Перете ли преносимите кошари?

• 3 478
  • 46
  •   1
Отговори
# 30
Прала съм я,цяла както си е навън на двора.

Аз също! Никакъв проблем.

# 31
  • Mediterraneo
Аз я взех нашата от приятелка и не съм я прала преди използването. Сега обаче гледам, че на места се е залъскала и ми се иска да я изпера. Смятам да я разглобя, доколкото е възможно и под душа.

# 32
нашата кошарка е на Бертони...прах я 2 пъти и проблам няма

# 33
И аз съм прала нашата кошара, под душа, нищо и няма Peace

# 34
Да прала съм я,даже таткото я пере навън на двора с пароструйката-става чисто нова  Peace

# 35
Аз все пак да се включа отново Laughing. Изпрах я и всичко е ок. Изсъхна много бързо и няма видими поражения. Миризмата за съжаление си остана, но с времето вече почти не се усеща.

# 36
не съм я прала още,но сигурно ще ми се наложи скоро,че баткото пипа къде с чисти къде с мръсни ръце.

# 37
Нашата кошарка я изпрахме на двора с малко препарат и водоструйката, но следващия път сигурно ще бъде с маркуча, защото от силната струя се поразместиха нишките на плата горе високо.

# 38
Прала съм я няколко пъти, с четка и препарат или сапун.

# 39
Не съм я прала. Оставихме я разпъната за известно време и да е имало миризма е изветряла. Сега за второто бебе ще я изперем.

# 40
  • Варна
Прала е силно казано, с четка и малко сапун, но цялата не съм я мокрила. Минавам я и с прахосмукачка дъното. Но не виждам проблема да се изпере цялата.

# 41
  • София
На двора с маркуча и прах за пране и четка  Peace

# 42
  • Бургас
Да, в банята с подвижния душ, четка и душ-гел. Миризмата е супер а и си връща цвета и блясъка. Peace

# 43
  • София
Прала съм я неведнъж, да.
Сгъвам и пера, после разгъвам и на балкона на слънце. Grinning

# 44
Дъното е от фазер, но я изпрах и няма проблеми

Общи условия

Активация на акаунт