Мартенските ни хлапета, фръцкат малките дупета!!!

• 30 297
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Изкарахме си страхотно вчера, Марти се показа във вихъра си, много му харесаха другите дечица, защото не захапа или удари никого ooooh! Whistling! Много се радвам, че се видяхме с другите, преди всичко защото ние нали все не успяваме да се класираме по една или друга причина за срещите  Embarassed! Всички са супер порастнали и щъкат като свободни електрони!

# 136
  • Sofia
Здравейте  Hug  Чак сега прочетох края на предната тема и началото на тази  Heart Eyes Не мога да се сдържа да не кажа едно голямо БРАВО на моята сестричка   bouquet - много ме разчувства с поезията си!!! И да ви споделя - в момента Стела и моят Алекс са заедно във Вършец, с баба си и дядо си, на басейн. На всички ви желая слънчево и усмихнато лято!!!

# 137
Здравейте и от нас!
Аз да използвам докато мъж ми гледа мач, че ще излизаме пак...

Благородно ви завиждам за хубавата среща...и аз искам, ама няма. Hug Затова утре ще заведем Рая в един детски център. Whistling

Кафе с мед, много хубави снимки, а София е такава сладурка... Grinning

Веси, весело ви изкарване на сватбата и да ни покажеш малката булка.Simple Smile

Тони, какво е това лошо време при вас? Много кофти така, наистина, дано изгрее слънце и на вашата улица, в буквалния смисъл обаче  Laughing

E, изгря - този следобед и сега се върнахме Рая да хапне и пак излизаме. Laughing

# 138
Да се включа и аз в почивката между двете разходки днес.
И аз съм много доволна от срещичката и се надявам по-често да се организираме. Аз още не съм свалила снимките от фотоапарата, но ще пращам на всички, които проявят желание.
Марти беше много сладък, риташе топката като истински футболист и захапа само кучето по ухото! А Мърфи само гледаше жално и дори не протестираше. Мария на oki4 е сладурка и така спокойно спа на теферич! Миро на 22 е голям чаровник, Тео е всеобщ любимец, а Ния се прояви също като млада футболна надежда! Теди на ДуМа си беше едно кротушче и му се чу гласа само когато се опитваха да го приспиват, а на него още му се водеше социален живот!

Кафе с мед, уредили сте се с резервна количка! Много е сладка малката!

Веси, весела сватба и послушна шаферка!

Ели, верно вземи да напишеш сценарий, може да стане добър комедиен сериал от вашето бабе! Ще сложи Мари от "Всички обичат Реймънд" в малкия си джоб. Между другото нашето свеки обяви Мари за най-положителния образ от този сериал, та можете да си направите изводите!

Едит: Довърших отговора си след втората разходка, че по спешност ме изведоха пак! А днес успяхме да направим пришка (мехурче) на крачето на Митко от сандалки на босо, та втората разходка си беше съвсем по боси крачета, че много изразително се навеждаше и казваше "АУ" като си пипаше пръстчетата и не можах да му откажа. Много беше доволен от босата разходка и заспа още в количката.

# 139
Ехо,днес никой не е писал!Не ви ли е жега навън...? newsm78

Ние се прибрахме от най-страхотната почивка на света!Направо не мога да се нарадвам,че мина толкова добре  инаистина съм отпочинала и свежарка! На връщане от Варна си направихме и разходка през В.Търново-посетихме Царевец, после Ловеч/Къкринското ханче,моста на Колю Фичето,етнографски комплекс Вароша и музея на Левски. Черешката на тортата беше посещението на пещерата Съева дупка в с.Брестовица на връщане към Благоевград. Баткото много искаше да отидем,/запали се най-после да съберем печатите на стоте т.обекти на България/,беше му много интересно,малкият пък като влязохме в пещерата не спря да пищи,и не от страх,ами заради това,че не искаше да го нося,решил беше,че трябва да ходи и да се изкачва самостоятелно.Резултатът от борбата и носенето беше,че като излязохме от пещерата две жени ни гледаха странно и едната каза на другата:"Ей,през такива теснини ли се провираш вътре,та са толкова изцапани! newsm78".Чак тогава се погледнах и какво да видя,с Митето бяхме окаляни до ушите... Laughing Mr. Green Laughing
Днес си излезнахме по инерция от морето още в 8 сутринта и в 11 ч.Митето заспиваше в количката пред блока,преместих го заспал вкъщи в леглото му и още спи... Grinning

