Новите ни козметични похождения 10

• 63 497
  • 691
  •   1
Отговори
# 270
# 271
  • В полите на Пирин планина
GagaMaga, а кремът на Виши /Акуалия Антиокс/ на каква цена е, ако помниш?

# 272
И аз си взех този крем на Виши, мазах се 2-3 пъти, харесва ми. 20лв и някакви стотинки беше от аптеката в аутлета, там уж има 20% намаление на всичко.
Също от новите гланцове на Ревлон, розовия и един лосион за тяло на Фрутини, личи и ванилия с блестящи частици  Flutter

# 273
Момичета, има ли някоя от вас със смесена/ мазна кожа, която да ползва флуида на Виши и как и се отразява?   bouquet 

# 274

Това е флуида, за крема не знам.
Флуида беше около 35лв.
Али - имала си намаление, сериозно при това  Crazy (чакам да кажеш малиновия лак  Mr. Green)

# 275
  • В полите на Пирин планина

Това е флуида, за крема не знам.
Флуида беше около 35лв.
Али - имала си намаление, сериозно при това  Crazy (чакам да кажеш малиновия лак  Mr. Green)

Мерси, за него питах, ама грешно съм написала  Peace

# 276
Гагче, как 35лв, да не бъркаш, аз за 20 лв го взех, или за 29лв съм го взела, гледай сега как се насметох  Embarassed точно флуида за смесена кожа.
На 29ти ще я питам, не съм те забравила  Hug

# 277
Здравейте, момичета! Обръщам се с един въпрос към вас. Кожата ми не е проблемна, нормална (може би една идея към мазна). Иска ми се, обаче, да си взема някакъв комплект от тези, които са Antiage. На 23 години съм. Но не съм сигурна те как вървят - 20+ или 25+. Ако може да ми препоръчате някоя добра марка в тази насока...

# 278
Гагче, как 35лв, да не бъркаш, аз за 20 лв го взех, или за 29лв съм го взела, гледай сега как се насметох  Embarassed точно флуида за смесена кожа.
На 29ти ще я питам, не съм те забравила   Hug

Ух  ooooh! ами може и да се бъркам. Аз пратих ММ сам с мостричката да го купи, та не съм го плащала, но преди помня някаква такава цена...сега питах колежката, тя си го е купила вчера за около 22лв. Значи или аз се бъркам или много съм се прецакала, но първото е по-вероятно  Laughing

# 279
Такам, обадих се на ММ и го питах колко е струвало - точно 35 лв.  Crazy ooooh! #Cussing out Crossing Arms - купи го от аптеката в Стрелбище, на Нишава, срещу Фантастико. Обяснявам, за да имате пред вид, ако някой се е засилил да си купува Виши от там. Егати минавката, що за наглост  Crossing Arms

# 280
Не бесней, сигурно аз бъркам  Laughing сега погледнах във Фрамар, там са леко завишени цените и е 37лв, значи моят е бил 29  Blush Blush Blush тази аптека си е с намаление постоянно 20%, да знаете който му е близо  Peace

Поли, защо искаш антиейдж, много си младо още  Hug аз съм на 29 и още не взимам такива.

# 281
  • Бургас
Здравейте, момичета! Обръщам се с един въпрос към вас. Кожата ми не е проблемна, нормална (може би една идея към мазна). Иска ми се, обаче, да си взема някакъв комплект от тези, които са Antiage. На 23 години съм. Но не съм сигурна те как вървят - 20+ или 25+. Ако може да ми препоръчате някоя добра марка в тази насока...
Поли, твърде рано ти е за анти ейдж. Вземи си само някакъв овлажняващ флуид, пяна за почистване /да не е от тийн серията, че те са за мазна кожа и много ще ти изсушат лицето/ и тоник - тази козметика ти е съвсем достатъчна. Сериите са кръстени обикновено "първа грижа" или нещо от сорта, обикновено на повечето фирми са в сини опаковки /това евентуално за ориентир/

аз съм на 35 и също не ползвам анти ейдж, то зависи не само от годините, а и от потребностите на кожата

# 282
Така де, ама колежката си го е взела от Витошка за 22  Close

# 283
# 284
  • София
Да ви попитам, в момента ползвам мицеларния разтвор на Ла Рош Позе. Чета, че хвалите този на Биодерма. Аз не съм ползвалал нищо на Биодерма, някой който да е ползвал и двата, да каже от кой е по-доволен?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт