hug.

# 606
Ух...хладинка...Кеф!
Чак ми изчезна НЕТ-а.....от бурята било казаха в Спектрум Нет...мА мноУ бързо го пуснаха...Доволна съм от тая фирма 'начи....Убичам вЪ и тва си е..... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 607
  • София
Мастерче, теб ли те навивАх да им станеш клиент на Спектрум Нет? Ако е така, радвам се, че си доволна... иначе щеше да ме е яд, че съм те подвела  Hug.

# 608
Пържа картофи и умирам от жега  Confused

Никаква идея си няма да росне тук  Crossing Arms

Мастерче  Hug

# 609
Добра вечер Hug!

Венче, добре си се справила на опашката Crazy. Проявила си се кат' истински кавалер Mr. Green.
Между другото и аз купувам бутчета newsm78.

Тук няма ник'кав дъжд Rolling Eyes. Не че ми трябва де Crossing Arms.

Пиша, пиша, без да знам накрая дали ще мога да публикувам, ама оптимизъм не ми липсва hahaha.
Обясних на една госпожа какъв ми е проблема, ама нещо не ме разбра ooooh!. Надявам се утре да звънне където си требе и да се свършват вече мъките ми Tired.

Джуджи, успех и от мен Hug! Дано свикне без проблеми Джуджанчето Heart Eyes.
Норче, де си бре :crazy(think) Затъжих се за тебе Hug.
Стеф, Мастерче, мноО съм съвестна, да знаете Wink.

Както и очаквах, не можах да публикувам #Cussing out. Сега ако знаете какви гимнастики правя ooooh!. Копирам постинга, пускам го на скайпа на Даянка, оттам копирам пак, отварям форума и пускам #Crazy.

Вий, малката у вас ли стои? За нея ли пържиш? И що толкоз късно бре #Crazy?

# 610
  • София

Венче, добре си се справила на опашката Crazy. Проявила си се кат' истински кавалер Mr. Green.
Между другото и аз купувам бутчета newsm78.

Joy  Joy  Joy
Бе, аз и свинско си купувам от тоя магазин, не само бутчета! Просто исках да напиша нещо лошо за човека  Mr. Green! Иначе - дааа, бях кавалер тази вечер  Crazy.

Поли, дано да те разберат от доставчика и да ти помогнат  Peace!
Джес, изпържи ли картофите и изстуди ли бирата?

# 611
Поли, ама пък като публикуваш - не си играеш  Laughing .  Ако питаш за през деня- обикновено е с мен в офиса или при баба ми, при братовчедка си понякога да играят. Но основно с мен. Не мога да се реша да я оставя сама вкъщи  Confused

Пък за късното - ами тя до 8.30 беше на тренировка и...

Венииии, що не се обади по-рано! Забравих за бирата  ooooh! Ама сега ти ми напомниииии  Mr. Green

# 612
  • София
Иии, Джес, ми не съм се сетила  Mr. Green! Бира и аз нямам, имам кола в хладилника, обаче ме мързи да ида да си сипя  ooooh!.

# 613
Аз обаче имам 1 чашка - студеееена  beer бира! Тъкмо за картофките  Flutter

# 614
Аз пък ям праскова Crazy. Ама като стана после тънка, стройна фиданка ш' са бийтИ пУ канчитата Banghead. Еле ви те тогаз бира, кола и картофи посред нощите hahaha.

Общи условия

Активация на акаунт