# 140
Жива съм!Изкарахме си много добре.Качих снимки във фейсбука.Радост се представи добре-е малко плака но е нормално толкоз хора и всички я искаха да я вземат,но добре беше.В ресторанта бяхме до 5,30 и после у младоженците та до 10.00.Сега съм малко ми е гадно,ама снощи ми беше много хубаво.Днес ще реанимираме Joy че утре някой са на работа,а други могат да си спинкат с детенце Laughing За сега лек ден Hug

# 141
Ехо и аз съм жива.
Снощи бяхме на РД на кума. Ей остаряли сме. Мъжо пи 2 ракии, аз 2 чаши вино и край. После и за дискотека не ставахме, а днес той беше с махмурлук. Joy
Иначе си изкарахме супер.

Днес съм бомба- 3 манджи, 2 плика с дрехи (периодично вакумирам дрехите на Елия) и 6 чифта сандалчета изпрани, 3 перални проснати и даже кафе пих навън.

Сега си чакам дребното и пак отиваме на гости на теферич.

ТаняТ- ето нова серия- изчезват ми кухненси пособия hahaha Бабето ги хвърля в кофата и после се прави на 2 и половина. То вече е смешно, не е трагично.

Хайде от мен  Hug

# 142
Танче ако и другата седмица се разхождате в Борисовата, пиши от предната вечер, да можем да се присъединим и ние.
Информирам  Wink утре ще сме пак на същата сенчеста площадка от обяд до към 4 (в 4 имам служебна среща и помолих баба му да дойде да ме смени). Сутрин не успявям да се организирам да тръгна преди 10, а и трябва даходя да се разправям в аптеката на Кауфланд за дефектни електронни цигари. Съпружеското тяло обеща да ги остави, ако кучето оцелее и от две-три седмици се бори усърдно. Преди националната среща бяхме купили един комплект, който се оказа дефектен. Пратиха го в Асеновград за проверка и от там върнаха "комплекта" след една седмица, в насипно състояние и липсващи части. В аптеката го доокомплектоваха и ... пак не работи! А струва 93 лева и уж идеята е да помогне на пушачите да ги откажат по-леко, а от толкова нерви аз пак ще взема да пропуша! Та и при нас е весело!

# 143
Здрасти и от нас!

Ние днес ходихме в един голям детски център и освен че децата поиграха стана ясно, че Рая е от децата дето не искат да ходят по пясъка. Shocked Очаквах да се радва и да тича...ама не. Rolling Eyes На всичкото отгоре като се изцапа и идва да и бърша ръцете, като не смее да пипне нищо. ooooh! Предполагам, че е наследила баща си дет` нищо мръсно не пита...ама то и аз може да съм прекалила с това бърсане на ръце при всяко докосване на земята... Thinking

Иначе беше много приятно - центъра е доста голям с игри на открито и закрито. Има и животни тук-там из голямата площ. Следващият път ще отиде от сутринта, за да го разгледаме по-обстойно, че днес 3-те часа така бързо се изнизаха, че не успяхме да разгледаме всичко.

Понеже героите са изморени, та отиваме да спим дружно. Simple Smile

# 144
  • София
втората разходка си беше съвсем по боси крачета, че много изразително се навеждаше и казваше "АУ" като си пипаше пръстчетата и не можах да му откажа. Много беше доволен от босата разходка и заспа още в количката.

Уау, къде се престраши да го пуснеш, мен понякога с обувки ме е страх да го пускам да ходи тук-там, камо ли бос (навън имам предвид, у дома шляпа бос)  Shocked

Тук летните жеги са вече месец, но напоследък просто не се търпи. Затуй вчера заведохме децата на басейн - е няма такава радост! Препоръчвам на всеки, който се престраши  Mr. Green
За по-весело, комарите са невероятна напаст, ще споделите ли пак средство за СЛЕД ухапване, за децата имам предвид. Аз мажа с Фенистил Гел, но май няма голям ефект... За възрастните съм взела Аутан, но е над 3 години

# 145
Зеленко, малко вит. С - през ден ампулка или на 2-3 дена и пръскам с алое вера гел! Вечер дълги ръкави и панталони Sad
Ние днес тръгваме, а аз съм доста понастинала, та ще бъде екшън!

# 146
Ние днес ходихме в един голям детски център и освен че децата поиграха стана ясно, че Рая е от децата дето не искат да ходят по пясъка. Shocked Очаквах да се радва и да тича...ама не. Rolling Eyes На всичкото отгоре като се изцапа и идва да и бърша ръцете, като не смее да пипне нищо. ooooh! Предполагам, че е наследила баща си дет` нищо мръсно не пита...ама то и аз може да съм прекалила с това бърсане на ръце при всяко докосване на земята... Thinking

smile3521 същата история сме, в комплект със страх от морето, реве и пищи и си свива краката, на ушите чак ще ги качи hahaha Тони, не знам дали ти си прекалила, защото при нас няма такова нещо, явно си е до характер на детето Simple Smile. Тия във ваната като си потопи ръцете в пяната, иска постоянно да й ги изполивам Crazy

Rila весело море Hug и да оздравяваш

# 147
Coco, успокоявай ме ти, но в къщи е ад заради мъж ми - той понякога бонбон си взима с уста от кутията, като не си е мил ръцете. ooooh! Та нищо чудно и наследствен да е този стах от цапане. Какво ще ги правим тези кокони - не знам. Crossing Arms

Рила, весело ви на морето! И да показваш снимки... Peace

Зеленко, и Рая преди 2 нощи я е нахапал комар по бузката и на мекичкото на ушето и тя като ги чеши така са се възпалили, че дори на снмките си личи. Sad А тук няма фенисцил, та сме поръчали да ни изпратят и очаквам тези дни малкия пакет.

# 148
  • София
Ох, да се разпиша и аз, че само ви чета.
Зеленко, дали да си сложа твоя подпис  Thinking Мразя жегите, МНОГО  Close Confused Close Ако се бях родила на морето можеше и да ги харесвам, ама така... Мога цялата тема да изпиша с благословии по въпроса, но спирам  Embarassed Мрън-мрън...
Тони-ст, и аз съм като мъжа ти  Crazy , по тази причина съм и с кожно заболяване на ръцете, от много миене  Embarassed  Tired
Приятно моренце на заминаващите  Hug Топнете се и за нас  Simple Smile

# 149
  • София - Рим и обратно
Тони, и Софи не иска да стъпва по пясък. Отидохме един ден на плаж, но дали защото беше доста нагорещен, или защото й се стори странно, щом й потънаха стъпалата и писна, повече не поиска да ходи. Както каза Coco на ушите ако може ще си ги качи Mr. Green
С комарите ние тук сме го закъсали. Подвизават се т.нар. тигри, едни такива раирани и хапят по цял ден, не само вечер. Ужасни са, пъпките от тях стават огромни подутини. Свекърва ми тази година изнамерила отнякъде хора с машини за пръскане със специални препарати.  Действа обаче около 2- 3 дни, после пак трябва да се пръска, но е единственото, което досега има ефект срещу тия зверове. Тони, и тук няма Фенистил, обаче има разни други мазила за след ухапване, пита ли в аптеката? Софи, засега слава Богу не ги чеше, явно не я дразнят, странно.

Ние имахме дълъг уикенд Rolling Eyes. Валентина си покани целия клас (!!!) в събота на купон по случай завършването на годината. Е, няма такава лудница, но пък се веселиха много децата. То не беше търчане, плуване, дивеене, цял ден.

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 10:42 от 'Кафе с мед'

Общи условия

Активация на акаунт