Хотел на прилична цена във Варна

• 4 033
  • 26
  •   1
Отговори
  • София
През август ще ходим с мъжа ми най-вероятно за четири дни до Варна и търся хотел на комуникативно място (ако може в центъра), защото ще сме без кола на прилична цена, т.е. до 60-70 лв. двойна стая. Миналата година резервирахме един (не помня вече името Embarassed) за доста повече парични, но честно казано не си заслужава и то защото само се прибирахме да спим вечер в него. През деня ан плаж, вечер по кръчмите и определено тази година решихме да си намерим по-евтин хотел. Гледах хотелите Бест Уестърн, Палитра, Компас, които са в този ценови клас, но ако някой има впечатления от тях или се сеща за друг подобен нека сподели.

# 1
погледни хотел аква във варна, в тази ценова категория е и е приличен

# 2
Аква и Палитра.
Също виж хотел Антик - баш на центърът е.
И Арт хотел - също е на пъпа.
Успех!!!

# 3
Арт хотела е на хубаво място, но самият хотел не е хубав. Хотел Одеса влиза ли в този ценови клас?
Бест Уестърн е малко отдалечен от центъра.

# 4
  • Варна
Х-л Колор в района на Колхозния. Мисля че нощувката е 50-55 лв. Доста колеги са отсядали там, не са се оплаквали.

# 5
  • Варна
Х-л Колор в района на Колхозния. Мисля че нощувката е 50-55 лв. Доста колеги са отсядали там, не са се оплаквали.
И аз съм чувала добри отзиви от там, но си е далеч от плажа, 30мин пеш, ще трябва да се придвижват с автобус, пак зависи и къде ще ходят на плаж  Grinning
Ето този също е хубав, не от лични впечатления, но от близки - http://www.hostelkashtata.com/

# 6
  • София
Момичета мерси за предложенията HugСега ще ги погледна споменатите хотели. М/удругото съм се объркала точно хотел Колор гледах, а не Компас - не знам даже от къде съм си го измислила този Компас и дали въобще има такъв хотел Embarassed
Значи Колхозния (вероятно това е пазар newsm78) е далече от плажа така ли? А близко ли е до центъра, примерно Катедралата? А иначе за плаж мислим да взимаме маршрутките до Слънчев ден, а не градския на Варна. Всъщност никога не съм ходила на варненския плаж - чист ли е?

# 7
  • Варна
Момичета мерси за предложенията HugСега ще ги погледна споменатите хотели. М/удругото съм се объркала точно хотел Колор гледах, а не Компас - не знам даже от къде съм си го измислила този Компас и дали въобще има такъв хотел Embarassed
Значи Колхозния (вероятно това е пазар newsm78) е далече от плажа така ли? А близко ли е до центъра, примерно Катедралата? А иначе за плаж мислим да взимаме маршрутките до Слънчев ден, а не градския на Варна. Всъщност никога не съм ходила на варненския плаж - чист ли е?

Много близко до Катедралата - суркаш се надолу по ул. Д.Пискюлиев и си баш на центъра.

На централните варненски плажове не съм ходила от години - мръсно е.  Sick Най-добре си ходете с маршрутка по-нагоре, както и си планирала.  Wink

# 8
Вече са много чисти и приятни и самите Варненски плажове. Peace

# 9

Точно така, Колхозния пазар е много близо да центъра на Варна - за 10 мин. пеша сте там. Още 20 минути и сте на плажа. Ако първо посетите градския плаж, ще ви се стори чист и ще ви хареса. Но ако първо отидете с маршрутка до "Св.Константин и Елена", после градския ще ви се стори отвратителен. Предимство на градския плаж - плитка е водата край брега и става за малки деца.

# 10
  • София
Тъкмо попаднах на тази тема по чудо Simple Smile
Аз се интересувам от хотел в близост до Морската градина. Във Варна за последно съм ходила може би преди повече от 10-11г.
Реших да заведем дъщеря ми на изложението.
Все още не сме решили кога ще пътуваме, но ще е само за уикенда. Единственото, което ме интересува е да има интернет в хотела )

# 11
Хотел Колор не е точно на Колхозния пазар, а е под него. Пеша е за 5мин до Катедралата, но аз минавам напряко, по уличките, вероятно и вие ще се оправите. Точно до него има спирка на 309, който ходи до Златните и минава покрай Слънчев ден, има спирка. Ако така или иначе ще пътувате до плажа, този хотел поне е до спирката и е близо до центъра. За самия хотел нямам инфо, но района познавам добре, защото живея до хотела.

# 12
  • с/у ОколоМръсТното
.Реших да заведем дъщеря ми на изложението.

какв изложение има? от кога е/

# 13
  • София
Динозаври Simple Smile http://www.ekipnews.com/?p=35915
А и в Делфинариума не съм я водила.

# 14
Динозаври Simple Smile http://www.ekipnews.com/?p=35915
А и в Делфинариума не съм я водила.
АнМари, знаеш ли докога е това изложение  newsm78 аз все си търся повод за разходка до Варна с малкия Wink за регатата не се класирах...може пък да скокнем за динозаврите, той много ги харесва  Peace а и един делфинариум, на по-смислена възраст няма да му се отрази зле  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт