Мартенските ни хлапета, фръцкат малките дупета!!!

• 30 010
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • София
 Ей, много ми е притеснено като чета за тези болести с високи температури. Илийката досега само веднъж зимата вдигна една нощ 39 и нещо, ама ми изкара акъла. Ние бяхме на вилата този уикенд и човекът здраво се забавлява. Поливаха се с баща си с един маркуч. Ей, такова забавление беше, че после едва го излъгахме да спрем водата.
 Напоследък ужасно реве за мен. Направо в чудо съм се видяла. Като започна да чу обръщам внимание млъква веднага, но правя ли нещо друго е ад. Ако продължи така и в яслата, не знам как ще се оставяме.
 Зеленко, и аз бих си взела играчката, но просто щях да си я поискам още като си тръгват. Те, тийновете са толкова отнесени, че надали изобщо са обърнали внимание на топката, че е чужда.

# 691
Добър вечер и от нас.Скоро не съм ви писала.Що се отнася за такива деца ooooh! хич ги необичам такива.И дано не ми се случва да изпадам в така ситуация че незнам какво ще направя.А като се сетя имах подобен случай на гости ни бяха дошли на моя мъж колегата му с детето и жена му.Радостина още не бе проходила и гостенчето постояно и взимаше играчките,ама нашта неразбираше и нищо.Така ама като си тръгнаха и тя бе взела една плюшка  и като ми вика това ми харесва и ше си го взема за вкъщи.И аз като викам как ще си го вземеш аз взимам ли си така от вас като дойдем.А майка и стои и гледа и се смее,а аз  #2gunfire .Много се издразних. Неискам детето ми да е стиснато,но това е нещо различно.
Днес на мен ми бе така зле че моя ме води до Бърза Помощ.Бях събрала границите и ми биха инжекция.Та майка ми взе Тити при нея,та и там ще спи.Доктора ми каза утре да си пусна изследване на хемоглобина.
Мъжа ми излиза в отпуска от 7 август и ще прескочим до Поморие малко да разпуснем.Там имаме познати и ходим на гости да се и видим,а зимата идват при нас на ски.
Имам една молба към вас. Моля ви да гласувате за Радостина в Моето дете.Благодаря предварително Hug

Това е снимката  която съм предложила. Благодаря още веднъж. Лека вечер на всички.И болничките да оздравяват Hug

# 692
Ох , нещо снимката не се показва newsm78. Има я във фейсбук съм я качила в албум Радост 78 снимка на пейката където се е подпряла.още веднъж се извинявам и ви благодаря Hug

# 693
Здравейте,
Ние си бяхме на село за 2 дни. Ей голям кеф и беше на Елия- търчи из двора по гащи, после в коритото и ядене по цял ден.
Мен обаче ме изядоха комарите  Laughing

Болните дечица да се оправят бързичко  Hug

Зеленкото- при нас има едно дете (Елица лошата), то си взима така играчки и си ги пъха в количката. За щастие майка и си я проверява преди да си тръгнат.
И аз като теб щях да реагирам.

Хайде от мен  Hug

# 694
Пак много болнички! Бързо да оздравяват и скоро да не се чува пак за температури, гърлобол и други екстри! Слънце, Дума, кураж и на двете и дано скоро да се отървете от болести!

Стаси, вие кога пътувате? Вирусите уж минават бързо (за няколко дни), ама ако е болничка Кали, направо не ми се мисли! Дано да оздравее и да се възстанови бързо, че да се нарадва на баща си скоро!

Мънки, да не те отчайвам, ама Митко е така от месеци и не личи да му минава. Даже днес успях да го убедя да отиде с баща си на разходка следобед (с тайната надеда да дремна поне 2 часа), но се върнаха бързо, че триколката нещо прави проблеми и той само като ме видя - рев, сълзи, сополи! Накрая се примирих, че няма да спя и го взех при мен в леглото, а той се хвърли отгоре ми и чак прихълцваше докато се успокояваше. Голям зор ти казвам! А имам да готвя един курс за септември и се надявах да успея да го пласирам на баба му, когато се прибере от Варна, че аз да поработя. Май ще трябва от сега да се примиря, че ще се излагам пред студентите наесен!

Тони, идеята за надписване не работи перфектно - днес ни отмъкнаха лопатка, докато си гонех детето по площадката. Бях оставила кофичките и лопатките, че доста деца се бяха заиграли едновременно и да не им развалям кефа, а ние се оказахме с минус накрая! Иначе същата тази лопатка я бях зарязала на един пясъчник, защото ни заваля внезапно, но на следващия ден си я намерих и познах по надписа.

