Слънцезащитен крем за лице

• 130 446
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Имам нужда от помощ Simple Smile В момента съм с този крем:
- има SPF 30 и се разбира перфектно с мазната ми кожата, честно казано. Но ме притеснява, че съдържа oxybenzone, а този екран не е от най-любимите на химиците и биолозите...

Та реших да се възползвам от онази промоция на Ла Рош с книжката и да си взема Hydraphase XL (този с UV защитата). Но понеже той не е включен като мостра в самата книжка, не знам дали важи и за него - някой да има инфо?

# 571
От къде мога да си закупя това по-изгодно? И един въпрос - белее ли много заради цинковия оксид? Hug

В България вече не го предлагат. Аз го поръчах от УК.

# 572
Та реших да се възползвам от онази промоция на Ла Рош с книжката и да си взема Hydraphase XL (този с UV защитата). Но понеже той не е включен като мостра в самата книжка, не знам дали важи и за него - някой да има инфо?

да, поискай си кутията

# 573
Супер, тенкюверимъч  Hug   bouquet

# 574
  • Бургас
От къде мога да си закупя това по-изгодно? И един въпрос - белее ли много заради цинковия оксид? Hug

В България вече не го предлагат. Аз го поръчах от УК.

А версията Sheer предлага ли се тук?

# 575
Взех си на бочко , 50 фактор  мляко. Чудех се между него и крема . Малко трудно попива, но за не съм изгоряла с него .

# 576
Мацки, нищо не разбирам от кремове и почти не ползвам  Embarassed
Какъв крем за лице ще ми препоръчате - хидратиращ, със слънцезащитен фактор и да има т.нар. ефект "сияйна кожа"? Rolling Eyes
А и забравих, хипоалергичен за чувствителна кожа /май много искам/

# 577
  • Бургас/Пз
Мацки, нищо не разбирам от кремове и почти не ползвам  Embarassed
Какъв крем за лице ще ми препоръчате - хидратиращ, със слънцезащитен фактор и да има т.нар. ефект "сияйна кожа"? Rolling Eyes
А и забравих, хипоалергичен за чувствителна кожа /май много искам/

От този съм много доволна в момента

В момента в аптеки Сейба имат намаление и излиза около 26лв  Peace

# 578
Момичета, знаете ли дали се продава у нас La Roche Posay - Anthelios 50 Daily Anti-Aging Primer? Търся си за лятото силна защита, но да играе и ролята на добра база за грим и по-добро не намерих из нета. newsm78

# 579
  • София
http://www.allbeauty.com/productPaging.php?productId=959224
Очаквам този крем. Някакви отзиви за него?

# 580
  • София
Хубаво кремче.
Само миризмата ми идваше в повече и единствено балсамите за устни поддържам винаги в запас на марката. Те ухаят уникално! Peace

# 581
  • Пловдив
http://www.allbeauty.com/productPaging.php?productId=959224
Очаквам този крем. Някакви отзиви за него?

това е най добрата марка слънце защита по принцип
Колко е доставката от този сайт ?- много добри цени имат

# 582
  • Русе, у дома
И аз тук с надеждата да намеря по-лесен начин за снабдяване с моя крем.
Най-добрата слънцезащита е, изписан ми е от онко-дерматолог, тей като имах едно образование, което се оказа вид кожен карцином. Предписаха ми го от Март до Септември. До сега си го купувах от Швейцария или Германия, но занимавам много хора, а ми се иска да мога да си го поръчвам през сайт. Ето го крема:
http://www.medcentrum.com/picture.php?product_id=196991
За децата също поръчвам от марката.

# 583
  • Paris
Новият ББ крем на Ланком с СПФ 50 е просто прекрасен! Препоръчвам!

# 584

този ли е?

Общи условия

Активация на акаунт