Новите ни козметични похождения 10

• 65 022
  • 691
  •   1
Отговори
# 300
В събота си купих Aqualia Antiox fluid 40 мл за 23лв и стотинки от Ремедиум в Иван Вазов. Може и да има грешка, но не знам къде.

Има ли  слънцезащитен фактор? Thinking Благодаря   bouquet

Плачи - има - 12 UVA  Hug

Мерси Гагче. Hug Heart Eyes

# 301
  • Belgium
meggle за теб със сигурност няма да е излишна покупка, щом имаш и малко момиченце  Wink

Аз бебешката я взех за 15 лева и стотинки, цената може и да варира на различните места, но няма да е повече от 16 лева предполагам.

# 302
  • София
meggle за теб със сигурност няма да е излишна покупка, щом имаш и малко момиченце  Wink
  smile3521 Направо е без пари, особено за това количество. Лу  Hug

# 303
  • София

Това е новата Спирала за безкрайни мигли на Орифлейм, която си взех преди 2 дена (в кафяво) : много съм доволна  Heart Eyes  Peace

# 304
знаете ли дали във форума има тема за промоциите, където може да си пишем коя козметика има оферти, търсих и нищо не намерих затова питам тук  Simple Smile

# 305
# 306
# 307
B & C актив С за околоочния контур го ползвам в момента - много съм доволна от него

# 308
  • София

Tezi na Gliss kur sa mi ampulki, t.e. za ednokratna upotreba - da testvam...
I edna maska za brunetki na Joh Frieda.
I losion za tqlo na Garnie yza suha koja, ama e mnogo gaden... No mi izleze pod 4 lv i ne se sprqh...

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 22:13 от P-r-o-l-e-t

# 309
  • София
Moje li da mi preporuchate hubava kozmetika, koiato q ima v Germany. Vlqzoh v DM, v edni Bio magazini i v edin Duglas, kakto i v razni podobni na Duglas. I se natuknah na more ot nepoznati marki... Tocha zubki za Kanebo, no trqbva da vidq dali shte ospeq da go otgladuvam prez prestoq mi, che inache, ako sega go kupq, moje i da faliram dulgo predi da si trugna...

# 310
Moje li da mi preporuchate hubava kozmetika, koiato q ima v Germany. Vlqzoh v DM, v edni Bio magazini i v edin Duglas, kakto i v razni podobni na Duglas. I se natuknah na more ot nepoznati marki... Tocha zubki za Kanebo, no trqbva da vidq dali shte ospeq da go otgladuvam prez prestoq mi, che inache, ako sega go kupq, moje i da faliram dulgo predi da si trugna...
Ако бях отишла до Германия, то не бих си купувала козметика от DM или подобни на DM Drogeriemärkte . DM има и в България.  Kanebo не съм ползвала, но първото мнение за тази козметика, което прочетох в интренет, беше положително. Жената написала мнението си за тази козметика е очарована  Simple Smile
Не мога да ти дам съвет за козметика. Аз ако бях на твое място, то вместо козметика да купувам, щях да се опитам да видя колкото се може повече от Германия и бих си похарчила парите по съвсем друг начин, но ти си знаеш....
Приятно изкарване в Германия и успех в изборът на козметични продукти.  Simple Smile

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 00:32 от B & C

# 311
B & C актив С за околоочния контур го ползвам в момента - много съм доволна от него
Аз се съмнявам, че ще го ползвам за оклоочния контур  Thinking
Теб не те ли щипе.......при мен е нещо ужасно  ooooh!

Най-доволна съм от Ceralip и единствено него бих го препоръчала. От всичко останало съм леко разочарована  Tired

# 312
  • София
B&C аз ползвам Толериана, но крема и съм доволна. Флуида се предполага, че е по-лек ли?
Всъщност ми го предписа една дерматоложка, кожата ми е много чувствителна и каза, че това е идеалния дневен крем за моята чувствителна кожа.
Преди него ползвах Effaclar, честно казано немога да кажа кой ми харесва повече  Thinking
И продукта ми за измиване на лице е на Ла Рош, като го купувах консултантката в аптеката беше много любезна и ми препоръча на Авен, бил по-добър, но го нямаше в момента, а не ми се чакаше и пак взех Ла Рош. Някои ако е ползвал измиващи продукти и на двете фирми ще бъда благодарна да сподели  Praynig

# 313
# 314
  • София
Az haresvam izmivashtite na La rosh poveche - ne sa izsushavashti. Polzvala sum gela efaklar kato po-mlada, posle edin gel sus zahari...

B&C - az ne sum na ekskurziq v Germaniq... Na specializaciq sum i si izpolozvam denonoshtieto osnovno za tova. Razglejdam , kogato moga grada, dnes shte hodq da slusham filharmoniqta...

Общи условия

Активация на акаунт