# 695
Зеленко, ти сериозно ли питаш дали правилно си реагирала  Shocked Нима си се съмнявала? Естествено, че ще си вземеш играчката, ама щом са били тийнейджъри, наистина не е било нужно чак да чакаш да си тръгнат, просто трябваше да кажеш на детето да я върне и така. И в този ред на мисли да кажа и за случката на Тони ( нищо, че никой не ме е питал  Mr. Green ) - според мен пък това не е възпитателно за другото дете и не е било нужно да му я подарявате именно защото се е тръшкало.Аз лично, ако бях на мястото на майка му, в никакъв случай нямаше да взема чужда играчка.

ДиМа, и вие се изгубихте? Разбирам те какво ти е, ние още не сме излезнали напълно от този омагьосан кръг.  По същия начин влизаме от една болест в друга, като има по няколко дни пауза, в която видимо си е напълно здрава. Такова чудо до сега не ми се е случвало.
Да ти кажа, мен най-ме е страх от повръщане и разстройство( страх ме е и да си го помисля, че май само това не сме изкарали още), заради опасността от обезводняване. Дано бързо се оправите  Hug

Стаси, вие явно сте като нашия вирус  Confused Защото София беше само един ден с тази висока Т , ама сега започна да кашля нещо, та просто вече не знам какво да очаквам.
Стискам палци и вие бързо да оздравявате - кога ще пътувате?

Слънце, дано и при вас всичко да оздравяват бързо!  Peace

# 696
 Пътуваме в четвъртък и направо не ми се мисли! Cry

# 697
Здравейте,ако някой ни помни.. Rolling Eyes

Не съм чела много-много,но да се обадя че сме живи..
Напоследък много неща ми се струпаха на главата,главно семейно-битови проблеми.Това,от което бягах най-много-то ме стигна.Ще се местим да живеем със свекърите! #Crazy Изобщо не си го представям,но единственото,което ме крепи,е че най-сетне ще сме заедно с децата и вечер(дай Боже да започна работа) ще се прибирам за 2-3 часа и няма да имаме толкова близки срещи с тях.С майка му се разбираме и е по-отстъпчива жената,съобразява се с мен,но баща му си е баш трънчанин!!Нито той тепърва ще се промени на 70+години,нито аз!
Мъж ми тотално се е сдухал,(не че на мен ми е много гот),та и на него трябва да съм му опора.Намалиха им заплатите,увеличиха им работата.Но аз съм кораво к..ле и не се давам лесно!И това ще преборя,щом Господ ни остави живи след такава зверска катастрофа,явно е имало за какво!!
Направо се връщаме в първи клас,при все че такава къща оставяме,с такъв мерак я стегнахме и аз в 8-ми месец шлайфах таваните наравно с мъж ми...с огромен двор и барбекю,градинката с доматите и смокините.. Confused Но пък децата са ни здрави(пу-пу),и ние също,та заради тях ще преборим и това!!Поне година-две ще трябва да сме там,2012 Дари е първокласничка,а Адето тръгва на градина.Има вариант двете да останат при свекърите(за да мога аз да работя),но след като едва изтърпяхме Дари да е при тях и до сега,не бих могла и на Ади да причиня такова нещо,нито ние с мъжа ми ще издържим да ги виждаме само за уикенда. Stop

И те такива убавини..  Crazy
Ади расте и хубавее,опитва се да говори и в момента и растат вторите два кътника отдолу.. Tired Прояде кис.мляко! Party И все по-добре се храни с лъжицата,с вилицата вече си боде парченцата праскова или друго.Прощъпулник още не сме правили...както ви казах,ще държим първенството.. Но това в момента ни е последния проблем.. Tired

# 698
И в този ред на мисли да кажа и за случката на Тони ( нищо, че никой не ме е питал  Mr. Green ) - според мен пък това не е възпитателно за другото дете и не е било нужно да му я подарявате именно защото се е тръшкало.Аз лично, ако бях на мястото на майка му, в никакъв случай нямаше да взема чужда играчка.

Сигурно си права, но аз лично не бих искала Рая да плаче по този начин... Cry а и не ми приличаше на обикновено тръшкане. Peace А и ако майката на детето мислише, че не е възпитателно не би взела буталката /поне аз не бих направила нещо, което не смятам за редно за детето ми/. Peace

Стаси, от сега ви мисля как ще пътувате. Дано Кали се размине само с днешното неразположение, че то четвъртък си дойде. ooooh!

Мънки, и аз като ТаняТ да те "успокоя", че и Рая е в такъв "мама-период" вече 3 седмица... Cry Днес, например, ме изгърби - ходихме до Антверпен, уж до българския магазин, ама и такава разходка му дръпнахме - 4 часа... Ама нали уж за бързо и не взехме количката... и като се измори това дете и като каза "мама" и това е. Баща и иска да я гушне и да я носи, а тя "мама" и рев. ooooh! Луднах... е, носихме се... или татко и я носи, а аз се правя на маймуна, че да стои при него. ooooh!

