Новите ни козметични похождения 10

• 63 429
  • 691
  •   1
Отговори
# 165

# 166
  • Стара Загора
следващия, който поръчах  Mr. Green

# 167
# 168
  • Belgium
Мен също ме интересува номера на розовия лак, моята маникюристка работи и с такива лакове, но за да й поръчам искам да знам точния номер.
Благодаря

Розовият лак на Orly се нарича Cotton Candy, N 40730  Peace

# 169
  • София
За гланцовете на Макс фактор - отвратителни са. Нали наскоро си купих един Satin Red май беше - много нетраен и се разтича и ако говоря много или хапна нещо, бонбон например, се размазва все едно имам лютеница около устата! Потресаващ боклук!

# 170
# 171
Здравейте момичета!Аз съм нова в този форум и бих желала да се запиша при вас,защото темичката ви ми харесва много. Simple Smile

# 172
Аз да попитам   Amra  за гланца на Евелин...Хубав ли е? Peace че много им хвалят продуктите и още им се чудя....  bouquet

# 173
Аз да попитам   Amra  за гланца на Евелин...Хубав ли е? Peace че много им хвалят продуктите и още им се чудя....  bouquet
На мен ми харесва гланца Simple Smile Взех си безцветен. Аз търсех ментов гланц, охлаждащ  и този е точно такъв, но и пощипва леко в началото като се сложи. Очаквах обаче и да мирише на мента, но не мирише така, е не е болка за умиране  Laughing Преди си бях взимала на Avon подобен ментов гланц, но ми беше твърде щипещ и по-скоро парещ.

# 174
  • София
Преди дни си купих новия гланц за устни на Нивеа за обем. Има лек розов блясък, но наистина устните изглеждат......впечатляващи! Flutter

# 175
Жаки, а гланца на Ейвън, щипе ли? Нарочила съм го, но ако боцка/ щипе, ще се откажа. Знам, че тези за обем пощипват...

# 176
и бонбонено розов лак Катерин арлей

# 177
Хидратираща емулсия и околоочен крем на Skin code +Eucerin 50 factor for kids

# 178
# 179
  • София
Да се запиша с още нещо, което ми е подарък.

http://www.hiperfumeria.com/images/DKNY_BE_DELICIOUS_EDP.gif

Последна редакция: пн, 14 юни 2010, 10:14 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт