По въпроса за хапането и т.н- и аз не го одобрявам метода "зъб а зъб", но това при нас действа.
Елия имаше период, в които удряше през лицето като се ядоса. То не бяха обяснения, говорене и един ден баща и я шляпна през ръцете и повече не е удряла.
Аз не съм бито дее и не смятам да го прилагам боя като възпитание, но понякога се налага нагледно да му покажеш за какво иде реч.
В тази връзка- има едно дете на 2г на площадката (същото което ни взимаше триколката), майката го рита по дупето
. И то като не му изнася нещо гита и удря другите деца. Един път така я ритна Елия в гърдите, че ми идеше аз да му опукам един. Внорияпът ги оставих да се оправят и мойта му върна шамара. Така съм съгласна- да не напада първа, но да се защитава.Иначе сега е много обичлива- само ме търси да ме гушка и да ме гали по лицето.
Хайде от нас
.
Кучето на ФП е хубаво, ние го имаме от Дядо Коледа
Аз нямам нерви да се занимавам с такива неща

Имаше капка кръв от сцепено след удар в масата. Е, махнах масата изобщо, ама след "дъжд качулка".
5 минути след това носейки една кърпа /любимото и занимание напоследък/ се спъна и падна, удрайки същия нос в пода...този път докато плака излезнаха малко кървави сополки/секрет от другата ноздра на нослето. Пак голям рев и от тогава е в ръцете ми... Е, заспа, ама си поплакахме и аз и тя.
, камо ли пък и Панадол да и даваш. По принцип под 38 не се препоръчва даването на Т-понижаващи средства.