Новите ни козметични похождения 10

• 65 022
  • 691
  •   1
Отговори
# 285
  • София

Днес ми пристигна  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes newsm44

# 286
  • при моите деца .....
само че дезедорант

# 287
Така де, ама колежката си го е взела от Витошка за 22  Close

Флуида Aqualia Thermal light (40 ml) струва 22-24 лв. в повечето аптеки (кремовете Aqualia Thermal обаче са доста по-скъпи от флуида и са по 50 мл.), но серията Aqualia Antiox като цяло е по-скъпа от Thermal-a, затова и флуида е по-скъп, около 35 лв; крема е към 40+ лв.

Аз сега се колебая дали да си взема някой от кремовете с фактор (15) от тези две серии или отново да заложа на Avene Hydrance optimale с фактор 20.

# 288
  • sofia
В събота си купих Aqualia Antiox fluid 40 мл за 23лв и стотинки от Ремедиум в Иван Вазов. Може и да има грешка, но не знам къде.

# 289
От мен
брокатено масло за засилване на тена -

# 290
  • Belgium
Бях обещала да дам отзиви за бебешката мицеларна вода на Биодерма - за сега съм много доволна. Маха грима перфектно, не дразни кожата, аз я ползвам и сутрин като тоник, за почистване на кожата.

И друго важно нещо - за 500 мл цената е като за 200 мл мицеларна вода Хидрабио, която ползвах до сега.

# 291
В събота си купих Aqualia Antiox fluid 40 мл за 23лв и стотинки от Ремедиум в Иван Вазов. Може и да има грешка, но не знам къде.

Има ли  слънцезащитен фактор? Thinking Благодаря   bouquet

# 292
  • София

Лу
и спиралата ли маха?
Ако маха наистина всичко ще си я купя  Heart Eyes

# 293
  • Belgium
meggle маха, но да уточня че аз ползвам не водоустойчива спирала  Peace

Смесвам две спирали - в момента Maybelline Define-a-Lash и Victoria`s Secret Very Sexy - бебешката мицеларна вода ги маха без проблем.

# 294
И друго важно нещо - за 500 мл цената е като за 200 мл мицеларна вода Хидрабио, която ползвах до сега.
То това ми беше замисълът на мен - много по-изгодно е, в случай, че на човек му допадне като продукт.
Радвам се, че си доволна Simple Smile

# 295
  • Belgium
shroomyти ли я беше препоръчала?

Ако е така - мерси, много добро предложение  Hug

# 296
Аз, аз, но няма да лъжа, че почерпих идеята от една друга мацка от друг форум - тя беше експериментирала и аз да не остана по-назад и аз я купих - за пробата Blush
Въпреки че момичето е с мазна кожа, а аз съм със суха и чувствителна (много алергична, направо да си кажа) - продуктът ми пасна.
Важното е, че открихме добро, икономично и пари-спестяващо решение  Grinning

# 297
  • Belgium
А моята кожа е нормална към смесена, но чувствителна - явно продуктът е подходящ за всеки тип кожа, което в чудесно  Laughing

# 298
  • София
И аз не ползвам водоустойчиви спирали, значи ще ми свърши работа.
А моята е смесена към мазна и много чувствителна, направо ме зарибихте, ще се купува, а може и за дъщеря ми да я ползвам  Hug Heart Eyes
А каква е цената всъщност и по аптеките има ли я? Извинете, ако е коментирано вече  Blush

# 299

Има ли  слънцезащитен фактор? Thinking Благодаря   bouquet

Плачи - има - 12 UVA  Hug

Общи условия

Активация на акаунт