Мартенските ни хлапета, фръцкат малките дупета!!!

• 30 314
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
Юху,привет от морето!

Пиша от нета на панорамата в станцията.Като пристигнахме някакъв непознат,който си тръгваше ми подари карта за Wi-Fi с 10 часа,ама пусто като си нямаме лаптоп.. Tired

Пътувахме повече от добре,с две малки спирания за хапване и WC.Aди можеше и повече да подремне,ако кака и не я закачаше ама..голям зор имаше да не изпусне морето.И хем и казах,че ако заспи ще пристигнем по-бързо  Mr. Green ама на,като се беше ококорила и по едно време я хвана секлета-постоянно питаше кога ще пристигнем. Crazy
Днес направихме пъврия плаж,на Ади много и хареса на пясъка! Party Омаза се и на клепачите имаше,малко сбърках с една бисквита която изпусна и после по никакъв начин не можах да и я взема,та си я изхруска с пясъка. Crazy По едно време даже успях и да полегна на хавлията,ура! LaughingВременцето е супер,дано не се сбъдне прогнозата след 2-3 дни.
ТаняТ цамбурнах се специално за теб, и за всички които искат! Hug

Слънце исках ако може да се видим,но нямам идея дали ще успеем на връщане. Rolling Eyes Трябва да мина и през Созопол да си видя кръщелницата и дано успеем да се организираме,за да не пътуваме в горещините.

Сърдечни солени поздрави на всички! Hug  Animal Tropical Fish smile3549

# 211
Ехо,

Бодливке, утре и за мен си топни дупето.

Аз днес съвсем ненадейно се срещнах с Дума (и то добре че беше тя, че аз съм си кто кон с капаци). Много пораснал Тео  Rolling Eyes И разбрах, че срещите в Борисовата почвали от по-рано. Та ще гледам да сколасаме следващия път.

Вили- ние се движим главно с триколка с родителски контрол. До сега се е обърнала 1 път и то, защото Елия се катереше по нея.

Зеленкото- ма вие с колко мното неща играете  newsm78 Елия само книжки я забавляват.

Хайде от мен  Hug

# 212
Галина, браво за успешните подаръци и хубавото празненство на баткото!

Бодливке, веднага почувствах разхлаждането! Мерси!

Вили, и ние имаме триколка, но избягвам да го извеждам за дълго с нея, че се унася и започва да заспива, като клюма и се върти в кръг от кръста нагоре като заклето пиянде, което се опитва да не се хоризонтира. На два пъти в Хасково ми се случи да го прибирам на ръце заспал (там бяхме без количка) и да викам помощ за триколката, та тук не смея да експериментирам.

Зеленко, Митко също има доста играчки, но единственото, което съм успяла да постигна е част от тях да са прибрани в две чекмеджета на тези пластмасовите етажерки. Мислех за варианта да крия и да изваждам като нови, но нещо не вързва при него. Единствените играчки с които винаги играе с удоволствие са топките и всичко на колела (само дето по-често върти колелата, вместо да бута).

Като ги гледам всички хлапета в басейните по снимките, иде ми и на мен да се бухна! По-скоро да идва време за море...

Едит: Забравих да пиша, че май се справих с обривчето по вратлето, като го намазах с кремче за дупе. На следващите жеги ще кажа дали е било успешно.

Последна редакция: нд, 20 юни 2010, 13:17 от ТаняТ

# 213
Вили, и ние имаме триколка, но избягвам да го извеждам за дълго с нея, че се унася и започва да заспива, като клюма и се върти в кръг от кръста нагоре като заклето пиянде, което се опитва да не се хоризонтира. На два пъти в Хасково ми се случи да го прибирам на ръце заспал (там бяхме без количка) и да викам помощ за триколката, та тук не смея да експериментирам.

Е то аз не за дълго - нали сме в център тук и излизаме по 2 пъти на ден така или иначе. Ще видя какво ще измисля по въпроса, пък и бабите дават зор да купуват подаръци Whistling
Нещо сладурско  Hug Heart Eyes

Последна редакция: сб, 19 юни 2010, 22:53 от vily_st

# 214
http://www.mytoys.de/Hudora-Dreirad-SX-0-9-blau/KID/de-mt-start/1952615
Взехме тази триколка - доста е тежка, с род. контрол, не вярвам да се обърне, ние си джиткаме през тротоари и т.н.
Но минуса е, че трудничко се бута - то абслолютно щастие няма. Марти е на седмото небе обаче!

