www.boohoo.com с доставка до България - 2

• 42 939
  • 311
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Благодаря. Притеснявам се, че тази рокля, която си харесах не подлежи на корекция като я гледам.ИА аз съм между 8-10 и се чудя много Simple Smile

# 226
Момичета, моля за помощ за номерация!
Значи харесала съм си една връхна дрешка - яке.
Гледах таблицата с размери и по нея съм 16. Мерките са ми 98 гр. об, талия 79, ханш 102.

Защо се притесних да си поръчвам и не съм сигурна. Защото вчера бях в магазина на Пийкокс Лондон в мол Сердика и там мерките на дрехите са съвсем различни. Например 16 размер, по който се изкарах на Бохо, е супер голям за мене - поне 2 размери повече... И сега се чудя какво да правя.

Моля ви, дайте ми пример за ваши мерки и размер в Бохо, за да се ориентирам   bouquet

# 227
  • София
А и мен точно това ме притеснява. По техните размерни таблици или ще ми е малко или ще и е много голямо. Оха и аз докато се чудя ще вземем да свърши роклята.Момичета , а да знаете дали може в PayPal да се плаща с дебитна карта или е задължително да е кредитна, че пари до края на месеца има само в едната  Joy

# 228
Моята е дебитна Виза Електрон. Няма значение дали е дебитна или кредитна Peace

# 229
Момичета, моля за помощ за номерация!
Значи харесала съм си една връхна дрешка - яке.
Гледах таблицата с размери и по нея съм 16. Мерките са ми 98 гр. об, талия 79, ханш 102.

Защо се притесних да си поръчвам и не съм сигурна. Защото вчера бях в магазина на Пийкокс Лондон в мол Сердика и там мерките на дрехите са съвсем различни. Например 16 размер, по който се изкарах на Бохо, е супер голям за мене - поне 2 размери повече... И сега се чудя какво да правя.

Моля ви, дайте ми пример за ваши мерки и размер в Бохо, за да се ориентирам   bouquet

Здравей, техните размери са различни, например Асос 10 = боохоо 12 - Според мен.
От 2 години пазарувам от сайта и според таблицата трябва да съм 14. Ама не нося 14.
Купувам 10 и 12. Наскоро си купих якенце и се колебаех в раземра, избрах 12 и ми стана точно.
Ако питаш мен вземи 14 и прочети отзивите отдолу, дали си отговаря дрехата  на размера, че понякога 14 отговаря на 10. 10 на 12 и т.н.

# 230
# 231
Не бях забелязала, че има тема и за този сайт. Ще я следя.

# 232
scarlette, благодаря за отговора   bouquet

# 233
Някой да има идея дали тази рокля отговаря на таблицата дадена в сайта?  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 16:56 от Damaris

# 234
Имали ли сте проблем регистрацията и адреса да са на едно име, а да бъде платено с карта на друго име (фамилията също е различна)? Отказвали ли са ви поръчка така? Rolling Eyes

# 235
Имали ли сте проблем регистрацията и адреса да са на едно име, а да бъде платено с карта на друго име (фамилията също е различна)? Отказвали ли са ви поръчка така? Rolling Eyes
Не. Няма проблем. За тази рокля не знам. Виж отзивите.
Междо другото има код за 15% отстъпка: VCODECOUK15
 Hug

# 236
да попитам за колко дни реално идва поръчката?

# 237
Здравейте,

Някой дали би се съгласил да се включа в неговата поръчка с 2-3 неща?

# 238
scarlette, благодаря много за кода  bouquet Отказах се от роклята, намерих по-хубава на живо Grinning

# 239
Здравейте, понеже не съм поръчвала се чудех дали може да се включа в някоя обща поръчка, имам код за безплатна доставка при поръчка над 20 паунда, но понеже не съм сигурна, че ще се справя с плащането тъй като нямам пейпал.Ако има желаещи да пишат   

Общи условия

Активация на акаунт