www.boohoo.com с доставка до България - 2

• 42 912
  • 311
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Получих две кафяви якета от този модел размер 12 и 14, почти няма разлика между двата номера. Страшно съм доволна, доста добра имитация на естествена кожа, много удобно и ефектно. Ръкавите са ми доста дълги, но хубавото е, че има ластик  Simple Smile Преди време бях взимала от сайта подобно, но бяло, едно от любимите ми е  Grinning

# 196
  • ...край Дунава
Ще следя темата   bouquet

# 197
  • Варна
Някой да има тази рокля: http://www.boohoo.com/evening-dresses/jamie-side-split-shift-dress/invt/azz80976newsm78 

Търся си рокля, покриваща коляното за по-официален повод, а не знам дали си струва да плащам доставка за нещо, което няма да нося  Rolling Eyes

# 198
Ако се решиш за роклята пиши,може да си разделим доставката,аз също съм от Варна и нямам проблем да се пробвам и аз в този сайт с някоя рокля;)

# 199
  • Варна
Някой да има тази рокля: http://www.boohoo.com/evening-dresses/jamie-side-split-shift-dress/invt/azz80976newsm78 

Търся си рокля, покриваща коляното за по-официален повод, а не знам дали си струва да плащам доставка за нещо, което няма да нося  Rolling Eyes

Имам ето тази.Мисля че става за официални поводи покрива коляното и модела е интересен.Цепката не идва в срани,а върви от зад по крака         http://www.boohoo.com/maxi-dresses/sarina-one-sleeve-midi-dress/invt/azz80090         само моята е в черно.

# 200
  • Варна
Не е ли много описващ модела? Притеснява ме, че ще очертава дупето  Blush иначе ми допада, само дето цветовете не ми харесват много

# 201
Момичета , много хубави са ви покупките, надявам се и аз да се похваля с един гащеризон скоро Hug

# 202
  • Варна
Не е ли много описващ модела? Притеснява ме, че ще очертава дупето  Blush иначе ми допада, само дето цветовете не ми харесват много

Може би леко,но вниманитето ще е насочено към булката Laughingи няма да се забележи.Това в кръгът на майтапа не те агитирам,но роклята не е лоша за подобни поводи,а цвета кобалт е доста актуален в момента. Peace

# 203
  • Варна

Може би леко,но вниманитето ще е насочено към булката Laughingи няма да се забележи.Това в кръгът на майтапа не те агитирам,но роклята не е лоша за подобни поводи,а цвета кобалт е доста актуален в момента. Peace
Hug
Още не мога да се реша  ooooh! това ще е 3тата рокля, която поръчвам по интернет. Да бях излязла по магазините - по-евтино щеше да ми излезе  Crazy

# 204
  • София
   Да го пусна и тук  VC15 - код за отстъпка 15% от BOOHOO (пробвах го и работи)

# 205
  • Варна
Тъкмо си харесах рокля, а няма размер  Crazy

# 206
Здравейте. Boohoo- то е страхотен сайт и съм много доволна от тях. Обаче днес си получих поредната пратка и обувките, които по принцип се водят 38- ми номер са поне с два номера по-малки, както и други момичета пишат по-горе. Става въпрос за ето тези http://www.boohoo.com/wedges/lola-multi-strap-cork-wedge/invt/azz75826. Така че ако на някой му харесват и носи около 36,5 номер може да ми пише на лични . Продавам ги за 50 лв. Чаках ги с огромно нетърпение и много ми се искаше да ми ги сменят за по-голям номер, но доколкото разбрах  от сайта им относно terms and conditions май не предлагат услугата размяна.
Иначе дрехите им, по-специално роклите са по-големи за номера си.
Иначе са супер точни с доставката и информация относно поръчката

# 207
днес влизах и има страшни намаления. ако искате да направим обща поръчка, само че аз лично нямам карта. Става въпрос за София, който има желание, може да се уговорим на лични Simple Smile

# 208
Никога не мога да разбера номерацията им. Случвало ми се е в една пратка да поръчам размери S/M и  M/L и двата да ми стават.
Все се заричам да не поръчвам от тях, но наскоро се изкуших за едно яке, което като че ли ще си стои в гардероба.

# 209
Здравейте,аз си харесах боти,но като ви чета,не знам дали ще ми пасне номера..

Общи условия

Активация на акаунт