Бодливке, добре дошла на морето, времето действително е супер, ама не се притеснявай, в Китен и Лозенец супер рядко вали - да не го урочасам Simple Smile

# 215
  • Стара Загора
Цитат на: Бодливка

Слънце исках ако може да се видим,

И аз ще се радвам тук съм си няма да бягам никъде. Имаш ми телефона ако можеш се обади!

# 216
  • София
Какво ще кажете пак да поговорим за хапането и щипането  Embarassed Моето момче се научи да хапе тези дни и просто не знаем как да реагираме - хапе си сериозно, предимно по ръцете и краката ни, също надига ни тениските и с радост хапе по корема  Shocked

# 217
Какво ще кажете пак да поговорим за хапането и щипането  Embarassed Моето момче се научи да хапе тези дни и просто не знаем как да реагираме - хапе си сериозно, предимно по ръцете и краката ни, също надига ни тениските и с радост хапе по корема  Shocked

Зеленко,Митето хапе като куче,има си похват-хваща те здраво,за да няма къде да мърдаш/мен ме хваща за косата/ и захапва; също хапе,когато се опитам да направя нещо против волята му-например: седнал е на плочките,а пък аз смятам,че не трябва да е там,хващам го под мишниците ,за да го преместя и той светкавично се завърта надясно и ме захапва за ръката. Как раегирам,ами дръпвам се или го захапвам лекичко и аз,но той това го възприема като игра. Веднъж го шляпнах по бузката и от тогава той знае какво е шамар.Като ме захапе и казвам"Неее,ще има шамарчета!" и диването почва да се пляска по бузката и да ми се хили насреща и така до следващия път. Mr. Green Та се надявам и този хаплив период да мине,а до тогава ще се пазим  Laughing От морето се прибрах с множество синки от ухапване,щото той си хапе истински"ох,....заболя ме!" Laughing А за щипането...щипе и още как и казва"тип тип тип"нахилен естествено.

# 218
Какво ще кажете пак да поговорим за хапането и щипането  Embarassed Моето момче се научи да хапе тези дни и просто не знаем как да реагираме - хапе си сериозно, предимно по ръцете и краката ни, също надига ни тениските и с радост хапе по корема  Shocked
ние за щастие имахме много малък период на хапане. Аз имам белег от ухапано от малкия ми брат и лоши спомени с това. Та на Елия и прекъснах всякакви мераци за това.
Просто я гризнах и нея, ама да я заболи и не се е опитвала от тогава.

# 219
  • София
С хапането Илия май престана сам. Както ме хапеше и се хилеше като тиква, така престана. Подходът на Еля ми се струва добър, ако искаш да го откажеш.

# 220
И Марти попрестана да хапе за щяло и нещяло. Само нещо като го ядоса много - предимно по краката хапе, но и по ръцете, примерно ако не го пуснеш да си ходи където иска, а го държиш! Още не се е научил да щипе!

# 221
София точно в момента е на вълна щипане. А днес направо ме побърка, сигурно съм цялата в синки.Където види голо място - щипе, ама със голяма страст и една такава лукава физиономийка, много настървено. Хапането като че ли попремина, ама най-го отнася кака и, горката. Веднъж така я гризна по палеца на крака  Crazy. че милото рева сума ти време после, даже си личеше няколко дена след това. А, за сметка на това и скубе. Пак най-силно кака си, не знам защо.  Аз, естествено и се карам много за това - понякога реве като и кресна, нищо, че тя е виновна  Mr. Green, друг път изобщо не реагира. Обаче не съм много сигурна дали този подход "око за око" е правилен и за това не и отвръщам по същият начин. С Никол също никога не съм го практикувла, ама с нея и не ми се е налагало много, май беше по-миролюбива от сестра си.  Просто строго казвам "НЕ" и хващам ръката. Чела съм, че не бива да се отвръща със същото, тъй като трябва ние да даваме пример с нашето поведение.

Иначе ние сме болни. Никол се разболя, вдигна Т, кашлица, сополи - пълна програма, а след 2 дена и София. За сега е само Т, дано да няма друго, за сега караме само на Панадол и Нурофен при нужда.Не съм ги водила и при педи, за сега май вс. е под контрол, при Никол май отшумява вече. Странно ми е да я гледам болна, даже не помня кога последно е боледувала, ама има 2 години поне. То и сега май знам каква е причината - ходи на плуване и всеки ден излиза с мокра коса, а в четвъртък нали валя и стана доста хладно следобяд, а аз не я прибрах веднага вкъщи и белята станала.

Така ви завиждам на всички, които сте наморенцето...като си помисля, че ние май тази година няма да го видим и ми се реве.До сега не сме пропускали май никога и направо не мога да повярвам, че няма да ходим.Все пак се надявам на някакво чудо, евентуално септември, ама ще видим.