Танче, то не че тук някой е приритал за нашите играчки... защото нали децата тук до 5-6 г. си стоят в колички и са с биби в устата... та мируват и играчки на вън никой не носи освен аз... ама ми хареса твоята идея... а то не действа на 100%... Sad Hug

# 699
 Тони, дано се оправи! Ама цяла нощ беше с 39 и малко градуса! Дано днес е по-добре. И аз като бях с вируса първите два дни вдигах по 39 и на четяъртия ден се оправих! Ох, дано, дано, че какви мисли ми минават през главата! Ако се наложи да отменяме полета сигурно ще можем чак след 2 месеца да летим пак. Е тогава вече ако не се гръмна, не знам кога...
 Бодливка, направо ти съчувствам, че ще живеете със свекитата.  Tired Стискам палци всичко да е наред!

# 700
  • Варна
Здравейте!
Дима, Слънце, Стаси Hug Hug Hug
Бодливка, съчувствам ти зради тази нежелана промяна. Положението е само временно, нали? Училището на децата ли е причината? Права си, че ако тръгнеш на работа, ще ти е много от полза да има кой да поддържа къщата и да гледа децата....Дано бързо свикнете с новото съжителство Hug
За играчките - аз доскоро дори се чувствах неудобно, ако Симона се заиграе с чужда играчка, докато сме на площадката (но видях, че е неизбежно, колкото и наши играчки да нося), а какво остава да допусна да си тръгнем с чужда вещ. Това минава границите. В такива случаи отговорността е на възрастните, които трябва да реагират адекватно, защото децата още не разбират, че не е възпитано да си приватизират чуждите вещи.....и няма как да го разберат, ако ние не им покажем.
В събота бяхме на купон на една вила (без децата), но на следващия ден не можах да си отспя. Явно умората се натрупва и една нощ без достатъчно сън, ме събаря...А беше време, когато от дискотеката отивах направо на работа... Mr. Green

# 701
Стаси, дано мине до утре, че да си спокойна в четвъртък! Леко и безаварийно кацане, ако не се "чуем до тогава.

Бодливка, много неприятно е тъкмо са си направиш дом по твоя вкус и да трябва да го оставиш! Няма ли вариант свекитата да дойдат при вас?  То не, че и това е добро решение, ама къща с двор... Напълно те разбирам за свекъра - и мойта свекърва е трънчанка и се гордее с това, ама понякога не се търпи (според нея трънчани са най- във всяко отношение и не признава чуждо мнение за нищо).

Тони, не съм и предполагала, че у белгийско някой може да забърше чужда играчка  Grinning А и не се надявам дори с надписването да предотвратя изчезването на играчки. По-скоро ги надписах, за да не взема аз някоя чужда, че се въртят еднакви играчки по площадките (явно пазаруваме от едно и също място).

Гери, а преди била ли си хронично недоспала? Аз вече от година и половина почти не съм спала цяла нощ и определено ми се отразява.

Веси, не мога да открия снимката в галерията от конкурса...

Последна редакция: пн, 26 юли 2010, 10:51 от ТаняТ

# 702
  • София
Ето ме и мен.  Simple Smile
Алекс е сополив, дойде ли малко хлад сме така  Tired На всички болнички - бързо да се оправят!  Praynig
Зеленко, и аз бих реагирала като теб. Но се е случвало с познати деца, за да не реват да им дам някоя играчка като си тръгват, с уговорката да я върнат после - е, никой не го е направил. Сигурно забравят майките, но аз не бих и ми е странно.
Бодливка, много неприятно  Sad , още повече щом сте свикнали да жиеете сами. Ние от началото сме със свекърите, та съм свикнала. Свеки не е лоша, но свекър ми е пълен егоист Confused Само един пример ще дам, който ще помня цял живот - като се роди Алекс ми се обади чак на 2-3 ден, да ме поздрави за собственото си внуче, като се оправда, че колата му се е развалила, бил се е ядосал и явно не му е било до приятни поводи  Tired  Rolling Eyes
За недоспиването - стажът ми е 4г  bowuu Сигурно съм ви писнала с това изчерение, но да ви успокоя, че има и по-зле от вас.  Wink Laughing
Тони, направо не мога да повярвам - масово ли децата на 5г са в колички и с биби?  newsm78

# 703
  • София
Не съм ви чела назад  Embarassed
Спешен въпрос! Моля за идеи за подарък за РД за 4 годишна госпожица?
Благодаря предварително!

# 704
  • София
Момичета, по въпроса за буквите за дучицата как ще коментирате тези цени:

http://shop.danet.bg/categories.php?CategoryID=246

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт