Хотел на прилична цена във Варна

• 4 033
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Пише, че ще е до края на лятото. Мога да питам майките от Варна, които пишат в ученическата ни тема.

# 16
  • Варна
Тъкмо попаднах на тази тема по чудо Simple Smile
Аз се интересувам от хотел в близост до Морската градина. Във Варна за последно съм ходила може би преди повече от 10-11г.
Реших да заведем дъщеря ми на изложението.
Все още не сме решили кога ще пътуваме, но ще е само за уикенда. Единственото, което ме интересува е да има интернет в хотела )

Ако парите не са проблем - има доста хотели в района на Морската.  Wink

П.П. Колко ли ще е билета за тези динозаври?  newsm78 Мин. година на същото място имаше изложение на кактуси, но скъпичък ми се видя билетът, пък сме трима... Tired

# 17
  • София
В ученическата ни тема писаха 10лв за възрастни и 5 за деца.

# 18
  • София
Не съм писала от много време тук. Благодарение на вас запазих в хотел Колор и след няколко дни заминаваме. Искам да попитам ако знаете как мога да стигна до плажа на Албена с градския транспорт? Решили сме един ден на плаж на Слънчев ден, веднъж на Златните (Ривиера - ама като слушам за проблемите с пречиствателната станция там се чудя плажа на Ривиера близко ли е до нея и къде точно е тази гадост), веднъж на Албена и евентуално и на Константин и Елена. Та ако ме ориентирате как се стига до тези места ще съм много благодарна. Нещо ми се върти рейс 409 до тях ама дали не бъркам newsm78 А до Албена?

# 19
  • София
Бях забравила за тази тема.
В крайна сметка резервирахме апартамент в района зад Спортна зала. Бяхме за 4 дена.
Изложението бивва. Щерката беше леко разочарована, защото очаквала да види нещо живо  Joy
Терариума й хареса повече. Снима се с игуаната.
До Делфинариума не успяхме да отидем. В понеделник трябва да сме в Бяла, може да отделим и един ден за Делфинариума Simple Smile

# 20
  • Варна
До Албена няма градски транспорт, има микробусчета, които тръгват от т.нар. Македонски дом. От същото място можеш да се качиш на 109 и 309 за Златните /с тях можеш да слезеш и за св.Константин и Слънчев ден/. 409 се хваща отстрани на Катедралата, на пазарчето за цветя.
Всъщност, сега погледнах този сайт http://avtogari.info/search.php, където пише че Македонски дом е втора спирка, но това няма голямо значение. Ако искаш прозвъни и телефона.

# 21
  • София
Alexandra много благодаря за инфото. македонски дом май е близко до Катедралата, а тя пък не е далеч от хотела доколкото се ориентирам по една варненска карта. Значи от там ще се мятаме за Албена и другите места. А случайно да знаеш колко е билета до Албена?

# 22
  • Варна
Alexandra много благодаря за инфото. македонски дом май е близко до Катедралата, а тя пък не е далеч от хотела доколкото се ориентирам по една варненска карта. Значи от там ще се мятаме за Албена и другите места. А случайно да знаеш колко е билета до Албена?
На 5 мин пеш са ви и двете спирки от хотела  Peace А за билета до Албена незнам, но от Варна до Златните е 3лв, значи може би максимум 5лв да е.

# 23
  • Варна
Не съм писала от много време тук. Благодарение на вас запазих в хотел Колор и след няколко дни заминаваме. Искам да попитам ако знаете как мога да стигна до плажа на Албена с градския транспорт? Решили сме един ден на плаж на Слънчев ден, веднъж на Златните (Ривиера - ама като слушам за проблемите с пречиствателната станция там се чудя плажа на Ривиера близко ли е до нея и къде точно е тази гадост), веднъж на Албена и евентуално и на Константин и Елена. Та ако ме ориентирате как се стига до тези места ще съм много благодарна. Нещо ми се върти рейс 409 до тях ама дали не бъркам newsm78 А до Албена?

Леле, ще се побъркате от пътуване по автобуси за 4 дни...в тия жеги...по половин час в едната посока и после изморени след плажа още толкова обратно. Ама вие си знаете, де, аз не бих си го причинила  Laughing

# 24
  • София
dima1 вярно, че доста ще пътуваме, но то е грехота да отидеш до Варна, а да не направиш плаж. А около нея са едни от най-хубавите плажове. Няма как иначе без кола сме. Като се замисля до Албена ще пътувам еповече отколкото София-Варна със самолет, но здраве да е. А и сме без детето, така че нямам притеснения.

# 25
  • София
http://capricehotel-bg.com/bulgarian/ Впечатления от този хотел имате ли, че нещо от Колор само ми вдигат цената, а уж сме резервирали преди повече от месец #Cussing out

# 26
АнМари,ако решите да ходите в делфинариума вьв Фейсбук има талони за половин цена.
Ние ходихме преди десетина дни и се вьзползвахме от талоните.

Сори за спама Blush

Общи условия

Активация на акаунт