Зеленко, направо ти се чудя какво е това търпение да описваш всичко в такива подробности и толкова методично  Laughing, да изредиш всяка една играчка, книжка и хартийка  Mr. Green , всичко да сортираш и т.н. Аз едвам се наканвам да драсна някой ред съвсем телеграфно, даже ми е съвестно, че не изреждам всички с поводи, пожелания, проблеми, ама просто не мога  Crazy

Айде лека, че не се знае и тая нощ колко ще се спи, само раздавам Панадоли по леглата, по няколко пъти вдигам паднали каки от земята  Mr. Green, завивам и т.н.

# 222
  • Варна
Аз съм категорично против метода "зъб за зъб". На този етап те приемат всичко на първо четене и за чиста монета. Ния удряше, по едно време и хапеше. Основният и прийом обаче е пищенето, с което не се справям особено. Мисълта ми е, че ако тя удари и аз я ударя насреща, мисля че ще възприеме, че това е нормален метод на общуване, въпросът е кой удря по-силно. Аз я махам от себе си, казвам, че това е лошо, че с нея никой не прави така и мама е обидена и няма да търпи такова поведение, ако трябва излизах от стаята. Скоро не е удряла, но още пищи Simple Smile 
Никита, да се оправяте скоро. Какви са тия паднали каки, смешно ми стана Simple Smile

Утре е особен ден за мен - първи работен след близо година и половина. Кофти работа, но какво да се прави.  Peace

# 223
  • София
Ох изчетох ви. Гледам, че всички бягат на хлад от жегите   grinning039
За среща в парка на Светатроишката компания и аз съм навита. Приятно и поддържано място, поне така беше миналата година  Thinking Хайде тамошните мамчета да ни организирате, но като ви идваме на крак ви искаме в пълен състав  Simple Smile Ето малко снимки на парка цък и цък с цел да навия повече хора да дойдат  Mr. Green
Всички болни дечица да се оправят бързо. Тук да отбележа да следите дали, не дай си боже, не развиват отит. Вчера познати на мъжа ми доведоха момиченцето си в София в ИСУЛ, след като в Перник му изтеглили гнойта от ушетата без упойка, а по принцип се правело с.
Днес Вики е по-добре. Вече хапва по малко и няма разтройство. Вечерта вдигна 37 температура. Не съм й давала нищо за нея, надявам се утре да няма Т.
зелено човече (.)(.), ти все едно за пръв път ходиш на басейн. От малка знам, че в басейните, въпреки химикалите, плуват всякакви гадинки. А вие с кой акъл ги топнахте децата? Що не им надухте едно басейнче с вода от чешмата и да се плацикат със слънчева вода колко си искат. И Вики има къдрици, въпреки, че е подстригвана 2 пъти.
rossykv, и аз отдавна съм му хвърлила око на Истанбул. Малко да порасне Вики, че сега татко й не дава да я оставим на бабите и ще си направим една екскурзийка до там.
SZA, Вики много се поти и непрекъснато й излизат от ситните пъпчици. Само по коремчето съм я хващала да се чеше. Аз нали докато ви изчета. Няма да съжелявате за хотела. Между другото в самия Обзор има много приятно паркче, в което се криехме от жегите между 12ч и 16ч. Сенчесто и има 2 площадки за децата.  
Coco M@demoiselle, миналата година с oki4 I Galina24 се видяхме. Ако идваме към вас пак, ще се радвам да направим отново срещичка.
Аз съм категорично против метода "зъб за зъб".
И аз общо взето като теб правя Simple Smile

Последна редакция: пн, 21 юни 2010, 09:11 от kris4e

# 224
Какво ще кажете пак да поговорим за хапането и щипането  Embarassed

Митко понамали хапането, но е започнал много гадно да щипе докато го кърмя - хваща малко кожа между две пръстчета и претърква. Първия път даже не разбрах какво става и си помислих, че такава остра болка в гърдата не е на добре, но после се усетих. В общи линии му дърпам ръката и се опитвам да обясня, че не е добре. Веднъж пробвах и аз да ухапя, когато беше в най-хапливия си период и имах синини по ръцете, но реакцията беше смях и веднага опит да захапе пак, та се отказах. С "убеждаването" или се получи, или просто му омръзна.

Рила, спомням си репликата в парка: "Марти, недей да хапеш кучето!" ;-р

Да оздравяват болничките! В тия жеги с висока температура е направо ад!

Бухта, успешно адаптиране за теб и за Ния!

Общи условия

Активация на акаунт